Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luziowa - tylko obiecujesz :evil_lol: ... ja Was na ognicho zapraszałam,a Wy nic :eviltong:...mam małe podwórko,ale sie zmieścimy,albo w jedno superowe miejsce pójdziemy :cool3:. Odrazu poznacie prawdziwego Teddego i pochodzimy za Loganem.
Do Was przyjedziemy po akcji 'logan' :roll: o ile wkoncu sie zakończy.

Teddy jest kochany.. uwielbia sie bawić :loveu:... i jest wieeelkim miśkiem. Naprawdę :loveu::loveu::loveu:

Posted

Marlena:) napisał(a):
Luziowa - tylko obiecujesz :evil_lol: ... ja Was na ognicho zapraszałam,a Wy nic :eviltong:...mam małe podwórko,ale sie zmieścimy,albo w jedno superowe miejsce pójdziemy :cool3:. Odrazu poznacie prawdziwego Teddego i pochodzimy za Loganem.
Do Was przyjedziemy po akcji 'logan' :roll: o ile wkoncu sie zakończy.

Teddy jest kochany.. uwielbia sie bawić :loveu:... i jest wieeelkim miśkiem. Naprawdę :loveu::loveu::loveu:
Qrde chyba nie ma pogody na ognisko :placz:

a że Teddy jest super to ja już wiedziałam od razu jak go tylko zobaczyłam :multi::loveu::evil_lol:

Posted

oj Edytko :mad::mad::mad:....
Teddy jest ulubiencem wszystkich znajomych i rodziny.Strasznie rozpuszcza mojego Toffika :mad::evil_lol:.... Jest przekochany,coraz więcej się bawi i ogólnie jest cool ;). Tylko domku brak:roll:

Posted

Teddy też nastraszył nas....i dzisiaj był na badaniach. Na szczęscie nie sprawdziły sie najczarniejsze wizje nasze i wetów :p i teddy jest zdrów. I nadal domku szuka..... :cool3:
Jest baaardzo cierpliwy i kochany. Dzisiaj nareszcie Paulina go poznała.. i nieźle nas obślinił szczególnie w samochodzie. Paulina poznała jego miłośnikową stronę. No ale wrazenia napewno opowie sama ;) i ma foty nawet :cool3:

Posted

Marlena:) napisał(a):
Teddy też nastraszył nas....i dzisiaj był na badaniach. Na szczęscie nie sprawdziły sie najczarniejsze wizje nasze i wetów :p i teddy jest zdrów. I nadal domku szuka..... :cool3:
Jest baaardzo cierpliwy i kochany. Dzisiaj nareszcie Paulina go poznała.. i nieźle nas obślinił szczególnie w samochodzie. Paulina poznała jego miłośnikową stronę. No ale wrazenia napewno opowie sama ;) i ma foty nawet :cool3:
taaak fotek mam dużo, i nie tylko Teddy'ego:diabloti:

on jest kochaaaaany :loveu:
a jak sie ślini, :evil_lol:

ale strasznie się cieszę że z nim jednak ok:multi:

Posted

Teddy jest rewelacyjny, Marlenka dajesz mu już całe jaja? Za ten kawał ze straszną choroba należy mu się duża kość z mięskiem i kartonik jajek. Uściskaj go od nas

Posted

On całych jajek jeść nie chce :eviltong: ... i mnie wystraszył najbardziej.:mad: Tabletki chętnie wcina,ale co do jajek to tylko posiekane skorupki i wylane na jedzonko jajeczko :p.