Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to dziwna sprawa. mialam wiezc dzis swinke to powiedzialyscie ze za wczesnie ze jest jeszcze czas. z tego co teraz widze nadal szukacie tego transportu na szybko. niby jutro ma jechac. to jak to w koncu z tym jest. maja czas do konca marca czy pali sie. nie rozumiem w takim razie dlaczego powiedzialyscie zebysmy nie jechali!?

Posted

irysku - to mialy byc dwa transporty razem -
1. od olki -z nysy do wandul, do bytomia - swinka z grzybicą, która olka chce oddac
2. od trolki - 2 swinki - ma adoptowac doda - tym swinkom sie nie spieszy - bo one sa na dt u trolki i zdrowe są - i maja do dody trafic do 1 maja - bo one są uzgodnionym prezentem dla jej kolegi

chcialyśmy dwa za jednym zamachem załatwić - ale z olka nie dalo sie nic uzgodnic - tel do mamy podała wieczorem, dla mnie to śmieszne jest. to my mamy do niej dzwonic żeby ona świnkę mogla oddać? paranoja. o tych swinkach dla dody pisałam, ze im sie nie spieszy. no ale jakby ktos jechał - i mógłby przy okazji wziąć - to moga jechać przecież

Posted

irysek - odwolalysmy transport na dziś, bo nikt nie musi specjalnie przyjezdzac do sosnowca by przywiezc mi swinki, mam czas do konca kwietnia/poczatku maja. Ale gdyby ktos akurat jechal z wroclawia do ... (przez katowice) to moglby mi przywiezc swinki.

Gdyby olkaa wiecej pisala, chciala naprawdę pomoc swince, to moze Sasza i Borys dzis byliby u mnie.

Posted

Pewnie ten transport na dzis ssie nie uda.
Moze zaloze watek w dziale 'TRANSPORT' , napisze ze jest potrzebny transport z wroclawia do katowic, moze ktos akurat bedzie jechal z wroclawia przez katowice i podrzuci mi swinki ?

Posted

Ja już napisałam do Greynew i MagYa^^, bo na transportowym napisały, że jeżdżą na tej trasie. Może coś wypali, ale narazie nic nie odpisały :(.

Posted

Trolka, ok to czekamy.
Zalozylam watek w dziale "transport" napisalam ze potrzebny jest transport wroclaw - katowice, i ze nikt nie musi specjalnie przyjechac by podrzucic mi swinki. Tylko gdyby ktos akurat jechal na tej trasie to moglby mi podrzucic swinki.

Posted

Trolka!
Kochana Greynew przywiezie świnki :loveu:
Ona jeśli będzie jechac do tychy 12 kwietnia, to wcześniej się odezwie do mnie. A wiem że 1 maja napewno przyjedzie do Tychy. Odbiorę świnki w Tychach.

Posted

[quote name='Doda_']Trolka!
Kochana Greynew przywiezie świnki :loveu:
Ona jeśli będzie jechac do tychy 12 kwietnia, to wcześniej się odezwie do mnie. A wiem że 1 maja napewno przyjedzie do Tychy. Odbiorę świnki w Tychach.[/quote]
No właśnie dostałam też wiadomość od Graynew :). Super, że się zgodziła :)

Posted

dziękuje :)

--------
Sasza i Borys piją wode? Jakie warzywa i owoce lubia najbardziej? zebym wiedziala. Moja Tola nie znosi wody - gdy tylko poczuje zapach wody w swojej klatce to zrobi wszystko, zeby tylko pozbyc sie wody:angryy: ani kropelki nie wypije. Za to, daję jej bardzo duzo pomidorow i ogorkow, bo w tych warzywach sa soki.

Posted

invictus - dziekuje, moja Tola z poidelka nie pije, ale i tak kupie poidelko bo niedlugo zaadoptuje samiczke-towarzyszke dla mojej Toli to napewno bedzie pila. Tola niech pije soki z warzyw:diabloti: