Lorien:) Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Dzisiaj wypłaciłam pieniążki z konta oraz wzięłam wydruk. Teraz muszę podskoczyć do kafejki internetowej aby zeskanować wydruk, bo nestety nie posiadam skanera. Wpłynęło razem dokładnie 339 zł, ale jeszcze brakuje, a ile to dzisiaj się dowiemy w klinice jaka dokładna suma jest jeszcze do spłacenia. Quote
betel Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [COLOR=green]A na jakie konto wpłacać, wyslijcie mi proszę dane na priwa, niedużo , bo niedużo , ale parę złotych się znajdzie:lol:[/COLOR] Quote
andzia69 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='betel'][COLOR=green]A na jakie konto wpłacać, wyslijcie mi proszę dane na priwa, niedużo , bo niedużo , ale parę złotych się znajdzie:lol:[/COLOR][/quote] Betelku - nr podany w 1 poscie:loveu: Quote
betel Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 No tak , ja jak zwykle nic nie widzę, ale za to zrobiłam inny , trochę mniejszy i chyba aktualniejszy bannerek:oops: [CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107849"][IMG]http://img228.imageshack.us/img228/1640/poamanady3.gif[/IMG][/URL] Bannerek z hiperłaczem do wątku[/CENTER] [LEFT]Ps. Dane znalazłam , zaraz wyslę parę groszy[/LEFT] Quote
andzia69 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Betelku...i jak zwykle sliczny banerek:loveu: Quote
betel Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Dzięki Andziu, pieniążki poszły przez PKO Inteligo , więc jutro powinny być- tylko 30 złotych , ale zawsze coś:oops: Quote
Lorien:) Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='betel']Dzięki Andziu, pieniążki poszły przez PKO Inteligo , więc jutro powinny być- tylko 30 złotych , ale zawsze coś:oops:[/quote] Dziękujemy ślicznie! :loveu: Quote
Angel_ Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Dziekujemy raz jeszcze rottkom ktore caly czas wplacaja grosiki na sunieczke :loveu: :loveu: Quote
andzia69 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 tylko nie wiem...cos za duzo brakuje do tej operacji...a przecież wstępnie liczyliśmy, ze wystarczy i to z nawiązką... czy jayo wpłaciła pieniążki na konto lecznicy? bo to razem z tymi pieniążkami miało się uzbierać... Quote
Selenga Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 napiszcie ile brakuje, łatwiej będzie zebrać Quote
betel Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 A jak tam dzisiaj maleńka się ma i gdzie w końcu trafiła??? Quote
Angel_ Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Chyba to 300 poszlo na konto lecznicy a ta kwota podana to z tego co poszlo na konto Lorien ;) Przynajmniej mam nadzieje, ze tak jest. Dzis poszly kolejne przelewy na małą z moich bazarków- na konto lorien i na konto Fundacji. Piszcze jak tam u małej :loveu: Quote
Lorien:) Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Zostało już razem wpłacone 530zł, czyli brakuje już tylko 70 zł. A 30 zł prześle betel na konto, więc brakuje jeszcze 40 zł.;) Quote
Lorien:) Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Wybaczcie, że musicie czekać na ten wydruk, ale teraz zajmuję się cały czas sprawą z psem shadym z mojego bannera, i niestety jakoś nawet nie mogę znaleźć czasu na kafejkę. Ale obiecuję, że już niedługo! ;););) Quote
kamilka91 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Lorien:)']Zostało już razem wpłacone 530zł, czyli brakuje już tylko 70 zł. A 30 zł prześle betel na konto, więc brakuje jeszcze 40 zł.;)[/QUOTE] No 40 zł, to chyba już nie jest dużo... Ja mogę też parę groszy wpłacić, ale bardzo, bardzo niewiele... może z 10 zł... Quote
andzia69 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Lorien:)']Wybaczcie, że musicie czekać na ten wydruk, ale teraz zajmuję się cały czas sprawą z psem shadym z mojego bannera, i niestety jakoś nawet nie mogę znaleźć czasu na kafejkę. Ale obiecuję, że już niedługo! ;););)[/quote] Lorien - poczekamy... najlepiej potem wklej kto wpłacił - nie musisz pisac ile przy kazdym, ale pewnie kazdy co wpłacał chciałby wiedziec czy jego wpłata dotarła - bo deklaracji bylo wiele, i nawet forum rottkowe coś tam wplacało... Quote
Lorien:) Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='andzia69']Lorien - poczekamy... najlepiej potem wklej kto wpłacił - nie musisz pisac ile przy kazdym, ale pewnie kazdy co wpłacał chciałby wiedziec czy jego wpłata dotarła - bo deklaracji bylo wiele, i nawet forum rottkowe coś tam wplacało...[/quote] To wszystko jest zawarte w wydruku. Quote
Selenga Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 ja właśnie wpłaciłam 30, więc jak kamilka91 wpłaci 10 to już nic nie będzie brakowało Quote
Angel_ Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Jest darczynca z Bydgoszczy co chce ofiarowac karmę dla małej.. Do kogo dzwonic, pisac w tej sprawie?? Quote
andzia69 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Angel_']Jest darczynca z Bydgoszczy co chce ofiarowac karmę dla małej.. Do kogo dzwonic, pisac w tej sprawie??[/quote] no właśnie przydaloby sie wiedziec co z suka i gdzie będzie/jest.... z tego co doddy mówiła, to ona nie powinna sie ruszać i być ruszana przez miesiąc jakiś:shake: Quote
Angel_ Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Odemnie z bazarkow jest jakies 162 zł ( z tego 30 bylo juz wczesniej wplacone, reszta teraz bedzie ). Nie powiem tylko ile z tego poszlo na konto Fundacji a ile na prywatne konto lorien. Do tego dochodzą rottki. Ponawiam moje pytanie gdzie jest Tilka i komu i gdzie mozna podrzucic karmę dla małej ( forumowicz z rottka jest z Bydgoszczy i chcialby tak jeszcze poomoc malej) Quote
betel Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Własnie , jak potoczyły się dalsze losy małego połamańca??? Quote
& Gloria & Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Sopkojnie Kochani :-) Przepraszam ,że tak długo nie pisałam. Tilka od 22 marca jest u mnie i może zostać jeszcze tylko kilka dni. :-( Próbujemy nawet już chodzić:multi: Jutro jedziemy na kolejną wizytę do kliniki. Bardzo się cieszę, że znalazł się sponsor :-) Zobaczcie---> siostra Tilki :-P [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108126[/URL] Quote
doddy Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Prosiłam by ktoś napisał historię Tili i nadal czekam. Quote
Recommended Posts