slapcio Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Cudowna dziewczynka... zasługuje na najlepszy domek pod słońcem! Quote
wiata Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Nie zapomniała, ale długo nie mogłam tu zajrzeć. Dziękuję, że Wy zaglądaliście do pięknej Grasieńki. Sunia ciągle czeka na dom. Quote
sati Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Zagląda ale się nie odzywa;);) i trzyma kciuki za nowy domek Quote
j3nny Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 codziennie zaglądamy:) w oczekiwaniu na dobre wieści Quote
wiata Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Póki co podnoszę i już kontaktuję się z wieluniakami co by ustalić jak wygląda na chwilę obecną sytuacja Grasieńki. Quote
wiata Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Grasieńka nie ma szczęścia. Niestety ciągle czeka. W schroniskach jakoś tak się dziwnie układa, że jeśli psiak szybko nie znajdzie domku to potem jest już coraz trudniej. Tygodnie zamieniają się w miesiące, miesiące w lata. Ja jednak mam nadzieję, że ktoś pokocha tą delikatną suńkę zanim ona w to zwątpi. Quote
Recommended Posts