kasimaga Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Weronia']Już dodaję pieski na stronkę!! Madzia, dzwoniłaś do tej hurtowni?[/quote] legowiska maja byc 7 lipca ;-) Quote
Himena007 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Jak narazie ogłosiłam Jamniczka szorstkowłosego, Szoguna, Gabi, Feliksa, Pręguske na [FONT=Verdana][SIZE=2]tablica.com[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]morusek.pl[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Alegratka.pl[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]eoferty.com.pl[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2] neeon.pl[/SIZE][/FONT] Teraz zabiorę się za Alegratke dla wszystkich psiaków ze strony przytuliska. Quote
leni356 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Himena007']Jak narazie ogłosiłam Jamniczka szorstkowłosego, Szoguna, Gabi, Feliksa, Pręguske na [FONT=Verdana][SIZE=2]tablica.com[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]morusek.pl[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Alegratka.pl[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]eoferty.com.pl[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2] neeon.pl[/SIZE][/FONT] Teraz zabiorę się za Alegratke dla wszystkich psiaków ze strony przytuliska.[/quote] Który to jamnik szorstkowłosy? Quote
Molli Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='leni356']Który to jamnik szorstkowłosy?[/QUOTE] Chyba chodzi o tego psiaka [IMG]http://i39.tinypic.com/2exrfuq.jpg[/IMG] Quote
Himena007 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Molli']Chyba chodzi o tego psiaka [IMG]http://i39.tinypic.com/2exrfuq.jpg[/IMG][/quote] Tak, o niego chodzi Quote
Himena007 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Już wszystkie psiaki ze stronki przytuliska wstawiłam na Alegratke Quote
Martali Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Himena007']Już wszystkie psiaki ze stronki przytuliska wstawiłam na Alegratke[/quote] Dziękujemy ślicznie!;) Quote
Himena007 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Następna porcja ogłoszeń dla wszystkich psiaków na neeon.pl spacerek.net.pl Quote
Molli Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Zrobiłam następne ogłoszenia na psy.pl : - Jamniczek szorstkowłosy (również na telezoo) - Szogun - Gabi - Pręguska 2 - Samanta 2 - Feliks - Biały Kieł - Jami z Ruśca - Czarny Kudłatek - Uszatek Quote
Weronia Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [CENTER][B][SIZE=4]Himena007, Molli... serdecznie dziękujemy w imieniu P.Wandy oraz jej podopiecznych :loveu::loveu::loveu: [/SIZE][/B][/CENTER] Quote
Molli Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Weronia'][CENTER][B][SIZE=4]Himena007, Molli... serdecznie dziękujemy w imieniu P.Wandy oraz jej podopiecznych :loveu::loveu::loveu: [/SIZE][/B][/CENTER] [/quote] Nie ma za co ;) Quote
Himena007 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Weronia'][CENTER][B][SIZE=4]Himena007, Molli... serdecznie dziękujemy w imieniu P.Wandy oraz jej podopiecznych :loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/B][/CENTER] [/quote] Najwiekszym podziękowaniem za prace przy ogłoszeniach były by dla mnie uśmiechnięte pyszczki psiaków w nowych kochających, domkach Quote
Chandler Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [B]Weronia opróżnij skrzynkę proszę. Ja w sprawie Suni.[/B] Quote
Weronia Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Chandler'][B]Weronia opróżnij skrzynkę proszę. Ja w sprawie Suni.[/B][/quote] Opróżniona.. Quote
Molli Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Chandler'][B]Weronia opróżnij skrzynkę proszę. Ja w sprawie Suni.[/B][/quote] Weronia a czy dostałaś moją wiadomość (z niedzieli 5 lipca) czy miałaś zapchaną skrzynkę ? Quote
Weronia Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Molli']Weronia a czy dostałaś moją wiadomość (z niedzieli 5 lipca) czy miałaś zapchaną skrzynkę ?[/quote] Dostałam i już odpisałam:) Quote
Molli Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Weronia']Dostałam i już odpisałam:)[/QUOTE] Dzięki ;) Quote
Himena007 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ogłoszenia dla Huga [FONT=Arial][SIZE=2]tablica.com[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]morusek.pl[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Alegratka.pl [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]eoferty.com.pl[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2] neeon.pl [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2] animalia.pl[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]adopcjapsa.pl [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]pajeczyna.pl pineska.pl[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Kupsprzedaj.pl[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Adin.pl. najpewniej.pl olx.pl[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]cwirek.pl[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]darmobranie.pl[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2] ojej.pl[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]spacerek.net[/SIZE] [/FONT][FONT=Arial][/FONT] Quote
Molli Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Dziewczyny, w czasopiśmie Mój Pies jest rubryka do adopcji. W każdym miesiącu są w niej 4 psy w jakimś typie np. w typie benka, owczarka, kaukaza idt. Napisałam do redakcji maila i dostałam taką odpowiedź: [quote][FONT=Arial]Witam,[/FONT] [FONT=Arial]a jakich psów macie najwięcej? Byle nie owczarkowatych i jamnikowatych;) Inne możemy od Was wziąć dwa w takim samym typie i nawet możemy się dostosować do typu, bo nie mamy jeszcze ustalonego na przyszły miesiąc;)[/FONT] [FONT=Arial]pozdrawiam serdecznie[/FONT] [FONT=Arial]Dorota Jastrzębowska[/FONT] [/quote]No to co wybieramy? Quote
Martali Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Molli, czy za te ogłoszenia się płaci? Co myślicie o bullowatych? Pitubullka Red Nose? Rudy Pitbull? Pniewko? Boksio? Terenia? To póki co mój jedyny pomysł... Quote
Magdina Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 o no to super!!koniecznie trzeba skorzystac i wystawic jakies psiaki Quote
Molli Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='Martali']Molli, czy za te ogłoszenia się płaci? Co myślicie o bullowatych? Pitubullka Red Nose? Rudy Pitbull? Pniewko? Boksio? Terenia? To póki co mój jedyny pomysł...[/QUOTE] Za ogłoszenia się nie płaci. Też myślałam o bullowatych, ale one były w gazecie kilka miesięcy temu. Ale z drugiej strony to pani redaktor napisała żeby nie były owczarkowate i jamnikowate. Mogę się dopytać. Quote
Molli Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ewentualnie możemy wziąść inny typ, bo możemy ogłosić 2 psiaki. Pozostałe dwa to nie nasz wybór. Quote
Recommended Posts