Hund Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 BĄBEL Bąbel ma już 11 lat, w schronisku mieszka od 5 lat. Należy do psów które nie rzucają sie w oczy. Cichy, zalękniony, nie umie upomnieć się o swoje .Siedzi najczęściej w budzie lub kącie schroniskowego kojca a jego oczka są potwornie smutne. Nie potrafię przejść koło niego obojętnie. Szkoda że tylko ja... Piesek został znaleziony na ulicy. Jest bardzo strachliwy ale łagodny, bez cienia agresji. W boksie mieszka z innymi psami. Aby zabrać go na spacer trzeba wynieść go na rękach ze schroniska. Czasami Bąbel tak bardzo się boi że siedzi pół godziny w jednym miejscu. Kiedy się odważy na krok, ostrożnie wącha trawkę i zerka ukradkiem na przestrzeń. Za każdym razem jednak kiedy przejeżdża samochód Bąbel skacze ze strachu do rowu i przylega ciałkiem do ziemi...Wiem że można to zmienić. Potrzebny jest tylko czas i cierpliwość. Czy znajdzie się ktoś kto da szansę starszemu małemu psu na krótkich nóżkach? Bąbel jest wykastrowany i zaszepiony, sięga do połowy łydki. CZEKA NA DOBRY DOM NA ZAWSZE !! W sprawie adopcji proszę o kontakt: [SIZE=3]tel. - 515-242-723 lub 604-950-574 email - [SIZE=2][email protected] BANEREK BĄBELKA DO POBRANIA Quote
_bubu_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 towarzystwo z kojca - Kajtek , Marysia już w domach.. a Bąbel nadal czeka. on nie potrafi się upominać o uwagę. Pomóżmy mu się pokazać. Do jego kojca ciągle przychodzą nowe psy.. i idą do adopcji.. a on ciągle w tej samej budzie. Quote
Hund Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Miałam nadzieję że wkleisz więcej zdjęć ;) Zaraz wrzucam do pierwszego postu Bąbelku trzymaj się dzielnie ! Quote
_bubu_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Zaglądajcie do Bąbelka! on ciągle siedzi w jednym z najciemniejszych kojców.. Quote
GameBoy Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 zagladam ale nei wiem jak pomoc :roll: czy on jest gdzies pooglaszany? moge ew zrobic allegro alegratke i gumtree ale potrzebowalabym tekstu i namiarow do ogloszen Quote
Hund Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 GameBoy napisał(a):zagladam ale nei wiem jak pomoc :roll: czy on jest gdzies pooglaszany? moge ew zrobic allegro alegratke i gumtree ale potrzebowalabym tekstu i namiarow do ogloszen Tekst i namiary można wziąść z pierwszego postu jeśli ktoś może poogłaszać Bąbelka. W tej chwili nie jest ogłaszany. Quote
GameBoy Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 hop na pierwsza! w nocy zrobie kilka ogloszen Quote
Hund Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Mam nadzieję że Bąbel tak jak iini z jego bosku znajdzie dom. bubu oprócz Kajtka i Marysi była z nim też Lisia, Murzyn, Filutek i szczeniaki. Quote
Hund Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 **___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ Dostałam od leelo i przekazuję bo mi się spodobał ;-) Bąbelku dla Ciebie i dla wszystkich którzy tu zajrzą !!! Quote
GameBoy Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 przepraszam, ze tak pozno - dwa nie stac mnie teraz na wyroznione jak cos zmienic dajcie znac http://www.allegro.pl/show_item.php?item=334155832 Quote
Hund Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 dzięki !!!! Super , mam nadzieję że Bąbelkowi to pomoże !!!!!! Gameboy a mogę tylko prosić abyś daŁa na aukcję zdjęcie jego robione na wprost, on tam jest naprawdę smutny np. w budzie :( może kogoś ruszy..... Quote
GameBoy Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 moge jasne, tylko wklej mi w nastepny post ktore to dodam Quote
Hund Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 ja pamiętam ;) ale chciałabym żeby inni też pamiętali ;) Bąbelek był wczoraj na spacerku !!! Dreptał powoli ze swoim kolegą z boksu Łatkiem ;) Quote
Recommended Posts