Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oczywiście nie chciałabym powiedzieć, że mamy pójść wstecz :) Ale jak się z psiakami wystarczająco dużo wychodzi, to nie przeszkadza im mały metraż, najważniejsze, żeby miały gdzie spać i żeby miały kogoś, kto je kocha, a do tego jesteście IDEALNI :)

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi mówią, ze jestem nienormalna, bo mam 2 psy... I DZIECKO :evil_lol:. Raz nie wytrzymałam i spytałam się, czy mam się dziecka pozbyć z tego powodu :diabloti:.

[SIZE=1]Ps. A słyszeliście dobrą nowinę? JAGA MA DOMEK :multi:[/SIZE]

Posted

[quote name='bonsai_88']Mi mówią, ze jestem nienormalna, bo mam 2 psy... I DZIECKO :evil_lol:. Raz nie wytrzymałam i spytałam się, czy mam się dziecka pozbyć z tego powodu :diabloti:.

[SIZE=1]Ps. A słyszeliście dobrą nowinę? JAGA MA DOMEK :multi:[/SIZE][/quote]

Ja widziałam, że Jaga ma domek ;)

Dzieciaka zostaw, przyda Ci się w przyszłości :)

Posted

[quote name='bonsai_88']Masz rację... ktoś będzie musiał zajmować się psami, jak ja będę stara i niedołężna :evil_lol:[/quote]

Psami zajmować, zakupy nosić, pranie wieszać, śmieci wynosić..... Jest tego trochę ;)

Posted

[quote name='AngelsDream']Ja jestem wyrodna, bo nauczyłam się cieszyć z tego, że on będzie wykastrowany...[/quote]

jak Ty w ogóle mogłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88']Postaram się, ale niczego nie obiecuję :oops:.. będę w stolicy piechtolotem, więc wszystko będzie zależeć od uprzejmości innych ;).[/quote]

A Ty się z następną osobą umawiasz, a ze mną to już wogle???

Posted

[quote name='AngelsDream']Wpadasz do nas jak będziesz w stolicy? ;)[/quote]
Zapraszasz?? Bonsai??!! :eek: Przecie przy niej wszystko nagle się rozmnaża :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Asaurus']Zdążyli dobić poduszkę, została tylko poszewka :][/quote]

eeeeee,a ja myślałam,że naprzykład napadli na jakiegoś ludzia i go skonsumowali na śniadanie:diabloti:bo przecież ich nie karmicie:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Aniu[/B] oświeć mnie co u Angel ma w ciażę zajść? Baaj czy Celar :evil_lol:?[/quote]
To już Twój wybór :evil_lol::evil_lol: