Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj wypłaciłam pieniążki z konta oraz wzięłam wydruk. Teraz muszę podskoczyć do kafejki internetowej aby zeskanować wydruk, bo nestety nie posiadam skanera. Wpłynęło razem dokładnie 339 zł, ale jeszcze brakuje, a ile to dzisiaj się dowiemy w klinice jaka dokładna suma jest jeszcze do spłacenia.

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betel'][COLOR=green]A na jakie konto wpłacać, wyslijcie mi proszę dane na priwa, niedużo , bo niedużo , ale parę złotych się znajdzie:lol:[/COLOR][/quote]

Betelku - nr podany w 1 poscie:loveu:

Posted

No tak , ja jak zwykle nic nie widzę, ale za to zrobiłam inny , trochę mniejszy i chyba aktualniejszy bannerek:oops:

[CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107849"][IMG]http://img228.imageshack.us/img228/1640/poamanady3.gif[/IMG][/URL]

Bannerek z hiperłaczem do wątku[/CENTER]

[LEFT]Ps. Dane znalazłam , zaraz wyslę parę groszy[/LEFT]

Posted

[quote name='betel']Dzięki Andziu, pieniążki poszły przez PKO Inteligo , więc jutro powinny być- tylko 30 złotych , ale zawsze coś:oops:[/quote]

Dziękujemy ślicznie! :loveu:

Posted

tylko nie wiem...cos za duzo brakuje do tej operacji...a przecież wstępnie liczyliśmy, ze wystarczy i to z nawiązką... czy jayo wpłaciła pieniążki na konto lecznicy? bo to razem z tymi pieniążkami miało się uzbierać...

Posted

Chyba to 300 poszlo na konto lecznicy a ta kwota podana to z tego co poszlo na konto Lorien ;) Przynajmniej mam nadzieje, ze tak jest.
Dzis poszly kolejne przelewy na małą z moich bazarków- na konto lorien i na konto Fundacji.

Piszcze jak tam u małej :loveu:

Posted

Wybaczcie, że musicie czekać na ten wydruk, ale teraz zajmuję się cały czas sprawą z psem shadym z mojego bannera, i niestety jakoś nawet nie mogę znaleźć czasu na kafejkę. Ale obiecuję, że już niedługo! ;););)

Posted

[quote name='Lorien:)']Zostało już razem wpłacone 530zł, czyli brakuje już tylko 70 zł.

A 30 zł prześle betel na konto, więc brakuje jeszcze 40 zł.;)[/QUOTE]
No 40 zł, to chyba już nie jest dużo... Ja mogę też parę groszy wpłacić, ale bardzo, bardzo niewiele... może z 10 zł...

Posted

[quote name='Lorien:)']Wybaczcie, że musicie czekać na ten wydruk, ale teraz zajmuję się cały czas sprawą z psem shadym z mojego bannera, i niestety jakoś nawet nie mogę znaleźć czasu na kafejkę. Ale obiecuję, że już niedługo! ;););)[/quote]

Lorien - poczekamy...

najlepiej potem wklej kto wpłacił - nie musisz pisac ile przy kazdym, ale pewnie kazdy co wpłacał chciałby wiedziec czy jego wpłata dotarła - bo deklaracji bylo wiele, i nawet forum rottkowe coś tam wplacało...

Posted

[quote name='andzia69']Lorien - poczekamy...

najlepiej potem wklej kto wpłacił - nie musisz pisac ile przy kazdym, ale pewnie kazdy co wpłacał chciałby wiedziec czy jego wpłata dotarła - bo deklaracji bylo wiele, i nawet forum rottkowe coś tam wplacało...[/quote]

To wszystko jest zawarte w wydruku.

Posted

[quote name='Angel_']Jest darczynca z Bydgoszczy co chce ofiarowac karmę dla małej.. Do kogo dzwonic, pisac w tej sprawie??[/quote]

no właśnie przydaloby sie wiedziec co z suka i gdzie będzie/jest....

z tego co doddy mówiła, to ona nie powinna sie ruszać i być ruszana przez miesiąc jakiś:shake:

Posted

Odemnie z bazarkow jest jakies 162 zł ( z tego 30 bylo juz wczesniej wplacone, reszta teraz bedzie ). Nie powiem tylko ile z tego poszlo na konto Fundacji a ile na prywatne konto lorien.
Do tego dochodzą rottki.

Ponawiam moje pytanie gdzie jest Tilka i komu i gdzie mozna podrzucic karmę dla małej ( forumowicz z rottka jest z Bydgoszczy i chcialby tak jeszcze poomoc malej)

Posted

Sopkojnie Kochani :-) Przepraszam ,że tak długo nie pisałam. Tilka od 22 marca jest u mnie i może zostać jeszcze tylko kilka dni. :-( Próbujemy nawet już chodzić:multi: Jutro jedziemy na kolejną wizytę do kliniki.

Bardzo się cieszę, że znalazł się sponsor :-)

Zobaczcie---> siostra Tilki :-P
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108126[/URL]