Dozia_13 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Baajuś spisałeś się na medal, ale grzeczny psiak z Ciebie... :loveu: Quote
LadyK Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [B]Baaj postępy robi :cool3: Poszłuszne wilczydło :razz::diabloti:[/B] Quote
Iza. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [url]http://i311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/Dogomania/Resizeof080921_04.jpg[/url] Za każdym razem jak patrze na zdjęcia Baaja to jestem w szoku kiedy to maleństwo tak urosło :evil_lol:;) A co do wywalania, to taki jest urok posiadania dużych psów:eviltong: Ja przez swoja też już leżałam :evil_lol: Quote
AngelsDream Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='Dozia_13']Baajuś spisałeś się na medal, ale grzeczny psiak z Ciebie... :loveu:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='Owczarkowa'][B]Baaj postępy robi :cool3: Poszłuszne wilczydło :razz::diabloti:[/B][/QUOTE] JW. [quote name='Iza.'][url]http://i311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/Dogomania/Resizeof080921_04.jpg[/url] Za każdym razem jak patrze na zdjęcia Baaja to jestem w szoku kiedy to maleństwo tak urosło :evil_lol:;) A co do wywalania, to taki jest urok posiadania dużych psów:eviltong: Ja przez swoja też już leżałam :evil_lol:[/QUOTE] Muszę zainwestować w cięższe buty ;) Quote
joanika Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Witajcie Świetne zdjęcia i filmiki Od pierwszego postu Baaj zmienił się nie do poznania, rosnie jak na drozdzach :lol: tak oglądałam zdjęcia szczurków że aż się popłakałam bo przypomniała mi się moja szczurkowa (Pepo) i jej syn (Syn) - to była spółka nie do podrobienia :evil_lol: Pzdr Quote
Iza. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='AngelsDream'] Muszę zainwestować w cięższe buty ;)[/quote] I cięższe buty nie pomogą jak Baaj Ci nogi podetnie :diabloti:;) Quote
AngelsDream Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='joanika']Witajcie Świetne zdjęcia i filmiki Od pierwszego postu Baaj zmienił się nie do poznania, rosnie jak na drozdzach :lol: tak oglądałam zdjęcia szczurków że aż się popłakałam bo przypomniała mi się moja szczurkowa (Pepo) i jej syn (Syn) - to była spółka nie do podrobienia :evil_lol: Pzdr[/QUOTE] Witamy! [quote name='Iza.']I cięższe buty nie pomogą jak Baaj Ci nogi podetnie :diabloti:;)[/QUOTE] :mad: Quote
LadyK Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [B]Doberek wyjce :diabloti::grins:[/B] Quote
jbk Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='AngelsDream']Muszę zainwestować w cięższe buty ;)[/quote] W glanach chodzę, a nic nie pomaga, jak któreś pociągnie ;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Tu chyba nie rzecz w butach, tylko w silnej babie :evil_lol: Quote
AngelsDream Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Tak wiem, pójdę na siłownię ;) Quote
jonQuilla Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:crazyeye::crazyeye: ale grzeczniutkie pieski... nie to co ta moja rozbrykana... wygłaskaj grzecznego Baaja :loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
AngelsDream Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 [FONT="Century Gothic"][SIZE="4"][B][CENTER]Ten kto może, to niech trzyma kciuki za tego mojego Misiowego, żeby zdążył wywiesić plansze i żeby dopuścili go do obrony dyplomu![/CENTER][/B][/SIZE][/FONT] Quote
ariss Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='AngelsDream']Tak wiem, pójdę na siłownię ;)[/quote] tzrymam kciuki z całych sił:lol: nie jestem pewna za co,ale chyba nie za tą siłownie:evil_lol: Quote
AngelsDream Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Można i za siłownię. Przyda się, jak będę Michała nosić... Wczoraj spał 2 godziny, dziś wcale... Wcześniej nawet nie pytajcie. Quote
jbk Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='AngelsDream']Tak wiem, pójdę na siłownię ;)[/quote] Tylko, żebyś tam nie siedziała za długo ;) Quote
C&B Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Fajny banerek:loveu: Baajuś wyszedł bardzo groźnie:crazyeye: Quote
AngelsDream Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Banerek zrobiła mi koleżanka :D Quote
C&B Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='AngelsDream']Banerek zrobiła mi koleżanka :D[/quote] To pochwal koleżankę :) Quote
crazydaisy Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 O rany :crazyeye: jak Baajek rewelacyjnie się na szkoleniu zachowuje, przyznaj, że z nim wcześniej ćwiczyłaś ignorowanie innych psów :) Quote
AngelsDream Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 [quote name='crazydaisy']O rany :crazyeye: jak Baajek rewelacyjnie się na szkoleniu zachowuje, przyznaj, że z nim wcześniej ćwiczyłaś ignorowanie innych psów :)[/QUOTE] Tak świetnie się zachowuje, że jak się wita, to ląduję na glebie :razz: A panience jak idzie? Quote
M&T Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ale macie super banner!!!!!! :-o:-o:-o zakochałam się w nim!!! :loveu: Quote
crazydaisy Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='AngelsDream']Tak świetnie się zachowuje, że jak się wita, to ląduję na glebie :razz: A panience jak idzie?[/QUOTE] Całkiem nieźle... jak już się uspokoi i stwierdzi, że teraz i tak nic nie da wyrywanie się do innych psów. Niech się jednak na horyzoncie pojawi się jakiś inny pies, nie z naszej ćwiczącej grupy to znów zaczyna się baczne obserwowanie i w nosie ma nauki :evil_lol: Quote
ariss Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='AngelsDream']Banerek zrobiła mi koleżanka :D[/quote] fajny:loveu: chyba wiem jaka:razz:dobrze myślę:razz:?????:diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Baner genialny.Taki tajemniczy :loveu::loveu::loveu: Wpadłam się pożegnać bo wyjeżdżam na studia :buzi: Quote
Recommended Posts