Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sprawdzałam, że ma nie padać - co prawda temperatura w granicach 10-15 stopni - od 3 lub 4 lat było zawsze ok.25... oby chociaż słońce świeciło, bo przynajmniej ładne fotki wyjdą.

Posted

[quote name='Korenia']Sprawdzałam, że ma nie padać - co prawda temperatura w granicach 10-15 stopni - od 3 lub 4 lat było zawsze ok.25... oby chociaż słońce świeciło, bo przynajmniej ładne fotki wyjdą.[/quote]
W zeszłym roku w sobotę było dość zimno i pochurno :shake:, ale już w niedzielę było pięknie. :p

Sprawdzałam pogodę na Onecie, Interii i w TV i wygląda na to, że będzie dość ciepło (16-17 st.C, temperatura odczuwalna 20-21 st.C) i słonecznie. :multi:
Oby ta pogoda się sprawdziła. :kciuki: :kciuki:

Posted

[quote name='kinnia']My też mamy już potwierdzenie=) i mamy tylko nadzieje że będzie sucho i nie bedzie padać:)A fotki seterów będą na 100%:P[/quote]

my też mamy potwierdzenie :)
Kinnia ty będziesz robiła zdjęcia? czy ktoś z seter24 może będzie? ;>

Posted

[quote name='Elitesse']na stronie oddzialu ?[/quote]

rozpiska jest jakie rasy na jakim ringu lecz niestety nie ma godzin:(
jesli ktos wie gdzie to znaleźć bylabym bardzo wdzięczna.. .

Posted

[quote name='Judit']my też mamy potwierdzenie :)
Kinnia ty będziesz robiła zdjęcia? czy ktoś z seter24 może będzie? ;>[/quote]

ja zdjęci nie robie:eviltong::evil_lol: Albo mój brat albo admin seter24:P Ale na pewno jakieś sie ukażą:P

Posted

fajnie :) to niech nie zapomną o jednym czerwono-białym :evil_lol::evil_lol: bo często jakoś tak wychodzi że tylko angliki, irlandy i gordony łapią :eviltong:

Posted

[quote name='Judit']fajnie :) to niech nie zapomną o jednym czerwono-białym :evil_lol::evil_lol: bo często jakoś tak wychodzi że tylko angliki, irlandy i gordony łapią :eviltong:[/quote]

a np. Częstochowy były czerwono-białe:P a tak to ich w ogóle nie ma:P

Posted

[quote name='Sweetaśna']wiem ze sie powtarzam ale czy ktos wie czy jest gdzies rozpiska o której bedą wystawiane poszczególne rasy ???[/quote]
Skoro nie ma na stronie takiej rozpiski, to widocznie nie ma wcale. ;)
W zeszłym roku chyba była. :roll:

Posted

[quote name='Judit']Ewelina & Hera - jak byś miała chwilę czasu to zrobiłabyś zdjęcia gordonkom i jednej młodej czerwono-białej irlandce...? :oops: bo niestety ja nie jade... :([/quote]

[quote name='asiol']Jeśli miałabyś aparat to bardzo prosiłabym o zdjęcia buldożków :)[/quote]

Oki, postaram się coś porobić ;)

Posted

szkoda ze nie podali tych godzin bo bardzo mi na tym zależało bo miałam byc dopiero na koniec wystawy i chciałam wiedziec na jakie psiaki zdąze ale chyba uda mi sie zrobic tak ze bede od rana wiec jak cos to sobie poszukam danej rasy:)

Posted

Porażka! :shake: :angryy:
Żeby we Wrocławiu nie działał rozkład jazdy tramwajów?!?!?! :-o :angryy:

A może ktoś znalazł jakiś działający link?
Bo ten nie działa:
[URL]http://wroclaw.naszemiasto.pl/aktualne_rozklady_jazdy_-_tramwaje_i_aut/specjalna_artykul/631580.html[/URL]
Ten też nie:
[URL]http://www.mpk.wroc.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemid=34[/URL]