Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]http://i311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/Dogomania/Resizeof080921_04.jpg[/url]
Za każdym razem jak patrze na zdjęcia Baaja to jestem w szoku kiedy to maleństwo tak urosło :evil_lol:;)

A co do wywalania, to taki jest urok posiadania dużych psów:eviltong: Ja przez swoja też już leżałam :evil_lol:

Posted

[quote name='Dozia_13']Baajuś spisałeś się na medal, ale grzeczny psiak z Ciebie... :loveu:[/QUOTE]

:diabloti:

[quote name='Owczarkowa'][B]Baaj postępy robi :cool3: Poszłuszne wilczydło :razz::diabloti:[/B][/QUOTE]

JW.

[quote name='Iza.'][url]http://i311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/Dogomania/Resizeof080921_04.jpg[/url]
Za każdym razem jak patrze na zdjęcia Baaja to jestem w szoku kiedy to maleństwo tak urosło :evil_lol:;)

A co do wywalania, to taki jest urok posiadania dużych psów:eviltong: Ja przez swoja też już leżałam :evil_lol:[/QUOTE]

Muszę zainwestować w cięższe buty ;)

Posted

Witajcie
Świetne zdjęcia i filmiki
Od pierwszego postu Baaj zmienił się nie do poznania, rosnie jak na drozdzach :lol:
tak oglądałam zdjęcia szczurków że aż się popłakałam bo przypomniała mi się moja szczurkowa (Pepo) i jej syn (Syn) - to była spółka nie do podrobienia :evil_lol:
Pzdr

Posted

[quote name='joanika']Witajcie
Świetne zdjęcia i filmiki
Od pierwszego postu Baaj zmienił się nie do poznania, rosnie jak na drozdzach :lol:
tak oglądałam zdjęcia szczurków że aż się popłakałam bo przypomniała mi się moja szczurkowa (Pepo) i jej syn (Syn) - to była spółka nie do podrobienia :evil_lol:
Pzdr[/QUOTE]

Witamy!

[quote name='Iza.']I cięższe buty nie pomogą jak Baaj Ci nogi podetnie :diabloti:;)[/QUOTE]

:mad:

Posted

[FONT="Century Gothic"][SIZE="4"][B][CENTER]Ten kto może, to niech trzyma kciuki za tego mojego Misiowego, żeby zdążył wywiesić plansze i żeby dopuścili go do obrony dyplomu![/CENTER][/B][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='AngelsDream']Tak wiem, pójdę na siłownię ;)[/quote]

tzrymam kciuki z całych sił:lol:

nie jestem pewna za co,ale chyba nie za tą siłownie:evil_lol:

Posted

[quote name='crazydaisy']O rany :crazyeye: jak Baajek rewelacyjnie się na szkoleniu zachowuje, przyznaj, że z nim wcześniej ćwiczyłaś ignorowanie innych psów :)[/QUOTE]

Tak świetnie się zachowuje, że jak się wita, to ląduję na glebie :razz:

A panience jak idzie?

Posted

[quote name='AngelsDream']Tak świetnie się zachowuje, że jak się wita, to ląduję na glebie :razz:

A panience jak idzie?[/QUOTE]

Całkiem nieźle... jak już się uspokoi i stwierdzi, że teraz i tak nic nie da wyrywanie się do innych psów. Niech się jednak na horyzoncie pojawi się jakiś inny pies, nie z naszej ćwiczącej grupy to znów zaczyna się baczne obserwowanie i w nosie ma nauki :evil_lol: