Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BĄBEL

Bąbel ma już 11 lat, w schronisku mieszka od 5 lat. Należy do psów które nie rzucają sie w oczy. Cichy, zalękniony, nie umie upomnieć się o swoje .Siedzi najczęściej w budzie lub kącie schroniskowego kojca a jego oczka są potwornie smutne. Nie potrafię przejść koło niego obojętnie. Szkoda że tylko ja...
Piesek został znaleziony na ulicy. Jest bardzo strachliwy ale łagodny, bez cienia agresji. W boksie mieszka z innymi psami.
Aby zabrać go na spacer trzeba wynieść go na rękach ze schroniska. Czasami Bąbel tak bardzo się boi że siedzi pół godziny w jednym miejscu. Kiedy się odważy na krok, ostrożnie wącha trawkę i zerka ukradkiem na przestrzeń. Za każdym razem jednak kiedy przejeżdża samochód Bąbel skacze ze strachu do rowu i przylega ciałkiem do ziemi...Wiem że można to zmienić. Potrzebny jest tylko czas i cierpliwość.
Czy znajdzie się ktoś kto da szansę starszemu małemu psu na krótkich nóżkach?
Bąbel jest wykastrowany i zaszepiony, sięga do połowy łydki.

CZEKA NA DOBRY DOM NA ZAWSZE !!

W sprawie adopcji proszę o kontakt:
[SIZE=3]tel. - 515-242-723 lub 604-950-574
email - [SIZE=2][email protected]

BANEREK BĄBELKA DO POBRANIA

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

towarzystwo z kojca - Kajtek , Marysia już w domach.. a Bąbel nadal czeka. on nie potrafi się upominać o uwagę. Pomóżmy mu się pokazać. Do jego kojca ciągle przychodzą nowe psy.. i idą do adopcji.. a on ciągle w tej samej budzie.

Posted

GameBoy napisał(a):
zagladam ale nei wiem jak pomoc :roll:
czy on jest gdzies pooglaszany? moge ew zrobic allegro alegratke i gumtree ale potrzebowalabym tekstu i namiarow do ogloszen

Tekst i namiary można wziąść z pierwszego postu jeśli ktoś może poogłaszać Bąbelka. W tej chwili nie jest ogłaszany.

Posted

Mam nadzieję że Bąbel tak jak iini z jego bosku znajdzie dom.
bubu oprócz Kajtka i Marysi była z nim też Lisia, Murzyn, Filutek i szczeniaki.

Posted

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______

Dostałam od leelo i przekazuję bo mi się spodobał ;-) Bąbelku dla Ciebie i dla wszystkich którzy tu zajrzą !!!

Posted

dzięki !!!! Super , mam nadzieję że Bąbelkowi to pomoże !!!!!! Gameboy a mogę tylko prosić abyś daŁa na aukcję zdjęcie jego robione na wprost, on tam jest naprawdę smutny np. w budzie :( może kogoś ruszy.....

Posted

ja pamiętam ;) ale chciałabym żeby inni też pamiętali ;)

Bąbelek był wczoraj na spacerku !!! Dreptał powoli ze swoim kolegą z boksu Łatkiem ;)