trolka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Dobrze, że się udało :) [quote name='invictus hilaritas']a co to za sklep Billa?? a jak swinka sie czuje? w jakim jest stanie?[/quote] No co Ty? Billi nie znasz :P?!a znasz ELEA? To jest to samo :D Quote
Doda_ Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Oto świnka: [IMG]http://img112.imageshack.us/img112/4713/sv101712fk0.jpg[/IMG] [IMG]http://img86.imageshack.us/img86/6042/sv101713bw6.jpg[/IMG] [IMG]http://img112.imageshack.us/img112/433/sv101715qm0.jpg[/IMG] Biedna świnka, nie miała nic do picia. Dałam jej... Quote
Doda_ Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='invictus hilaritas']a co to za sklep Billa?? a jak swinka sie czuje? w jakim jest stanie?[/quote] Billa to taki sklep, jakby biedronka, plus itp.. świnka - trochę się boi, nie wzięlam jej do reki bo nie chce ją straszyć, ale wezmę troszke pózniej, nie wiem w jakim stanie jest, obejrzę pózniej. Widzicie na zdjęciu jej nosek, nie wiem czy to jest dobrze - ma jakis czerwony jakby krew leciala z nosa. Quote
trolka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 o matko jaka śliczna!!!!!!!! Czy ona jest taka, jakby "posrebrzana"? Quote
invictus hilaritas Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='trolka']Dobrze, że się udało :) No co Ty? Billi nie znasz :P?!a znasz ELEA? To jest to samo :D[/quote] tego tez ie znam :eviltong: u mnie nie ma takich sklepow :lol: swinka jest przesliczna.. a miala zostac pokarmem, noz mis ie normalnie otwiera.. :angryy: doda sprawdz czy to napewno jest chlopak :) Quote
Doda_ Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Nie zdążylam ani sprawdzic płec ani zważyc, poniewaz miałam strasznie BARDZO malo czasu, wszystko się udalo, ta świnka ktora miała trafić do gadziarzy, pojechała do ANIK. Jest już bezpieczna. Tak, to sliczna świnka. Mam adres tej dziewczyny i planuję z kims do niej pojechać.. Świnka była spokojna cały czas, podczas jazdy autem też. Na dworcu PKP w Katowicach bez problemu się spotkałam z ANIK i odebrała świnke. Spotkałam się też z Lexi, zaadoptowałam świnkę-samiczkę :loveu: Wystarczyla minuta, zebym ją pokochała :loveu: Ona była już w klatce z moją Tolą, Tola ją po prostu olewa, powąchała i poszła sobie zjeść sałatke.. A ona biedna siedziała w kącie, na razie jest przestraszona, gdy po raz drugi wsadziłam ją do klatki Toli, to się schowała pod brzuchem Toli, pewnie myślała ze to jej mama... Jest dobrze, będę pracowac nad tym. Świnki będa mieszkały w jednej klatce dopiero za ok. 1-2 tyg, jak będe miec 100% pewnosci, ze się polubiły. Na noc będą w oddzielonej klatce, bo ja nieslysze, to nic bym nie słysząła gdyby coś sie stało. Wiecie co zrobiła moja suczka, gdy zobaczyła tę drugą świnkę? :mad: próbowała wejść do pudełka (weszła, przednie łapki byly w pudełku) i lizała swinkę i biedna świnka była mokra:mad: Quote
trolka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Doda!!!!! Jakie wspaniałe wieści!!!! Cieszę się razem z Tobą!!!! :) Quote
Doda_ Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Trolka, graynew pisała że będzie jechać do Tychy - najprawdopodobniej w ten czwartek. Sasza i Borys muszą byc u Graynew dzień wcześniej czyli w środę wieczorem. Adres Graynew podam na PW. A ja odbiorę świnki w piątek podobno, w Tychach. Quote
trolka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ok! Świnie będą podrzucone w środę! Postaram się je wysłać z klatką ;) (jak pucka się zgodzi, bo to jej klatka :) ) Quote
Doda_ Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='trolka']Ok! Świnie będą podrzucone w środę! Postaram się je wysłać z klatką ;) (jak pucka się zgodzi, bo to jej klatka :) )[/quote] Super :loveu: Ma ktoś nr tel do Graynew?? Quote
Doda_ Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Od rana Kira (świneczka adoptowana, od Lexi) siedziała sama w drugiej klatce, bardzo smutna, apetytu nie miała.. Więc zmieniłam jej miejsce - zamieszkała w klatce z Tolą, od razu biegała po klatce i jeść zaczęła.. Teraz razem biegają po klatce.. Tola szaleje - skacze :roll: Kira też skacze.. Jest taka zadowolona, a wcześniej to już się martwiłam co jej jest... Na noc będą oddzielone. Quote
Doda_ Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Trolka, udąło ci się skontaktowac z graynew? Już w srode bedzie trzeba świnki zawieźć do niej, a nie wiem czy jeszcze do środy pojawi się na necie? Nikt nie ma nr tel do niej? Quote
trolka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Najwyżej podjade wieczorem w środe na wskazany adres :), bez wcześniejszego uprzedzenia ;). Najwyżej Graynew nie przyjmie świnek :P Będzie dobrze!!! Już moja w tym głowa :)!!!! Quote
seledynek Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Skoro macie adres to może spróbujecie poszukać nr domowego do tego lokalu? Quote
trolka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ale ja glupia jestem :P. Kopiuje z transportowego [B]Wrocław - Tychy - Wrocław[/B] - co jakiś czas. auto kombi - graynew 606 66 12 44[URL="http://miau.pl/"]http://miau.pl[/URL] te liczby to chyba numer telefonu ;D Quote
trolka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 no to jutro zadzwonię i się umówię dokładnie :). Dobranoc! Quote
Doda_ Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 :Rose:Super, macie nr tel, super!! :Rose: Nie oddzielilam Kirę z Tolą na noc. Dobrze jest, widzę ze sie dogadują. Quote
Doda_ Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Trolka, zapomniałam czy juz wysłałam ci adres graynew? Czy Sasza i Borys mogą pojechać wcześniej do kolegi? Bo on już nie wytrzyma. Widział zdjęcia i pokochał te świniaczki :cool3: Quote
trolka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 tak, wysłałaś mi adres. Jak najbardziej świnki mogą szybciej trafić do Twojego kolegi :p to nawet lepiej, bo od razu trafią do "swojego" domku :). Cieszę się, że znalazły dom, ale z drugiej strony trochę mi smutno... przyzwyczaiłam się do tych świneczek :roll: Quote
Doda_ Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='trolka']tak, wysłałaś mi adres. Jak najbardziej świnki mogą szybciej trafić do Twojego kolegi :p to nawet lepiej, bo od razu trafią do "swojego" domku :). Cieszę się, że znalazły dom, ale z drugiej strony trochę mi smutno... przyzwyczaiłam się do tych świneczek :roll:[/quote] Ok, ale jak świnki przyjadą w piątek, to do mnie. A do niego pojadą dopiero w sobote wieczorem albo w niedzielę. Bo on w sobote wyjeżdza i nie chce zostawić swinki same w domu. Nie smuc sie, przeciez będziesz mogła do nas przyjechać i odwiedzić świnki :cool3: Quote
Recommended Posts