kinnia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 My też mamy już potwierdzenie=) i mamy tylko nadzieje że będzie sucho i nie bedzie padać:)A fotki seterów będą na 100%:P Quote
Korenia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Sprawdzałam, że ma nie padać - co prawda temperatura w granicach 10-15 stopni - od 3 lub 4 lat było zawsze ok.25... oby chociaż słońce świeciło, bo przynajmniej ładne fotki wyjdą. Quote
Asia & Ginger Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Korenia']Sprawdzałam, że ma nie padać - co prawda temperatura w granicach 10-15 stopni - od 3 lub 4 lat było zawsze ok.25... oby chociaż słońce świeciło, bo przynajmniej ładne fotki wyjdą.[/quote] W zeszłym roku w sobotę było dość zimno i pochurno :shake:, ale już w niedzielę było pięknie. :p Sprawdzałam pogodę na Onecie, Interii i w TV i wygląda na to, że będzie dość ciepło (16-17 st.C, temperatura odczuwalna 20-21 st.C) i słonecznie. :multi: Oby ta pogoda się sprawdziła. :kciuki: :kciuki: Quote
Elitesse Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 te prognozy zmieniaja sie kilka razy dziennie - jeszcze wczoraj interia podawala na niedziele 14 st i deszcz :roll: Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 wiem ze sie powtarzam ale czy ktos wie czy jest gdzies rozpiska o której bedą wystawiane poszczególne rasy ??? Quote
Elitesse Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Sweetaśna']wiem ze sie powtarzam ale czy ktos wie czy jest gdzies rozpiska o której bedą wystawiane poszczególne rasy ???[/quote] na stronie oddzialu ? Quote
Judit Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='kinnia']My też mamy już potwierdzenie=) i mamy tylko nadzieje że będzie sucho i nie bedzie padać:)A fotki seterów będą na 100%:P[/quote] my też mamy potwierdzenie :) Kinnia ty będziesz robiła zdjęcia? czy ktoś z seter24 może będzie? ;> Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Elitesse']na stronie oddzialu ?[/quote] rozpiska jest jakie rasy na jakim ringu lecz niestety nie ma godzin:( jesli ktos wie gdzie to znaleźć bylabym bardzo wdzięczna.. . Quote
kinnia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Judit']my też mamy potwierdzenie :) Kinnia ty będziesz robiła zdjęcia? czy ktoś z seter24 może będzie? ;>[/quote] ja zdjęci nie robie:eviltong::evil_lol: Albo mój brat albo admin seter24:P Ale na pewno jakieś sie ukażą:P Quote
Judit Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 fajnie :) to niech nie zapomną o jednym czerwono-białym :evil_lol::evil_lol: bo często jakoś tak wychodzi że tylko angliki, irlandy i gordony łapią :eviltong: Quote
kinnia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Judit']fajnie :) to niech nie zapomną o jednym czerwono-białym :evil_lol::evil_lol: bo często jakoś tak wychodzi że tylko angliki, irlandy i gordony łapią :eviltong:[/quote] a np. Częstochowy były czerwono-białe:P a tak to ich w ogóle nie ma:P Quote
Asia & Ginger Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Sweetaśna']wiem ze sie powtarzam ale czy ktos wie czy jest gdzies rozpiska o której bedą wystawiane poszczególne rasy ???[/quote] Skoro nie ma na stronie takiej rozpiski, to widocznie nie ma wcale. ;) W zeszłym roku chyba była. :roll: Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 rozpiska jest tylko na jakich ringach a mi najbardziej o godziny chodzi... :roll: :roll: Quote
Elitesse Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 masz podane w kolejnosci rasy i mozesz sie mniej wiecej zorientowac - nigdy psy nie wchodza dokladnie wg jakiejs konkretnej godziny Quote
Ewelina & Hera Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Judit']Ewelina & Hera - jak byś miała chwilę czasu to zrobiłabyś zdjęcia gordonkom i jednej młodej czerwono-białej irlandce...? :oops: bo niestety ja nie jade... :([/quote] [quote name='asiol']Jeśli miałabyś aparat to bardzo prosiłabym o zdjęcia buldożków :)[/quote] Oki, postaram się coś porobić ;) Quote
Różyczka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=53416"]Sweetaśna[/URL] niestety nie podali rozpiski godzinowej na planie sędziowania :-(. Można sobie tylko obliczyć w przybliżeniu. Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 szkoda ze nie podali tych godzin bo bardzo mi na tym zależało bo miałam byc dopiero na koniec wystawy i chciałam wiedziec na jakie psiaki zdąze ale chyba uda mi sie zrobic tak ze bede od rana wiec jak cos to sobie poszukam danej rasy:) Quote
Judit Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Ewelina & Hera']Oki, postaram się coś porobić ;)[/quote] :bigcool:super... dzięki wielkie :p Quote
asiol Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Ewelina & Hera']Oki, postaram się coś porobić ;)[/quote] Dzięki :cool3: Quote
Dada Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Mój Margrabia, chiński grzywacz pojawi się w otwartej klasie :lol: do zobaczenia! Ewelina&hera: Z aparatem zapraszam też na ring grzywaczy! Quote
Korenia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Będę na grzywaczach, bo moja mama kocha :P Quote
ryjkomanka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 a ktos mi moze powiedziec czy w sobote koło 8 mozna sie spodziewac korkow we Wrocławiu? Quote
Arina Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 koło 8.00 nie powinno być żadnych korków Quote
Asia & Ginger Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Porażka! :shake: :angryy: Żeby we Wrocławiu nie działał rozkład jazdy tramwajów?!?!?! :-o :angryy: A może ktoś znalazł jakiś działający link? Bo ten nie działa: [URL]http://wroclaw.naszemiasto.pl/aktualne_rozklady_jazdy_-_tramwaje_i_aut/specjalna_artykul/631580.html[/URL] Ten też nie: [URL]http://www.mpk.wroc.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemid=34[/URL] Quote
Recommended Posts