Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kremowa 7 miesięczna sunia mix Asta szuka kochającego domku. Suczka została wyrzucona prawdopodobnie z auta na głownej trasie Wrocław-Opole. Biegała po całej jezdni miedzy autami. Dzieki ludzi o dobrym sercu została złapana i zabrana z ulicy. Teraz przebywa w przytulisku, gdzie z niecierpliwością czeka na człowieka, który nie skarze ja na śmierć. Suczka jest bardzo przyjazna toleruje inne psy zrobi wszystko za dotyk człowieka.
Pseudohodowcą i dresą dziękujemy!!!
Kontakt 071- 302 91 27
Sunia przebywa pod Wrocławiem.

• 1 month later...
Posted

Dziękuję za link do wątku. Wiemy już o suni. Ma ona swój wątek na forum amstaffów.
Jednak na razie my nie mamy jak pomóc. Adopcje bullowatych stoją w miejscu a my zabieramy na razie same chore i ślepe psiaki ze schronisk.

• 2 months later...
Posted

MagYa^^ napisał(a):
Mam nadzieje, ze poszla w odpowiedzialne rece ... szkoda, ze nikt tych domkow nie sprawdza (ludzie bywaja ROZNI..)

masz racje niestety czego doskonalym przykladem jest astek z mojego podpisu :(

Posted

Została podpisana umowa adopcyjna przeprowadzona rozmowa o naturze astów, niestety to jest tylko małe zapomniane przytulisko Funkcjonuje tylko dzieki ludziom o dobrym sercu...