Reksiu21 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ale zato ogon i uszy ma..:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
majqa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Nie no bomba, dobrze, że to chociaż ocalało!!!:razz: Quote
Koperek Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Nie widziałam go w niedzielę w schronie:roll:. Co prawda REMIś jest w kojcu, ale może do budy wlazł...:roll: Jutro sprawdzę. Quote
Koperek Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 REMIŚ vel SZNUREK:eviltong: (bo taki chudy do schronu trafił:shake:) nadal czeka na zmiłowanie, niestety... Został z powrotem przeniesiony na boksy, ze względu na zagojoną rankę po kastracji. Bawił się dzisiaj pięknie z kolegą z boksu;) Będą fotki, ale wieczorkiem. NOWE FOTKI Z 02.04.08 :): Quote
Koperek Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 POST 30- NOWE FOTY Z DZISIAJ :) Ech- tylko głupoty w głowie;)- dobrze, że jeszcze entuzjazm go nie opuścił...:roll: Quote
majqa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Koperku, co u dobcia? Jest jakieś zainteresowanie nim? Quote
Koperek Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 No właśnie nie bardzo :crazyeye: Piękny, z ogonem, mądry, całuśny:loveu: i ...nadal siedzi :-( piątkowy SZNURECZEK:loveu: Quote
dzodzo Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 ogłaszam, że od dziś Remi już ma dom,mieszka w domu z ogrodem pod Swidnicą.Nowy Pańcio wydawał się konkretny ,znający charakter tej rasy i jest nadzieja, że się dogadają-bo młody to podobno wulkan dobermaniej energii:cool3: Quote
Koperek Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 ŚWIETNIE!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: A nie mógł wczoraj przyjechać po Remisia :angryy: Przynajmniej bym się pożegnała:placz::placz::placz::placz: Można liczyć na fotki z nowego domku???????????? :-( Quote
dzodzo Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 adopcja była przez schronisko robiona, także na pewno szczegoły zna Irena;) Quote
Koperek Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 No to ze zdjęć kicha :shake: A p. Irenkę wypytam osobiście ;) Quote
Koperek Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Dzisiaj zakończyło się CIESZENIE SIĘ REMISIA NOWYM DOMKIEM! :-( SZNUREK wrócił! Szczerze mówiąc państwo w ogóle nie byli przygotowani na przyjęcie dużego, dorosłego samca, a już o dobermanie nie wspomnę :cool1: Wystraszyli się, że Remiś nie chce zejśc z wersalki i warczy, jak się go chce zepchnąć- a tak na prawdę to STANDARD! ;) No i siedzi biedak i się przytula:-( Cholera UWIERZCIE MI, ŻE WCALE NIE MA GBURNEGO CHARAKTERU, KTÓRY TRZEBA CIĄGLE, DZIEŃ W DZIEŃ TEMPEROWAĆ! To jest jeszcze młodziak, który nie zna zasad panujących w domu- czyli podstaw, ale do niektórych dobermanów, które przewinęły się przez nasz schron to mu baaaaaaardzo daleko :multi: Więcej fot później! Quote
dzodzo Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 szlag by to.... każdy jest taki k...kompetentny do rasy a potem okazuje się, ze nie mają zielonego pojęcia jak to ugryźć jest dom pod Wawą dla młodego do roku dobcia ale obawiam się ze nie chodzi im o takiego z ogonem i uszami... Quote
wihu Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Cholera...zawsze potencjalnym domkom tłuczemy do głowy podstawowe!! zasady wychowania dobermana. Po pierwsze...posiłki serwuje człowek. Po drugie nie wolno psa wpuszczać na kanapy, wersalki, łóżka, sofi i fotele. A za dwa dni częstym powodem oddania psa jest warczenie przy wyganianiu z kanapy!! Ktoś go jednak tam wpuścił! I kazał zejśc. He, he...tez bym warczała :evil_lol: Rozumiem, jesteś doświadczonym psiarzem, znasz się na szkoleniu i rasie...ok, wpuszczaj dobka nawet i do łóżka. Ale nie...domki czesto nie znają się na dobermanach i folgują psom w pierwszych, szalenie istotnych dnaich ustalania zasad w nowym miejscu. Ludzie są nieodpowiedzialni. :-( No i Remik w schronie spowrotem :-(. I w dodatku tęskni teraz bardziej za normalnością. Przykro mi. Nie można się poddawać. On musi mieć domek. Z resztą jest młody, znajdzie... Musimy znaleźć domek dla Remika!! Jakie ma ogłoszenia na dzień dzisiejszy? Quote
wihu Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Domek pod warszawą, jesli o tym samym myślimy czeka na młodego, kopiowanego. Quote
dzodzo Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 tak, myslimy o tym samym domku:-( nie ma im co zatem pokazywać Remika Quote
Koperek Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='dzodzo']tak, myslimy o tym samym domku:-( nie ma im co zatem pokazywać Remika No właśnie!:roll: REMIŚ jest caaaaaaaaly niekopiowany i taki jest NAJPIĘKNIEJSZY!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Koperek Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Koperek']proszĘ O Przeniesienie WĄtku! ...tak się tuli malutki :-( Quote
wihu Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Czy mogę podać telefon komórkowy do p. Irenki w gratce i allegro dla Remika i czy możecie mi go podać. Miałam gdzieś...ale zgubiłam. Dawałam już w ogłoszeniu Smoka. Chyba lepiej żeby do niej bezpośrednio dzwonili, a nie do schroniska? Quote
Recommended Posts