Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dogo nie zawsze mi działa.

Pewnie, że jak się widzi pieska smutnego, to człowiek sobie mysli różne rzeczy i chciałoby się, że psu juz natychmiast się polepszyło i żeby było widać tylko uśmiech.
I ja mu życzę wszystkiego dobrego:p

• 2 months later...
Posted

sierpniowy Bisiek. Bisiek zaczyna czuć się coraz lepiej, domowo:) Zaokrągla się troszke za mocno;), i ponieważ musi uwazac na swoje stawy, pani będzie musiala mu troszkę ilość jedzonka zdredukować.
BTW Grubiutki Bisiek nazywa się teraz Kruemel...co oznacza Okruszek:cool3:

• 3 months later...
Posted

Po takich przejściach , to cudownie ,że znalazł się:lol: ktoś kto dał mu szansę. widać , piękna , zadbana sierść, napewno i radość pojawia sie w jego oczach. W końcu dzięki wspaniałym ludziom ,doczekał się jakiegoś godnego miejsca.
Na Okruszka on teraz nie wygląda , raczej na tapczanik:lol:

Posted

Bisiaczek. Wiecie- ja nadal czekam na uśmiechniętą mordę...ale chyba tego nie zobaczę..... Niestety..nie każdy uratowany psiak zapomina, zmienia się, fika i biega i wariuje ( jak mój:lol:). Bisiek po poczatkowej euforii spoważniał, bardzo dużo śpi, śpi praktycznie cały czas ( dużo tez je:cool3:). Ostatnio miał jakąs infekcje i jego pani i Bisiek spędzili więcej czasu na dworze niż w domu:roll:. Ale teraz jest znow zdrów o tyle o ile. Nadal ma blizny na ryjku i nóżkach. Nadal chore stawy. I tak już pewnie zostanie. Jednak na stare lata znalazl pewną, kochającą i bezpieczną przystań i to jest najważniejsze:)

Posted

Charly!
Nie tylko Twój Bisiu taki poważny na zdjęciach!;)
Właśnie skojarzyłam,że większość psów .które znalazły domy w Niemczech,mają takie poważne miny! Może nadal nie nauczyły się niemieckiego?:evil_lol:
I jak im każą do zdjęcia pozować to patrzą zdziwione,chcąć spytać: "ale o co chodzi"?:evil_lol:

Posted

Hm.coś w tym jest....bo ja już mam taką schizę, że może mu się język nie podoba:evil_lol:. Albo tęsknią za dzwiękiem słowiańskiej mowy:evil_lol:. A kto to wie:roll:
Już się na starośc robię lekko...sentymentalna...:roll:

Posted

Wiesz,nie każdemu j.niemiecki się podoba!:evil_lol: Taki twardy jest!
Może słowiańskie psy tak mają? Przejrzyj w wolnej chwili wątki naszych psów w Niemczech- naprawdę wszystkie takie poważne,ba nawet wystraszone jakby.
Jakbyś zareagowała na słowo np."raus":evil_lol: