Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to straszne....:angryy::angryy::angryy:za takie traktowanie jest paragraf:mad::mad::mad:ale rozumiem ze to bardziej skomplikowane....mam nadzieje ze sunia bedzie sprawna po tych operacjach

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='martik b']virginia kochana jak dobrze, że ją wziełaś :loveu: a śpi już czy jest niespokojna, gryzie opatrunek?[/quote]

Mała jest bardzo grzeczna. Ku mojemu zdziwieniu..nie gryzie opatrunku:multi:
Jutro wstawię kilka zdjęć Tilli Tekilli:loveu:

Posted

Dziewczyny jesteście wielkie :loveu:

Może choć kilka groszy wpadnie : [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9727958#post9727958[/url] .

Powrotu do zdrowia maleńka! :loveu:

Posted

[quote name='Panca']to straszne....:angryy::angryy::angryy:za takie traktowanie jest paragraf:mad::mad::mad:ale rozumiem ze to bardziej skomplikowane....mam nadzieje ze sunia bedzie sprawna po tych operacjach[/quote]
ta osoba nawet twierdzi przecież że jej jakoś tak sama wypadła :mad: więc by trzeba swiadków szukać a z tym wiadomo..byśmy tak szukały i szukały..

Posted

[quote name='Angel_']Bullomanka z Wawy moze wezmie mała na DT! Czeka tylko co odpowie doddy czy wezmie małą pod skrzydla Fundacji![/quote]

Doddy moze wziasc małą pod skrzydła fundacji, ale ze względu na stan konta fundacji nie może zapłacic za operację i związane z tym leczeniem wydatki:shake: Moze udostępnić konto dla zbiórki finansów, ale wypłynąć pieniadze mogą tylko fakturowo. Więc musicie to przemyśleć i coś postanowić.

No i aukcje cegiełkowe bardzo by się w tym wypadku przydały:-(

Posted

Więc tak, myślę, że póki co kaskę słać na konto Lorien żeby było odrazu na weta. Nawet ja pojedzie na DT to wkoncu trzeba splacic weta i mysle, że przez Lorien to by poszlo najsprawniej ;)

Potem jak juz splacimy weta przez konto Lorien a mała bedzie na DT bedzie mozna pokombinować i wysylac juz na fundacje AST..

Co wy na to??

Posted

To na czym ma polegac wziecie pod opieke Fundacji?

Prosze o numer konta lecznicy - wplacimy polowe kosztow operacji.
Bedzie wiecej czasu na pozostale raty.

W przyszly weekend jestesmy w bydgoszczy na zawodach - mozemy sluzyc transportem suni do Wawy - byle z sensem ..

Posted

[quote name='jayo']To na czym ma polegac wziecie pod opieke Fundacji?

W przyszly weekend jestesmy w bydgoszczy na zawodach - mozemy sluzyc transportem suni do Wawy - byle z sensem ..[/quote]

Bardzo dziękujemy :-):loveu:

Numer konta lecznicy podamy jutro.:oops:

Posted

W przyszly weekend jestesmy w bydgoszczy na zawodach - mozemy sluzyc transportem suni do Wawy - [B]byle z sensem [/B]..[/QUOTE]

Co znaczy "byle z sensem" ?

Posted

[quote name='Angel_']Co znaczy "byle z sensem" ?[/quote]

:lol: znaczy tymczas do znalezienia DS - i z opieka weterynaryjna zapewniona, bo bedzie jej potrzebowac z cala pewnoscia. I nie klatka, tylko dom.
Odpowiadam, ale sadze, ze to moje "z sensem" bylo zbedne, bo wszystkie ciotki o tym wiedza :-)

Posted

W przyszly weekend jestesmy w bydgoszczy na zawodach - mozemy sluzyc transportem suni do Wawy - byle z sensem ..[/quote]

rany jayo:loveu::loveu::loveu::loveu: nie wiem co tu powiedzieć, raczej napisać chyba się rozpłacze:loveu::loveu::loveu: tak ratowałaś Amelke a teraz tu nam pomagasz..dziękuję...cudownieee:loveu:
Jutro wszystko podam, dzisiaj zapomniałam:oops:
Za transport też :loveu::loveu:będzie z sensem, dostosujemy się;)

Posted

Dlatego dziewczyna z amstaffiego forum sama nie podjela decyzji , ze bierze sunie tylko bedzie sie kontaktowala z Doddy w tym celu, żeby zostac "sprawdzoną" jako DT ;)

Co do twojego niebywałego gestu spłaty polowy za operacje.. słów braknie tylko ciche mysli skąd się biora tacy ludzie... Dzięki przeogromne!! :multi: :loveu:

Dziewczyny bedzie ok, bazarki ladnie idą kaska napewno się uzbiera :loveu:

Posted

[quote name='martik b'] tak ratowałaś Amelke a teraz tu nam pomagasz..dziękuję...cudownieee:loveu:

Za transport też :loveu::loveu:będzie z sensem, dostosujemy się;)[/quote]

Amelka to jest moj znak :-) To nam sie miala napatoczyc i dzieki niej Was poznalam :-)
Od czasu jej znalezienia mam oczy dookola glowy ;)

A malutką to nawet wzielibysmy na czas leczenia do nas - ale ona bedzie potrzebowac spokoju, a u nas piec duzych potworow - tracanie nosami przez wielkoludy nie sluzy rehabilitacji...
Ale kto wie - dyskusje juz zaczelam :cool3:

A Fundacje AST mozna prosic o szukanie domu - bo maja doswiadczenie z adopcjami bullowatych.
Kasa nie ma z tym wiele wspolnego.

