ALMA2 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Dogo nie zawsze mi działa. Pewnie, że jak się widzi pieska smutnego, to człowiek sobie mysli różne rzeczy i chciałoby się, że psu juz natychmiast się polepszyło i żeby było widać tylko uśmiech. I ja mu życzę wszystkiego dobrego:p Quote
Charly Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 sierpniowy Bisiek. Bisiek zaczyna czuć się coraz lepiej, domowo:) Zaokrągla się troszke za mocno;), i ponieważ musi uwazac na swoje stawy, pani będzie musiala mu troszkę ilość jedzonka zdredukować. BTW Grubiutki Bisiek nazywa się teraz Kruemel...co oznacza Okruszek:cool3: Quote
weronika1 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Po takich przejściach , to cudownie ,że znalazł się:lol: ktoś kto dał mu szansę. widać , piękna , zadbana sierść, napewno i radość pojawia sie w jego oczach. W końcu dzięki wspaniałym ludziom ,doczekał się jakiegoś godnego miejsca. Na Okruszka on teraz nie wygląda , raczej na tapczanik:lol: Quote
Charly Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 mam nowe zdjęcia Biska sprzed kilku dni, wstawie potem, bo cos mi skrzynak nawala;) Quote
kasia_r Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Charly napisał(a):mam nowe zdjęcia Biska sprzed kilku dni, wstawie potem, bo cos mi skrzynak nawala;) Już się nie mogę doczekać :cool3: Quote
Charly Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Bisiaczek. Wiecie- ja nadal czekam na uśmiechniętą mordę...ale chyba tego nie zobaczę..... Niestety..nie każdy uratowany psiak zapomina, zmienia się, fika i biega i wariuje ( jak mój:lol:). Bisiek po poczatkowej euforii spoważniał, bardzo dużo śpi, śpi praktycznie cały czas ( dużo tez je:cool3:). Ostatnio miał jakąs infekcje i jego pani i Bisiek spędzili więcej czasu na dworze niż w domu:roll:. Ale teraz jest znow zdrów o tyle o ile. Nadal ma blizny na ryjku i nóżkach. Nadal chore stawy. I tak już pewnie zostanie. Jednak na stare lata znalazl pewną, kochającą i bezpieczną przystań i to jest najważniejsze:) Quote
epe Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Charly! Nie tylko Twój Bisiu taki poważny na zdjęciach!;) Właśnie skojarzyłam,że większość psów .które znalazły domy w Niemczech,mają takie poważne miny! Może nadal nie nauczyły się niemieckiego?:evil_lol: I jak im każą do zdjęcia pozować to patrzą zdziwione,chcąć spytać: "ale o co chodzi"?:evil_lol: Quote
Charly Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Hm.coś w tym jest....bo ja już mam taką schizę, że może mu się język nie podoba:evil_lol:. Albo tęsknią za dzwiękiem słowiańskiej mowy:evil_lol:. A kto to wie:roll: Już się na starośc robię lekko...sentymentalna...:roll: Quote
epe Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Wiesz,nie każdemu j.niemiecki się podoba!:evil_lol: Taki twardy jest! Może słowiańskie psy tak mają? Przejrzyj w wolnej chwili wątki naszych psów w Niemczech- naprawdę wszystkie takie poważne,ba nawet wystraszone jakby. Jakbyś zareagowała na słowo np."raus":evil_lol: Quote
Charly Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 hahahahah:evil_lol::evil_lol:. Moja mama zawsze slodko po naszemu do naszego dalmata. ale jak co do czego to ....raus:evil_lol::evil_lol: hahahah:evil_lol: Quote
weronika1 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Mimo jego miny i powagi wyglada dostojnie. Ma ładniejsza sierść. Moze i nie zna języka, ale raczej wspomina te niemiłe chwile w jego życiu. Quote
Recommended Posts