_ChiQuiTa_ Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Luzia&Funia napisał(a):No to Marlenko kiedy spacer? :razz: Ja też się piszę :) Choć trochę wkupię się w Wasze łaski :roll::diabloti: Quote
Marlena:) Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Luziowa - tylko obiecujesz :evil_lol: ... ja Was na ognicho zapraszałam,a Wy nic :eviltong:...mam małe podwórko,ale sie zmieścimy,albo w jedno superowe miejsce pójdziemy :cool3:. Odrazu poznacie prawdziwego Teddego i pochodzimy za Loganem. Do Was przyjedziemy po akcji 'logan' :roll: o ile wkoncu sie zakończy. Teddy jest kochany.. uwielbia sie bawić :loveu:... i jest wieeelkim miśkiem. Naprawdę :loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Marlena:) napisał(a):Luziowa - tylko obiecujesz :evil_lol: ... ja Was na ognicho zapraszałam,a Wy nic :eviltong:...mam małe podwórko,ale sie zmieścimy,albo w jedno superowe miejsce pójdziemy :cool3:. Odrazu poznacie prawdziwego Teddego i pochodzimy za Loganem. Do Was przyjedziemy po akcji 'logan' :roll: o ile wkoncu sie zakończy. Teddy jest kochany.. uwielbia sie bawić :loveu:... i jest wieeelkim miśkiem. Naprawdę :loveu::loveu::loveu:Qrde chyba nie ma pogody na ognisko :placz: a że Teddy jest super to ja już wiedziałam od razu jak go tylko zobaczyłam :multi::loveu::evil_lol: Quote
Marlena:) Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Paulina,ze pogody nie ma,to wiem.....ale u nas nie las równikowy,ze bedzie padać 2 miesiace :cool3::cool3::cool3:....... Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ognisko fajna sprawa :) A ja obecnie chodzić nie mogę, kuśtykałam dzisiaj do szkoły 30 min... zerwałam, sobie jakieś wiązadło chyba;/ Quote
Marlena:) Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 oj Edytko :mad::mad::mad:.... Teddy jest ulubiencem wszystkich znajomych i rodziny.Strasznie rozpuszcza mojego Toffika :mad::evil_lol:.... Jest przekochany,coraz więcej się bawi i ogólnie jest cool ;). Tylko domku brak:roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 I domek się znajdzie. A z moją nogą już lepiej :) Quote
Marlena:) Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Teddy też nastraszył nas....i dzisiaj był na badaniach. Na szczęscie nie sprawdziły sie najczarniejsze wizje nasze i wetów :p i teddy jest zdrów. I nadal domku szuka..... :cool3: Jest baaardzo cierpliwy i kochany. Dzisiaj nareszcie Paulina go poznała.. i nieźle nas obślinił szczególnie w samochodzie. Paulina poznała jego miłośnikową stronę. No ale wrazenia napewno opowie sama ;) i ma foty nawet :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Marlena:) napisał(a):Teddy też nastraszył nas....i dzisiaj był na badaniach. Na szczęscie nie sprawdziły sie najczarniejsze wizje nasze i wetów :p i teddy jest zdrów. I nadal domku szuka..... :cool3: Jest baaardzo cierpliwy i kochany. Dzisiaj nareszcie Paulina go poznała.. i nieźle nas obślinił szczególnie w samochodzie. Paulina poznała jego miłośnikową stronę. No ale wrazenia napewno opowie sama ;) i ma foty nawet :cool3:taaak fotek mam dużo, i nie tylko Teddy'ego:diabloti: on jest kochaaaaany :loveu: a jak sie ślini, :evil_lol: ale strasznie się cieszę że z nim jednak ok:multi: Quote
mm2559 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Teddy jest rewelacyjny, Marlenka dajesz mu już całe jaja? Za ten kawał ze straszną choroba należy mu się duża kość z mięskiem i kartonik jajek. Uściskaj go od nas Quote
Marlena:) Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 On całych jajek jeść nie chce :eviltong: ... i mnie wystraszył najbardziej.:mad: Tabletki chętnie wcina,ale co do jajek to tylko posiekane skorupki i wylane na jedzonko jajeczko :p. Quote
Marlena:) Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 tutaj też jest kilka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10030503#post10030503 "buszujący w zbożu II" :diabloti: biegac nie moze,ale i tak w miejscu długo nie ustoi:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Teddy jest kochany :loveu: a jaki spokojny:diabloti: Quote
Marlena:) Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 :lol::lol::lol: Teddy przesyła wszystkim całuski....i hopa na pierwszą :loveu::multi: Quote
Marlena:) Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Więcej fotek w galerii ;) (baner w podpisie) Quote
Paulina_mickey Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 http://img127.imageshack.us/img127/7661/dsc00027zr1.jpg omg nie ten pies, Merlena Ty chyba mi innego Teddego pokazałaś:mad: tamten był jakiś smutniejszy :roll: Quote
Marlena:) Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 eee tam zdawało Ci sie :evil_lol: ..... Ze mną wszystkie psy wariują :lol:. A i właśnie wgrywam do galerii więcej fotek Teddego... wiec jak ktoś chce-zapraszam ;) Quote
Luzia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ja już widziałam ale skomentuję dopiero po powrocie z lasu :diabloti: Quote
Recommended Posts