Panca Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 to straszne....:angryy::angryy::angryy:za takie traktowanie jest paragraf:mad::mad::mad:ale rozumiem ze to bardziej skomplikowane....mam nadzieje ze sunia bedzie sprawna po tych operacjach Quote
& Gloria & Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='martik b']virginia kochana jak dobrze, że ją wziełaś :loveu: a śpi już czy jest niespokojna, gryzie opatrunek?[/quote] Mała jest bardzo grzeczna. Ku mojemu zdziwieniu..nie gryzie opatrunku:multi: Jutro wstawię kilka zdjęć Tilli Tekilli:loveu: Quote
Estera Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Dziewczyny jesteście wielkie :loveu: Może choć kilka groszy wpadnie : [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9727958#post9727958[/url] . Powrotu do zdrowia maleńka! :loveu: Quote
martik b Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Panca']to straszne....:angryy::angryy::angryy:za takie traktowanie jest paragraf:mad::mad::mad:ale rozumiem ze to bardziej skomplikowane....mam nadzieje ze sunia bedzie sprawna po tych operacjach[/quote] ta osoba nawet twierdzi przecież że jej jakoś tak sama wypadła :mad: więc by trzeba swiadków szukać a z tym wiadomo..byśmy tak szukały i szukały.. Quote
andzia69 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Angel_']Bullomanka z Wawy moze wezmie mała na DT! Czeka tylko co odpowie doddy czy wezmie małą pod skrzydla Fundacji![/quote] Doddy moze wziasc małą pod skrzydła fundacji, ale ze względu na stan konta fundacji nie może zapłacic za operację i związane z tym leczeniem wydatki:shake: Moze udostępnić konto dla zbiórki finansów, ale wypłynąć pieniadze mogą tylko fakturowo. Więc musicie to przemyśleć i coś postanowić. No i aukcje cegiełkowe bardzo by się w tym wypadku przydały:-( Quote
Angel_ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Więc tak, myślę, że póki co kaskę słać na konto Lorien żeby było odrazu na weta. Nawet ja pojedzie na DT to wkoncu trzeba splacic weta i mysle, że przez Lorien to by poszlo najsprawniej ;) Potem jak juz splacimy weta przez konto Lorien a mała bedzie na DT bedzie mozna pokombinować i wysylac juz na fundacje AST.. Co wy na to?? Quote
jayo Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 To na czym ma polegac wziecie pod opieke Fundacji? Prosze o numer konta lecznicy - wplacimy polowe kosztow operacji. Bedzie wiecej czasu na pozostale raty. W przyszly weekend jestesmy w bydgoszczy na zawodach - mozemy sluzyc transportem suni do Wawy - byle z sensem .. Quote
& Gloria & Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='jayo']To na czym ma polegac wziecie pod opieke Fundacji? Prosze o numer konta lecznicy - wplacimy polowe kosztow operacji. Bedzie wiecej czasu na pozostale raty. W przyszly weekend jestesmy w bydgoszczy na zawodach - mozemy sluzyc transportem suni do Wawy - byle z sensem ..[/quote] Bardzo dziękujemy :-):loveu: Numer konta lecznicy podamy jutro.:oops: Quote
Angel_ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='jayo']To na czym ma polegac wziecie pod opieke Fundacji? Prosze o numer konta lecznicy - wplacimy polowe kosztow operacji. Bedzie wiecej czasu na pozostale raty. W przyszly weekend jestesmy w bydgoszczy na zawodach - mozemy sluzyc transportem suni do Wawy - [B]byle z sensem [/B]..[/QUOTE] Co znaczy "byle z sensem" ? Quote
Angel_ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Na konto lorien poszło 50 zł z jednego naszego bazarku! Zostalo kilka za kilkadziesiat złotych wiec powinno sie uzbierac :multi: Quote
jayo Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Angel_']Co znaczy "byle z sensem" ?[/quote] :lol: znaczy tymczas do znalezienia DS - i z opieka weterynaryjna zapewniona, bo bedzie jej potrzebowac z cala pewnoscia. I nie klatka, tylko dom. Odpowiadam, ale sadze, ze to moje "z sensem" bylo zbedne, bo wszystkie ciotki o tym wiedza :-) Quote
kasiaNDM Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 dziewczyny zróbcie allegro cegiłkowe np. po 5 czy 10zł! Na pewno dużo osób pomoże :) [SIZE=1]np. moja mama :P[/SIZE] Quote
martik b Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='jayo']To na czym ma polegac wziecie pod opieke Fundacji? Prosze o numer konta lecznicy - wplacimy polowe kosztow operacji. Bedzie wiecej czasu na pozostale raty. W przyszly weekend jestesmy w bydgoszczy na zawodach - mozemy sluzyc transportem suni do Wawy - byle z sensem ..[/quote] rany jayo:loveu::loveu::loveu::loveu: nie wiem co tu powiedzieć, raczej napisać chyba się rozpłacze:loveu::loveu::loveu: tak ratowałaś Amelke a teraz tu nam pomagasz..dziękuję...cudownieee:loveu: Jutro wszystko podam, dzisiaj zapomniałam:oops: Za transport też :loveu::loveu:będzie z sensem, dostosujemy się;) Quote
Angel_ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Dlatego dziewczyna z amstaffiego forum sama nie podjela decyzji , ze bierze sunie tylko bedzie sie kontaktowala z Doddy w tym celu, żeby zostac "sprawdzoną" jako DT ;) Co do twojego niebywałego gestu spłaty polowy za operacje.. słów braknie tylko ciche mysli skąd się biora tacy ludzie... Dzięki przeogromne!! :multi: :loveu: Dziewczyny bedzie ok, bazarki ladnie idą kaska napewno się uzbiera :loveu: Quote
