Marlena:) Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Teddy to młody około 8-m-czny psiak o pięknych bursztynowych oczach. Jest przekochany, kocha ludzi ale najbardziej upodobał sobie dzieci:loveu:. W jego oczach maluje się powaga i nadzwyczajna bystrość, co pewien czas przerywana iskierkami szczenięcych zabaw.. Ślicznie chodzi na smyczy...krok w krok za swoim człowiekiem. Potrafi zachować czystość. Jest bardzo grzeczny i mądry. Bezdomność wykreowała go na łaknącego miłości opanowanego psa, który zdawałoby się nigdy nie był szczeniakiem... Pokaż mu co znaczy być kochanym:roll:... --- Po dłuższym tymczasie Teddy zaufał nam.Kocha ludzi, uwielbia się bawić...każdego traktuje całuskiem :) ... --- Obecnie Teddy przebywa w Tarnobrzegu,ale możliwy transport. Kontakt: Tarnobrzeskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt "Ogród Św. Franciszka" tel. 509257404 lub ze mną: [email protected] tel.723321161 Quote
Marlena:) Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 W górę :multi: ... niech cie ciocie zauważą :loveu:..... Quote
agusiazet Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Piękny Marlenko, czy ma jakieś ogłoszenia? Quote
Marlena:) Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Nie Agusiu.. oprucz dogo narazie żadnych :razz: ... Osobiście ogłoszę go na www.psy.pl i zostanie ogłoszony na stronie tspz...:roll: ..... A co do reszty to się pomyśli co gdzie i jak :roll:.... Wiem napewno,że domek potrzebny na już, bo niuniek naprawdę pragnie prawdziwej domowej atmosfery.... i miłości ;) ... Quote
Paulina_mickey Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Teddy jest śliczniasty :loveu::loveu::loveu: Quote
Marlena:) Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 śliczniasty misio szuka domku :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ojej jakie cudo... Marlena skąd go wzięłaś?? Quote
Paulina_mickey Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 hopamy kochany :loveu::loveu::loveu: Quote
Marlena:) Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Nikt nie zakocha się w Teddusiu?? :roll: Quote
Paulina_mickey Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Marlenko wklej go na tarnobrzego.info:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 tam zagląda sporo osób z naszego regionu wiec,może ktoś go wypatrzy ale wiesz co?może ja go dam jako szczeniaka?jak uważasz? Quote
Marlena:) Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Nie wiem..on troche wyrośniety jest :eviltong: .. no chyba raczej w ogólny - tak jak tajfun, który jest w podobnym wieku :roll:.. Quote
Marlena:) Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Teddy jest przekochany... teraz,kiedy odżył odezwał się w nim dzieciak :lol: ... bawi się ze wszystkimi psami i "ludziami" .... no prawie wszystkimi bo nie każdy pozwala sobie na to i często Teduś dostaje kamieniem,albo czymś co przypadkiem znalazło sie w zasięgu ręki :razz:.. Psiur nie rozumie,że to jest złe... wita się z każdym. Najbardziej lubi szczekać na moje psy,kiedy te nie mają już siły się bawić :lol:... Jest super i napewno ktoś kto zabierze go do domu będzie miał uciechę :loveu:... Noi jest tez bojowy... Biega za dużymi hałasujacymi samochodami typu TiR , koparka, czy traktor :eviltong: .... rowerom też czasem się oberwie.. Noi niedobrym panom, które przeganiają go i tupią :roll:... Quote
Paulina_mickey Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Marlena:)']Teddy jest przekochany... teraz,kiedy odżył odezwał się w nim dzieciak :lol: ... bawi się ze wszystkimi psami i "ludziami" .... no prawie wszystkimi bo nie każdy pozwala sobie na to i często Teduś dostaje kamieniem,albo czymś co przypadkiem znalazło sie w zasięgu ręki :razz:.. Psiur nie rozumie,że to jest złe... wita się z każdym. Najbardziej lubi szczekać na moje psy,kiedy te nie mają już siły się bawić :lol:... Jest super i napewno ktoś kto zabierze go do domu będzie miał uciechę :loveu:... Noi jest tez bojowy... Biega za dużymi hałasujacymi samochodami typu TiR , koparka, czy traktor :eviltong: .... rowerom też czasem się oberwie.. Noi niedobrym panom, które przeganiają go i tupią :roll:...[/quote]coś czuje, że bym sie z nim dogadała:evil_lol: strasznie lubie takie psiaki:evil_lol::loveu: Quote
Marlena:) Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Paulina - bierz i to zaraz :lol: . Ja wolę te bardziej spokojne :eviltong:. Teraz biega wkolo domu i szczeka,żeby wyjść i się z nim pobawić :diabloti::mad:... Quote
Recommended Posts