andzia69 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 czy ktoś moze podsumować (lorien?) ile jeszcze brakuje? Czy suka juz na stole???? Piszcie jak tylko cos będziecie wiedziały!!! Nie nie można spocząć na laurach tylko zbierać dalej - będzie potrzebna karma dobra, zeby sunia zaczęła wygladać, i pewnie jeszcze jakieś inne wydatki się pojawią;) Quote
Angel_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='andzia69']czy ktoś moze podsumować (lorien?) ile jeszcze brakuje? Czy suka juz na stole???? Piszcie jak tylko cos będziecie wiedziały!!! Nie nie można spocząć na laurach tylko zbierać dalej - będzie potrzebna karma dobra, zeby sunia zaczęła wygladać, i pewnie jeszcze jakieś inne wydatki się pojawią;)[/QUOTE] Zgadza się Andziu, ale mysle, ze jakby mała pojechała w przyszlym tygodniu do Diablicy do Wawy to juz moznaby bylo skladac kaske na koncie fundacji ;) Mysle, ze 300 zł nakonto lecznicy od jayo i te wszystkie wplaty bezposrednio na konto Lorien to juz pelna sunka jest napewno! :multi: Quote
Angel_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Tilka dopiero o 12 trafiła na stół i jest ciagle operowana!! Dziewczyny wieczorem zdadzą relację! ;) Pieniazki przesylane na konto z 1 postu beda rozliczane, wypisywane tutaj,a takze beda faktury za leczenie ;) Tylko trzymac kciuki za Tilkę!! Quote
kamilka91 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Musi wszystko się udać! :) trzymam :kciuki: Quote
martik b Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 niunia już po...ja niestety jestem uziemniona w pracy, siedzą z nia lorien i virginia..rozmawiałam przed chwilką tel z wetem i było ciężko, przednia łapa musiała byc łamana, bo był już zrost, tył był niestety tak rozgruchotany, że Tilka będzie mieć łapuchnę ciutkę krótszą i może delikatnie już na niej utykać ale bólu nie bedzie miec przy tym w ogóle...raną też się zajeli ...ma drenaż, bo po poprzednim drucie ze schronu, który miała od czasu operacji jest mnóstwo ropy, wypływa cały czas więc musi mieć ujście :shake: dostała antybiotyk i dzisiaj zostaje w klinice, być może i jutro też jeszcze, ruch niewskazany, za szpital nic płacić nie będziemy ;) choć pewnie i by było i na to...dziękuję wszystkim serdecznie za wpłaty i pomoc Malutkiej...bardzo bardzo dzielna, dzisiaj tylko tak się trochę skarżyła i popłakiwała :( mam zdjęcia, wrzuce wieczorem... Faktury będą ale konta lecznicy nie podam, bo p. Michalski powiedział, że za duże zamieszanie by z tym było, jeśli by tam przesyłano pieniądzę więc jeśli ktoś woli to proszę na fundację Ast, dogadałam się tak, że jayo z ta kwotą 300 zł tak jak chciała będzie mogła wpłacić na lecznicę ..... cóż najgorsze już za nami chyba, niech się teraz maleństwo nam szybko regeneruje !! Quote
Angel_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='martik b']niunia już po...ja niestety jestem uziemniona w pracy, siedzą z nia lorien i virginia..rozmawiałam przed chwilką tel z wetem i było ciężko, przednia łapa musiała byc łamana, bo był już zrost, tył był niestety tak rozgruchotany, że Tilka będzie mieć łapuchnę ciutkę krótszą i może delikatnie już na niej utykać ale bólu nie bedzie miec przy tym w ogóle...raną też się zajeli ...ma drenaż, bo po poprzednim drucie ze schronu, który miała od czasu operacji jest mnóstwo ropy, wypływa cały czas więc musi mieć ujście :shake: dostała antybiotyk i dzisiaj zostaje w klinice, być może i jutro też jeszcze, ruch niewskazany, za szpital nic płacić nie będziemy ;) choć pewnie i by było i na to...dziękuję wszystkim serdecznie za wpłaty i pomoc Malutkiej...bardzo bardzo dzielna, dzisiaj tylko tak się trochę skarżyła i popłakiwała :( mam zdjęcia, wrzuce wieczorem... Faktury będą ale konta lecznicy nie podam, bo p. Michalski powiedział, że za duże zamieszanie by z tym było, jeśli by tam przesyłano pieniądzę więc jeśli ktoś woli to proszę na fundację Ast, dogadałam się tak, że jayo z ta kwotą 300 zł tak jak chciała będzie mogła wpłacić na lecznicę ..... cóż najgorsze już za nami chyba, niech się teraz maleństwo nam szybko regeneruje !![/QUOTE] Ufff ( nie wiem co mam z tel :angryy: ) ciesze sie, ze juz ok!! Mała ma zapewniony DT u dziewczyny z amstaffiego dorum :multi: :loveu: Sunia tez przejdzie wtedy pod skrzydelka fundacji, czyli od tej pory kto bedzie chcial gwiazdeczke miec bedzie ostro przefiltrowany przez Fundacje :cool3: :loveu: Quote
Angel_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Wielkie podzękowania dla forum rottweilerów które także wpłaciło kaskę na Tilkę Tekilke !! :loveu: Quote
kamilka91 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 :multi: To wspaniale że Maleńkiej nareszcie zaczęło się układać :loveu: oby tak dalej... :kciuki: Quote
Puma1984 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Zapraszam na bazarki na Fundacje Ast [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9734898#post9734898[/url] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107993[/url] Quote
Marta697 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Świetnie , że wszystko tak sprawnie poszło. Teraz tylko żeby suni się wszystko ładnie goiło. I nawet DT ma?? To pewne?? :multi::multi: Quote
Angel_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Pewne :cool3: Nawet klateczke ma juz przyszykowana mala do spanka :cool3: Quote
andzia69 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 czy wet powiedział czy w takim stanie mozna sukę przewozic? albo ew. kiedy? bo to trzeba jednak wiedzieć czy transport nie jest ryzykowny w jej stanie:cool3: Quote
Angel_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Mała zostala dzis na noc w klinice i chyba jutro tez.. Transport z tego co zrozumialam bylby dopiero w przyszla sobote, wiec mysle, ze do tego czasu spokojnie wydobrzeje na tyle by ją przewiesc :cool3: Przecie bida chodzic nie bedzie musiala :cool3: Quote
& Gloria & Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Angel_']Transport z tego co zrozumialam bylby dopiero w przyszla sobote,:cool3: :cool3:[/quote] Do tego czasu spokojnie będzie mogła zostać u mnie:p Wielkie dzięki:loveu: :multi: Quote
Angel_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='virginia']Do tego czasu spokojnie będzie mogła zostać u mnie:p Wielkie dzięki:loveu: :multi:[/QUOTE] SUperaśnie :loveu: P.S Slyszalalm o jakichs nowych foteczkach co mialybyc wieczorem ?? :cool3: Quote
izmir Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Dobrze, że mała jest w lpszej sytuacji- doddy- to o niej Ci mówiłam- tępić meneli po prostu i tyle! Quote
Angel_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='izmir']Dobrze, że mała jest w lpszej sytuacji- doddy- to o niej Ci mówiłam- tępić meneli po prostu i tyle![/QUOTE] Znałas tą sunię???? Quote
izmir Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Niestety- głaskałam ją- miała uraz lewej tylnej łapki. Pijacy wyrzucili ją z okna podobno.... Jadła ale bała się- miałam wtedy Rudą w domu- wiem, że poszła, TŻ czuwał nad nią jak mógł- przytulał nocami, głaskał - była podbno diagnozowana na Bełzy.... Quote
martik b Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Angel_']SUperaśnie :loveu: Slyszalalm o jakichs nowych foteczkach co mialybyc wieczorem ?? :cool3:[/quote] wstawię, tylko jeszcze do domu nie dotarłam ;) Quote
Lorien:) Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Więc tak, jeśli chodzi o wpłaty na moje konto, to dzisiaj poszłam do banku i dostałam 3 wpłaty. Dwa razy po 100zł i jedna 15zł. 200zł z tego zapłaciłyśmy dzisiaj u weta. Tila jęczy z bólu i poirytowania wywołanego nie mocy sięgnięcia mordką zoperowanej tylnej nóżki. Zaraz powstawiam dzisiejsze zdjęcia z kliniki. Quote
martik b Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 też masz zdjątka :) lorien zobacz sobie w historii rachunku w necie od kogo te wpłaty, pewnie 1 od andzi69, trzeba będzie się z wszystkim połapać, wszystko dziewczynom przedstawić żeby nie było niedomówień, najlepiej porządkować już od początku, bo dużo tego będzie .... Ja sie martwię o Maleństwo, już nie mogę się jutra doczekać żeby ją zobaczyć... Quote
Recommended Posts