jayo Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='martik b'] tak ratowałaś Amelke a teraz tu nam pomagasz..dziękuję...cudownieee:loveu: Za transport też :loveu::loveu:będzie z sensem, dostosujemy się;)[/quote] Amelka to jest moj znak :-) To nam sie miala napatoczyc i dzieki niej Was poznalam :-) Od czasu jej znalezienia mam oczy dookola glowy ;) A malutką to nawet wzielibysmy na czas leczenia do nas - ale ona bedzie potrzebowac spokoju, a u nas piec duzych potworow - tracanie nosami przez wielkoludy nie sluzy rehabilitacji... Ale kto wie - dyskusje juz zaczelam :cool3: A Fundacje AST mozna prosic o szukanie domu - bo maja doswiadczenie z adopcjami bullowatych. Kasa nie ma z tym wiele wspolnego. Quote
andzia69 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='jayo']To na czym ma polegac wziecie pod opieke Fundacji? [/quote] Jayo - napisałam jaka jest w tej chwili sytuacja finansowa fundacji AST - niestety niewesoła, stąd mimo szczerych chęci moze tylko pomóc w ten sposób jak: udostępnic nr konta fundacji do zbiórki pieniędzy - co jak co, ale cegiełki na prywatne konta mogą nie wydawać się wiarygodne oraz wziąść na siebie sprawdzenie i przeswietlenie ew. domków. Doddy pewnie nie chce, żeby fundacja podjęła się czegos z czego sie nie może wywiazać - jak to ma miejsce w przypadku innych fundacji, które biorą na siebie za dużo i potem niestety pojawiają się problemy i potem są psy na nich wieszane. Z niebieskiego powinno dojsć 80 zł od 2 osób z tego co wiem;) Jayo - dzięki za pomoc:loveu: Quote
Angel_ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Kolejne dwie wpłaty zaraz pójdą :multi: :loveu: Na konto lorien, żeby bylo na reszte za operacje odrazu!! Na AST bedziem zbierac jak juz trzeba bedzi emałą w Wawie ( mam nadzieje ;) ) leczyc ;) Quote
martik b Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='andzia69'] udostępnic nr konta fundacji do zbiórki pieniędzy - co jak co, ale cegiełki na prywatne konta mogą nie wydawać się wiarygodne oraz wziąść na siebie sprawdzenie i przeswietlenie ew. domków. [/quote] ja was akurat z tym wykorzystam.. nie martwcie się;) :razz: tylko może jutro nad aukcją usiądę, bo dziś już nie dam rady.. Quote
Pit-R6 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='kasiaNDM']dziewczyny zróbcie allegro cegiłkowe np. po 5 czy 10zł! Na pewno dużo osób pomoże :) [SIZE=1]np. moja mama :P[/SIZE][/quote] Na niebieskim są fajne filmy po 5 zeta :evil_lol: [url]http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=13656[/url] [url]http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=13657[/url] Weźcie coś kupcie, pójdzie dla psiny i poczujecie się jak Bill Gates ;) Quote
martik b Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Pit-R6']Na niebieskim są fajne filmy po 5 zeta :evil_lol: [URL]http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=13656[/URL] [URL]http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=13657[/URL] Weźcie coś kupcie, pójdzie dla psiny i poczujecie się jak Bill Gates ;)[/quote] ja się na dzień dzisiejszy nie czuję i nie poczuję jak bill gates ..niestety;) mnie nawet nie stać na 1 film za 5 zeta:lol: choć może w tym wypadku to powinnam sie nie śmiać a płakać:roll: dziś wydałam 90 zł choć nie chciałam, bo to moje resztki kasiory ale jak ją zobaczyłam to mi wszelki rozsądek z głowy wyparował i oczywiście portfel otworzyłam, jak tak dalej pójdzie to mnie te zwierzęta zrujnują i nawet dvd nie będę mieć, bo sprzedam...ale zachęcam innych bogatszych do zakupów i chętnie się wtedy wbije do kogoś na kino domowe:eviltong: Quote
makatka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='martik b']ta osoba nawet twierdzi przecież że jej jakoś tak sama wypadła :mad: więc by trzeba swiadków szukać a z tym wiadomo..byśmy tak szukały i szukały..[/quote] Nawet przy twierdzeniu, że "sama wypadła" właściciela obowiązuje odpowiedzialnośc za psa, a wątpie by ktokolwiek uwierzył, że pies sam wyskoczył z drugiego piętra bo taką miał zachciankę. Szukać baby świadków, popytać sąsiadów- a nóż widelec; może wcześniej też było coś nie tak i będzie się można na tym oprzeć. A nawet jeśli nie znajdziecie- zgłoście tę sprawę do prokuratury. Niech właściciel/właścicielka nie czuje się bezkarnie, bo następne zwierzę zamorduje z przekonaniem, że ujdzie to na sucho. Quote
kamilka91 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Hop hop hop! Ig, będziesz u niej jutro? :) Quote
Angel_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Kochane od Joli z niebieskiego amstaffiego forum poszła kolejna 100!!!!!!!!!!!!!!! :multi: Czyli mysle, ze juz bardzo blisko estesmy z cala kwota!!!!! :multi: :multi: Normalnie nie moge jacy wspaniali ludzie stąpają po tej ziemi :( Quote
Recommended Posts