Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gosiulaa']Jasne że obszczekuje... tylko na tym filmiku nie słychać :eviltong:

Dokłądnie tak jak pisze Gosiula :p
Argusek naprawde jest psem strózujacym i tylko nam znanym sobie ludziom daje do siebie bez problemu sie wygłaskac i podejsc ...szczeka tak na innych az dudni :eviltong:

Posted

Agatka51 wkleiła link do wątku Argusa i Jurysia u naszego ślepego Gaspara - wybaczcie - nie mam czasu czytać, ale tak ze zdjęć, z tej charakterystycznej niebieskiej poświaty na suchym oku - zastanawiam się czy to nie jest ta sama choroba - ponoć charakterystyczna dla ONków?

Zerknijcie na końcówkę pierwszego postu - opis choroby - czy to by nie pasowało do Argusa i Jurysia?
http://www.dogomania.pl/threads/183624-GASPAR-wywin%C4%85%C5%82-si%C4%99-kostusze-i-zamierza-jeszcze-sobie-nie%C5%BAle-po%C5%BCy%C4%87-na-koszt-dogomani
Jeśli już dawno wiadomo co u Waszych psiaków jest - to przepraszam, że nie doczytałam.

Posted

Kurcze pora znowu mu ogłoszenia porobić, dotychczas w pracy mogłam to robić ale już zabroniono :roll: :roll: :roll: Może ktoś pomoże?? :cool3: Jakieś uaktualnienie treści ogłoszenia?? :razz: ;)