Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ktoś moze podsumować (lorien?) ile jeszcze brakuje?

Czy suka juz na stole????

Piszcie jak tylko cos będziecie wiedziały!!!

Nie nie można spocząć na laurach tylko zbierać dalej - będzie potrzebna karma dobra, zeby sunia zaczęła wygladać, i pewnie jeszcze jakieś inne wydatki się pojawią;)

Posted

[quote name='andzia69']czy ktoś moze podsumować (lorien?) ile jeszcze brakuje?

Czy suka juz na stole????

Piszcie jak tylko cos będziecie wiedziały!!!

Nie nie można spocząć na laurach tylko zbierać dalej - będzie potrzebna karma dobra, zeby sunia zaczęła wygladać, i pewnie jeszcze jakieś inne wydatki się pojawią;)[/QUOTE]

Zgadza się Andziu, ale mysle, ze jakby mała pojechała w przyszlym tygodniu do Diablicy do Wawy to juz moznaby bylo skladac kaske na koncie fundacji ;)

Mysle, ze 300 zł nakonto lecznicy od jayo i te wszystkie wplaty bezposrednio na konto Lorien to juz pelna sunka jest napewno! :multi:

Posted

Tilka dopiero o 12 trafiła na stół i jest ciagle operowana!!

Dziewczyny wieczorem zdadzą relację! ;)

Pieniazki przesylane na konto z 1 postu beda rozliczane, wypisywane tutaj,a takze beda faktury za leczenie ;)

Tylko trzymac kciuki za Tilkę!!

Posted

niunia już po...ja niestety jestem uziemniona w pracy, siedzą z nia lorien i virginia..rozmawiałam przed chwilką tel z wetem i było ciężko, przednia łapa musiała byc łamana, bo był już zrost, tył był niestety tak rozgruchotany, że Tilka będzie mieć łapuchnę ciutkę krótszą i może delikatnie już na niej utykać ale bólu nie bedzie miec przy tym w ogóle...raną też się zajeli ...ma drenaż, bo po poprzednim drucie ze schronu, który miała od czasu operacji jest mnóstwo ropy, wypływa cały czas więc musi mieć ujście :shake: dostała antybiotyk i dzisiaj zostaje w klinice, być może i jutro też jeszcze, ruch niewskazany, za szpital nic płacić nie będziemy ;)
choć pewnie i by było i na to...dziękuję wszystkim serdecznie za wpłaty i pomoc Malutkiej...bardzo bardzo dzielna, dzisiaj tylko tak się trochę skarżyła i popłakiwała :( mam zdjęcia, wrzuce wieczorem...
Faktury będą ale konta lecznicy nie podam, bo p. Michalski powiedział, że za duże zamieszanie by z tym było, jeśli by tam przesyłano pieniądzę więc jeśli ktoś woli to proszę na fundację Ast, dogadałam się tak, że jayo z ta kwotą 300 zł tak jak chciała będzie mogła wpłacić na lecznicę .....
cóż najgorsze już za nami chyba, niech się teraz maleństwo nam szybko regeneruje !!

Posted

[quote name='martik b']niunia już po...ja niestety jestem uziemniona w pracy, siedzą z nia lorien i virginia..rozmawiałam przed chwilką tel z wetem i było ciężko, przednia łapa musiała byc łamana, bo był już zrost, tył był niestety tak rozgruchotany, że Tilka będzie mieć łapuchnę ciutkę krótszą i może delikatnie już na niej utykać ale bólu nie bedzie miec przy tym w ogóle...raną też się zajeli ...ma drenaż, bo po poprzednim drucie ze schronu, który miała od czasu operacji jest mnóstwo ropy, wypływa cały czas więc musi mieć ujście :shake: dostała antybiotyk i dzisiaj zostaje w klinice, być może i jutro też jeszcze, ruch niewskazany, za szpital nic płacić nie będziemy ;)
choć pewnie i by było i na to...dziękuję wszystkim serdecznie za wpłaty i pomoc Malutkiej...bardzo bardzo dzielna, dzisiaj tylko tak się trochę skarżyła i popłakiwała :( mam zdjęcia, wrzuce wieczorem...
Faktury będą ale konta lecznicy nie podam, bo p. Michalski powiedział, że za duże zamieszanie by z tym było, jeśli by tam przesyłano pieniądzę więc jeśli ktoś woli to proszę na fundację Ast, dogadałam się tak, że jayo z ta kwotą 300 zł tak jak chciała będzie mogła wpłacić na lecznicę .....
cóż najgorsze już za nami chyba, niech się teraz maleństwo nam szybko regeneruje !![/QUOTE]

Ufff ( nie wiem co mam z tel :angryy: ) ciesze sie, ze juz ok!!

Mała ma zapewniony DT u dziewczyny z amstaffiego dorum :multi: :loveu: Sunia tez przejdzie wtedy pod skrzydelka fundacji, czyli od tej pory kto bedzie chcial gwiazdeczke miec bedzie ostro przefiltrowany przez Fundacje :cool3: :loveu:

Posted

Zapraszam na bazarki na Fundacje Ast
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9734898#post9734898[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107993[/url]

Posted

Mała zostala dzis na noc w klinice i chyba jutro tez..

Transport z tego co zrozumialam bylby dopiero w przyszla sobote, wiec mysle, ze do tego czasu spokojnie wydobrzeje na tyle by ją przewiesc :cool3: Przecie bida chodzic nie bedzie musiala :cool3:

Posted

[quote name='Angel_']Transport z tego co zrozumialam bylby dopiero w przyszla sobote,:cool3: :cool3:[/quote]

Do tego czasu spokojnie będzie mogła zostać u mnie:p

Wielkie dzięki:loveu: :multi:

Posted

[quote name='virginia']Do tego czasu spokojnie będzie mogła zostać u mnie:p

Wielkie dzięki:loveu: :multi:[/QUOTE]

SUperaśnie :loveu:

P.S

Slyszalalm o jakichs nowych foteczkach co mialybyc wieczorem ?? :cool3:

Posted

[quote name='izmir']Dobrze, że mała jest w lpszej sytuacji- doddy- to o niej Ci mówiłam- tępić meneli po prostu i tyle![/QUOTE]

Znałas tą sunię????

Posted

Niestety- głaskałam ją- miała uraz lewej tylnej łapki. Pijacy wyrzucili ją z okna podobno....
Jadła ale bała się- miałam wtedy Rudą w domu- wiem, że poszła, TŻ czuwał nad nią jak mógł- przytulał nocami, głaskał - była podbno diagnozowana na Bełzy....

Posted

Więc tak, jeśli chodzi o wpłaty na moje konto, to dzisiaj poszłam do banku i dostałam 3 wpłaty. Dwa razy po 100zł i jedna 15zł. 200zł z tego zapłaciłyśmy dzisiaj u weta.

Tila jęczy z bólu i poirytowania wywołanego nie mocy sięgnięcia mordką zoperowanej tylnej nóżki.

Zaraz powstawiam dzisiejsze zdjęcia z kliniki.

Posted

też masz zdjątka :) lorien zobacz sobie w historii rachunku w necie od kogo te wpłaty, pewnie 1 od andzi69, trzeba będzie się z wszystkim połapać, wszystko dziewczynom przedstawić żeby nie było niedomówień, najlepiej porządkować już od początku, bo dużo tego będzie ....
Ja sie martwię o Maleństwo, już nie mogę się jutra doczekać żeby ją zobaczyć...