luka1 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Dziś juz pewnie, ten kto przywiązał Renię do ogrodzenia i pozostawił ja tam - nie pamieta, że zrobił takie świństwo. Ale ona chyba pamieta co straciła, bo ciagle tęskni i chyba płacze. Quote
Ziutka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 luka1 napisał(a):Dziś juz pewnie, ten kto przywiązał Renię do ogrodzenia i pozostawił ja tam - nie pamieta, że zrobił takie świństwo. Ale ona chyba pamieta co straciła, bo ciagle tęskni i chyba płacze. A może zdążył już popełnić i drugie takie same świństwo :angryy: Nic mnie już nie zdziwi na tym świecie :shake: Quote
BasiaD Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Już dosyć tych świństw! Renia musi znaleźć swój kochający domek! Taka kochana sunieczka na pewno już dawno na niego zasłużyła.Podnoszę do góry! Reniu wskakuj do domku.. Howgh! Quote
luka1 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Reniu smutasku może ten obserwator wreszcie się odezwie Quote
Ziutka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 luka1 napisał(a):Reniu smutasku może ten obserwator wreszcie się odezwie Myślę, że jak miałby się odezwać to już by się odezwał :roll: Ale obym się myliła, może naradza się z rodziną :cool1: Quote
Ziutka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 luka1 napisał(a):Renia wytrzymaj jeszcze troszeczkę Tak...jeszcze troszeczkę ;) Quote
luka1 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 No to jak sie świat na mordę nie przewali to w poniedziałek Reni nie będzie w schronisku!:eviltong: Quote
Ziutka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 luka1 napisał(a):No to jak sie świat na mordę nie przewali to w poniedziałek Reni nie będzie w schronisku!:eviltong: Tak...tak...tak...;) Quote
Jo37 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Dopiero teraz zauważyłam Renię . Jaka ona jest podobna do mojej Amber (z Węgrowa ) Quote
asiamm Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Jo37 napisał(a):Dopiero teraz zauważyłam Renię . Jaka ona jest podobna do mojej Amber (z Węgrowa ) no podobna, tylko Renia trochę jaśniejsza tam gdzie jasna ;) Quote
luka1 Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 No więc tak. Dziś Renię odwiedziła pani, która bardzo była nią zainteresowana. Rania jednak okazała soe za duża. Pani sie zastanawia czy ja adoptować. Ostatecznie dostała termin do jutra do 14,00 jesli sie nie zdecyduje - mam nadzieje - sunia w poniedziałek jedzie do mnie na DT. Quote
luka1 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Pani nie zadzwoniła, czyli Renia jutro wychodzi ze schroniska i ląduje u mnie. :multi::multi::multi: Szkoda, że dopiero jutro będę miała autko, ale jedna noc nie powinna zrobić dużej róznicy. Quote
luka1 Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Renia jest u mnie. Jak widzicie nie śpię. GDy tylko się kładę psica skacze mi na głowę i liże. Nie chce spać na kocyku, nie śpi na łóżku - wogóle odkąd przyjechała nie śpi tylko gania po mieszkaniu. I broń panie bym sie połozyła . Quote
Ziutka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='luka1']Renia jest u mnie. Jak widzicie nie śpię. GDy tylko się kładę psica skacze mi na głowę i liże. Nie chce spać na kocyku, nie śpi na łóżku - wogóle odkąd przyjechała nie śpi tylko gania po mieszkaniu. I broń panie bym sie połozyła . No to nocka na fotelu - jak wspominałaś na gg :diabloti: :evil_lol: Quote
asiamm Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 No to już bliżej DS niż dalej :multi: Renia wyrwała się ze schronu :) Quote
luka1 Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Noc przeżyłam. Trudno to nazwać "przespałam" - ci 15 min wychodziłam na siusiu. W końcu zamknęłam się w pokoju syna. Renię rano zastałam wyciągnięta na moim łóżku. Psina była w schronisku trzy lata. Miała prawo zapomniec obyczaje domowe tym czasem rano ani kupy ani siku nie zastałam - poranny spacerek załatwił wszystko. Musi trochę schudnąć bo grube toto :roll: Quote
luka1 Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Kolejna naoc z Renią. Super. Ona cały czas gada i domaga sie by z nia gadać. A mnie się chce spać. Quote
Ziutka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 No ciekawa jestem jak dzisiaj minie nocka :diabloti: Quote
Recommended Posts