Frotka Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Karina Schwerzler prosi o dom dla 3-tygodniowej suczki, znalezionej dzisiaj w pobliżu ruchliwej drogi w miejscowości Odrzywół. Obecnie maleństwo przebywa u Mamy Kariny, w Końskich. Kontakt w sprawie adopcji: Quote
GameBoy Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 ona szuka DS? troche mala jak na adopcje :roll: Quote
GameBoy Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 przesliczna jest ale czy ona nie za mala na adopcje? powtorze pytanie.... bo ona szuka DS a nie DT? Quote
fizia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Sądzę, że szuka pomocy - może gdyby znalazł się stały, odpowiedzialny dom, nie ma co szukać tymczasowego Quote
Frotka Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 GameBoy napisał(a):przesliczna jest ale czy ona nie za mala na adopcje? powtorze pytanie.... bo ona szuka DS a nie DT? Gdyby ten szczeniak siedział z matką to na adopcje byłoby za wcześnie. Problem w tym, że on nie jest z matką. Został znaleziony, siedział sam, na poboczu ruchliwej drogi. Jest w tej chwili u Mamy Kariny, która jest ciężko schrowana (po wylewie), wie jak zajmować się takimi maluchami i z pewnością prawidłowo odkarmi tego szczeniaka ale ktoś młodszy i silniejszy z pewnością zapewniłby mu lepsze warunki. Dlatego szukamy domu stałego, od zaraz. Quote
GameBoy Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 jakiej on teraz jest wielkosci - jaka bedzie docelowo? zdjecia z bliska czesto przeklamuja wielkosc Quote
GameBoy Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 a nie ma? to moze cos trzea ruszyc? z allegro itd Quote
fizia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 No właśnie nie wiem, ja postaram się jakieś zrobić. Quote
GameBoy Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 moge zrobic allego i ale gratke ale na kogo dawac namiary? na Karinę? Quote
fizia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Myślę, ze tak, tak podała Frotka w pierwszym poście Quote
GameBoy Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 fizia umiesz napisac jakis tekst? bo ja nie i zawsze podaje tylko suche fakty:oops: Quote
Frotka Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Namiary na Karinę, jej telefon jest w pierwszym poście. Ja z tym psem nie mam nic wspólnego, oprócz tego, że założyłam mu wątek. Suczka najprawdopdobniej będzie średniej wielkości, ciężko coś powiedzieć bo jest na razie bardzo mała a rodzice są nieznani. [B][SIZE=5][COLOR=red]Dziękuję GameBoy![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
GameBoy Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 ok wiec ja podaje suche fakty one chyba do ludzi i tak najbardziej przemawiaja czy ona jest zaszczepiona ? i gdzie są te końskie? Quote
Recommended Posts