Doginka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Cytuję moją mamuśkę: "Wyłącz tego wyjca, bo jak ciepnę ten laptop za okno...":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jamnicze Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Mój jeszcze dodał, ze psa denerwuję (ciekawe, pies tylko łypnął jednym okiem i dalej się położył), no i o wyrzucaniu kompa nic nie było, bo to jego :eviltong: Quote
jonQuilla Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]widziałam wyjącego wyjca :cool3::cool3:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
shirrrapeira Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Jaki piekny wilczak, one sa przepiekne. Ale mam inne pytanie jak sie dalo te szczury oswoic, jak reaguja na wziecie na rece. Czy nie rzucaja sie by gryzc domownikow?? Bo tak wogole to sa przerazajace dla mnie. Quote
AngelsDream Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Tak, szczury to ludożercy! :P Co ty - oswaja się je normalnie, jak psa czy kota. Reagują na imię, mogą się uczyć sztuczek. Zwierzę domowe, jak każde inne. Quote
shirrrapeira Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Psiaka masz cudownego, bardzo mi sie podoba, uwielbiam wilczaki, gorzej ze szczurami. Ja nawet na mysz reaguje jak w tej piosence, bo Ty sie boisz myszy... jak malo kto. Quote
AngelsDream Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Szczury po prostu trzeba poznać. Ja tam nikogo nie zmuszam, a jak ktoś nas odwedza, to i tak są w klatce, więc nie ma problemu. Quote
jbk Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A ile masz właściwie tych szczurków? Często je wypuszczasz z klatki? Co Baaj na nie mówi? Quote
AngelsDream Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 W tej chwili szczurków jest 8. Jeden w jednej klatce i siedem razem. Biegają różnie - czasem częściej, czasem rzadziej. Czasami w ogóle im się nie chce, a czasem mogłyby pół dnia. Jak one biegają Baaj siedzie w klatce, bo mógłby się zbytnio nakręcić i je ganiać, a tego nie chcemy. Jego ulubieńcem jest łysy. Quote
M&T Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='AngelsDream'][URL]http://www.youtube.com/watch?v=1uO2n_WtHOk[/URL][/quote] ale super wyje :loveu: Quote
Pestka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ach.. :loveu: Nie mogę się na niego napatrzeć.. Quote
jbk Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Kinguska']Ach.. :loveu: Nie mogę się na niego napatrzeć..[/quote] Bo piękny jest :) Quote
AngelsDream Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Gdyby mógł pewnie by się czerwienił... :) Quote
shirrrapeira Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Jest naprawde piekny, a moj pies jak uslyszal wycie to rtylko pieknie przekrecal glowke i szukal skad sie ten dzwiek wydobywa. Quote
jbk Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='AngelsDream']Gdyby mógł pewnie by się czerwienił... :)[/quote] Pewnie się czerwieni, ale nie widać spod sierści ;) Quote
AngelsDream Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 A to wam pokazywałam? [IMG]http://i311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/Dogomania/2008_09030031.jpg[/IMG] Quote
shirrrapeira Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Jaki piekny a ten drugi psiak czemu w kagancu. Quote
pusia2405 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Jeszcze nie pokazywałaś:lol:. Na pierwszy rzut oka bliźniaki:roll:. Quote
AngelsDream Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='shirrrapeira']Jaki piekny a ten drugi psiak czemu w kagancu.[/QUOTE] No przecież, to w kagańcu to Baaj. Przyzwyczajamy go, a korzystaliśmy, bo to kaganiec jego mamy, która już za TM. Właściwie ich, bo obok Baaja stoi jego siostra Blitz. [quote name='pusia2405']Jeszcze nie pokazywałaś:lol:. Na pierwszy rzut oka bliźniaki:roll:.[/QUOTE] No bliźniaki ;) Quote
shirrrapeira Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Nie moge sie napatrzec. One sa takie cudne. To jest rasa malo znana w Polsce i chyba jest ich malo. A jak je widze i rozpoznaje rase, to ludzie sie dziwia. Quote
AngelsDream Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 No bo najczęsciej się słyszy, że to ONek ;) Eh... Ludziska macie jakiś dobry sposób na sprawy, co gniotą sumienie? Quote
taxelina Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 wiesz mniej wiecej ile psow tej rasy jest w pl? Quote
jonQuilla Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]hihihi... też myślałam że Baaj to ten bez kagańca :eviltong::eviltong: Ty mnie zmyliłaś na tym zdjęciu :) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
AngelsDream Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='deer_1987']wiesz mniej wiecej ile psow tej rasy jest w pl?[/QUOTE] [url]http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=5811[/url] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]hihihi... też myślałam że Baaj to ten bez kagańca :eviltong::eviltong: Ty mnie zmyliłaś na tym zdjęciu :) [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] :diabloti: Quote
Recommended Posts