Posted

[/quote]

Jayo - napisałam jaka jest w tej chwili sytuacja finansowa fundacji AST - niestety niewesoła, stąd mimo szczerych chęci moze tylko pomóc w ten sposób jak: udostępnic nr konta fundacji do zbiórki pieniędzy - co jak co, ale cegiełki na prywatne konta mogą nie wydawać się wiarygodne oraz wziąść na siebie sprawdzenie i przeswietlenie ew. domków.

Doddy pewnie nie chce, żeby fundacja podjęła się czegos z czego sie nie może wywiazać - jak to ma miejsce w przypadku innych fundacji, które biorą na siebie za dużo i potem niestety pojawiają się problemy i potem są psy na nich wieszane.

Z niebieskiego powinno dojsć 80 zł od 2 osób z tego co wiem;)

Jayo - dzięki za pomoc:loveu:

Posted

Kolejne dwie wpłaty zaraz pójdą :multi: :loveu:
Na konto lorien, żeby bylo na reszte za operacje odrazu!!

Na AST bedziem zbierac jak juz trzeba bedzi emałą w Wawie ( mam nadzieje ;) ) leczyc ;)

Posted

[quote name='andzia69'] udostępnic nr konta fundacji do zbiórki pieniędzy - co jak co, ale cegiełki na prywatne konta mogą nie wydawać się wiarygodne oraz wziąść na siebie sprawdzenie i przeswietlenie ew. domków.
[/quote]
ja was akurat z tym wykorzystam.. nie martwcie się;) :razz:
tylko może jutro nad aukcją usiądę, bo dziś już nie dam rady..

Posted

[quote name='kasiaNDM']dziewczyny zróbcie allegro cegiłkowe np. po 5 czy 10zł!
Na pewno dużo osób pomoże :)
[SIZE=1]np. moja mama :P[/SIZE][/quote]

Na niebieskim są fajne filmy po 5 zeta :evil_lol:

[url]http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=13656[/url]

[url]http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=13657[/url]

Weźcie coś kupcie, pójdzie dla psiny i poczujecie się jak Bill Gates ;)

Posted

[quote name='Pit-R6']Na niebieskim są fajne filmy po 5 zeta :evil_lol:

[URL]http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=13656[/URL]

[URL]http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=13657[/URL]

Weźcie coś kupcie, pójdzie dla psiny i poczujecie się jak Bill Gates ;)[/quote]

ja się na dzień dzisiejszy nie czuję i nie poczuję jak bill gates ..niestety;) mnie nawet nie stać na 1 film za 5 zeta:lol: choć może w tym wypadku to powinnam sie nie śmiać a płakać:roll: dziś wydałam 90 zł choć nie chciałam, bo to moje resztki kasiory ale jak ją zobaczyłam to mi wszelki rozsądek z głowy wyparował i oczywiście portfel otworzyłam, jak tak dalej pójdzie to mnie te zwierzęta zrujnują i nawet dvd nie będę mieć, bo sprzedam...ale zachęcam innych bogatszych do zakupów i chętnie się wtedy wbije do kogoś na kino domowe:eviltong:

Posted

[quote name='martik b']ta osoba nawet twierdzi przecież że jej jakoś tak sama wypadła :mad: więc by trzeba swiadków szukać a z tym wiadomo..byśmy tak szukały i szukały..[/quote]
Nawet przy twierdzeniu, że "sama wypadła" właściciela obowiązuje odpowiedzialnośc za psa, a wątpie by ktokolwiek uwierzył, że pies sam wyskoczył z drugiego piętra bo taką miał zachciankę. Szukać baby świadków, popytać sąsiadów- a nóż widelec; może wcześniej też było coś nie tak i będzie się można na tym oprzeć. A nawet jeśli nie znajdziecie- zgłoście tę sprawę do prokuratury. Niech właściciel/właścicielka nie czuje się bezkarnie, bo następne zwierzę zamorduje z przekonaniem, że ujdzie to na sucho.

Posted

Kochane od Joli z niebieskiego amstaffiego forum poszła kolejna 100!!!!!!!!!!!!!!! :multi: Czyli mysle, ze juz bardzo blisko estesmy z cala kwota!!!!! :multi: :multi: Normalnie nie moge jacy wspaniali ludzie stąpają po tej ziemi :(