Doda_ Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='pucka69']napisalam do neij na pw. innych namiarów nie podała niestety. zobaczymy czy sie uda[/quote] dziękuję :) Quote
irysek Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 no to dziwna sprawa. mialam wiezc dzis swinke to powiedzialyscie ze za wczesnie ze jest jeszcze czas. z tego co teraz widze nadal szukacie tego transportu na szybko. niby jutro ma jechac. to jak to w koncu z tym jest. maja czas do konca marca czy pali sie. nie rozumiem w takim razie dlaczego powiedzialyscie zebysmy nie jechali!? Quote
pucka69 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 irysku - to mialy byc dwa transporty razem - 1. od olki -z nysy do wandul, do bytomia - swinka z grzybicą, która olka chce oddac 2. od trolki - 2 swinki - ma adoptowac doda - tym swinkom sie nie spieszy - bo one sa na dt u trolki i zdrowe są - i maja do dody trafic do 1 maja - bo one są uzgodnionym prezentem dla jej kolegi chcialyśmy dwa za jednym zamachem załatwić - ale z olka nie dalo sie nic uzgodnic - tel do mamy podała wieczorem, dla mnie to śmieszne jest. to my mamy do niej dzwonic żeby ona świnkę mogla oddać? paranoja. o tych swinkach dla dody pisałam, ze im sie nie spieszy. no ale jakby ktos jechał - i mógłby przy okazji wziąć - to moga jechać przecież Quote
Doda_ Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 irysek - odwolalysmy transport na dziś, bo nikt nie musi specjalnie przyjezdzac do sosnowca by przywiezc mi swinki, mam czas do konca kwietnia/poczatku maja. Ale gdyby ktos akurat jechal z wroclawia do ... (przez katowice) to moglby mi przywiezc swinki. Gdyby olkaa wiecej pisala, chciala naprawdę pomoc swince, to moze Sasza i Borys dzis byliby u mnie. Quote
Doda_ Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Trolka, z aniamą cisza? Nie odpisuje Ci? Quote
Doda_ Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Pewnie ten transport na dzis ssie nie uda. Moze zaloze watek w dziale 'TRANSPORT' , napisze ze jest potrzebny transport z wroclawia do katowic, moze ktos akurat bedzie jechal z wroclawia przez katowice i podrzuci mi swinki ? Quote
trolka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ja już napisałam do Greynew i MagYa^^, bo na transportowym napisały, że jeżdżą na tej trasie. Może coś wypali, ale narazie nic nie odpisały :(. Quote
Doda_ Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Trolka, ok to czekamy. Zalozylam watek w dziale "transport" napisalam ze potrzebny jest transport wroclaw - katowice, i ze nikt nie musi specjalnie przyjechac by podrzucic mi swinki. Tylko gdyby ktos akurat jechal na tej trasie to moglby mi podrzucic swinki. Quote
Doda_ Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Trolka! Kochana Greynew przywiezie świnki :loveu: Ona jeśli będzie jechac do tychy 12 kwietnia, to wcześniej się odezwie do mnie. A wiem że 1 maja napewno przyjedzie do Tychy. Odbiorę świnki w Tychach. Quote
trolka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='Doda_']Trolka! Kochana Greynew przywiezie świnki :loveu: Ona jeśli będzie jechac do tychy 12 kwietnia, to wcześniej się odezwie do mnie. A wiem że 1 maja napewno przyjedzie do Tychy. Odbiorę świnki w Tychach.[/quote] No właśnie dostałam też wiadomość od Graynew :). Super, że się zgodziła :) Quote
Doda_ Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 :loveu: Trolka, nie musimy już szukać transportu?? Quote
Doda_ Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Dziewczyny, co słychac?:loveu: Trolka, a co u Saszy i Borysa?? Quote
trolka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 a wszystko ok. :P. Świniaczki biegają, bawią się, kwiczą i rosną :) Quote
Doda_ Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 wspaniale:loveu: ucaluj swinki ode mnie Quote
trolka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 świnki śpią: [IMG]http://img120.imageshack.us/img120/1690/img4404yj2.jpg[/IMG] Quote
trolka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 a tu nie śpią :P [IMG]http://img120.imageshack.us/img120/6923/img4406do0.jpg[/IMG] Quote
Doda_ Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 To Sasza i Borys?? Kurcze, ale one sa sliczne!! Ucaluj je ode mnie!! Quote
Doda_ Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 jaka karma dla świnek jest najlepsza? chodzi mi o nazwe firmy. na watku olki czytalam ze vitapol to najgorsza karma, to jaka jest najlepsza? Quote
kalcia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 karmy firmy Versele-Laga, np Cavia Complete, albo Cavia Nature Quote
Doda_ Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 dziękuje :) -------- Sasza i Borys piją wode? Jakie warzywa i owoce lubia najbardziej? zebym wiedziala. Moja Tola nie znosi wody - gdy tylko poczuje zapach wody w swojej klatce to zrobi wszystko, zeby tylko pozbyc sie wody:angryy: ani kropelki nie wypije. Za to, daję jej bardzo duzo pomidorow i ogorkow, bo w tych warzywach sa soki. Quote
invictus hilaritas Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 pija napewno z poidelka ja mam np takie i jestem bardzo zadowolona: [URL]http://www.krakvet.pl/ferplast-pojnik-automatyczny-gryzoni-sippy-4674-300ml-p-8803.html[/URL] Quote
Doda_ Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 invictus - dziekuje, moja Tola z poidelka nie pije, ale i tak kupie poidelko bo niedlugo zaadoptuje samiczke-towarzyszke dla mojej Toli to napewno bedzie pila. Tola niech pije soki z warzyw:diabloti: Quote
kimera Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Dobrą karmą jest też Burgess SupaGuinea Pig Excel, no i oczywiście różne ziółka i suszki warzywne Herbal Pets lub Zuzali albo Herbal Farm. Quote
Recommended Posts