Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karina Schwerzler prosi o dom dla 3-tygodniowej suczki, znalezionej dzisiaj w pobliżu ruchliwej drogi w miejscowości Odrzywół. Obecnie maleństwo przebywa u Mamy Kariny, w Końskich.

Kontakt w sprawie adopcji:

Posted

GameBoy napisał(a):
przesliczna jest ale czy ona nie za mala na adopcje? powtorze pytanie.... bo ona szuka DS a nie DT?

Gdyby ten szczeniak siedział z matką to na adopcje byłoby za wcześnie. Problem w tym, że on nie jest z matką. Został znaleziony, siedział sam, na poboczu ruchliwej drogi. Jest w tej chwili u Mamy Kariny, która jest ciężko schrowana (po wylewie), wie jak zajmować się takimi maluchami i z pewnością prawidłowo odkarmi tego szczeniaka ale ktoś młodszy i silniejszy z pewnością zapewniłby mu lepsze warunki. Dlatego szukamy domu stałego, od zaraz.

Posted

Namiary na Karinę, jej telefon jest w pierwszym poście. Ja z tym psem nie mam nic wspólnego, oprócz tego, że założyłam mu wątek. Suczka najprawdopdobniej będzie średniej wielkości, ciężko coś powiedzieć bo jest na razie bardzo mała a rodzice są nieznani.

[B][SIZE=5][COLOR=red]Dziękuję GameBoy![/COLOR][/SIZE][/B]