Selket Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='gops']ale sie tulicie w miejscu publicznym :cool3: za to grozi mandat:diabloti:[/quote] No wiesz????????? Mandat za okazywanie sobie uczuć????????? DObre sobie:-o:-o Quote
gops Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']No wiesz????????? Mandat za okazywanie sobie uczuć????????? DObre sobie:-o:-o[/quote] nom u nas w miescie tak jest :evil_lol: i za przeklinanie tez :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']A gdzie hymn pochwalny na cześć mojej troski U Księciunia jesteś....[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wiem że u Księciunia...już się odnalazłam :)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Fenris'] tylko gdzie jest ta prowincja w środku Gdańska [/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]prowincja to pojęcie względne ;) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote] [quote name='gops']ale sie tulicie w miejscu publicznym za to grozi mandat[/quote] [quote name='Selket']No wiesz????????? Mandat za okazywanie sobie uczuć????????? DObre sobie[/quote] [quote name='gops']nom u nas w miescie tak jest :evil_lol: i za przeklinanie tez :evil_lol:[/quote][/quote][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jezuuuu....zero okazywania uczuć...ani tych dobrych anie tych złych... nie nie nie !!! :) nie będę płacić za tuuuuuliiiimyyyY!!! :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='gops']nom u nas w miescie tak jest :evil_lol: i za przeklinanie tez [/quote] No za przeklinanie to i u nas:mad: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]wiem że u Księciunia...już się odnalazłam :)[/B][/COLOR][/FONT] No przecież to oczywiste było........ [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]prowincja to pojęcie względne ;) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]jezuuuu....zero okazywania uczuć...ani tych dobrych anie tych złych...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie nie nie !!! :)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie będę płacić za tuuuuuliiiimyyyY!!! :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Oć Żonkilasta...w doopie mamy mandaty :calus: :calus: Quote
Selket Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='gops']ej bo czuje sie zazdrosna :placz:[/quote] oć i Ty :calus: :calus: Quote
Alicja Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:speedy Gonzales :loveu: [url]http://img78.imageshack.us/img78/9764/gonzumaynf5.jpg[/url] poka mandaty w doopie :grins: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzień tuuuuuuuuuuuuliiiiimyyyy a w sumie wieczór... w dupie mamy mandaty !!! :) :calus::calus::calus::calus::calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B]:loveu::loveu:speedy Gonzales :loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://img78.imageshack.us/img78/9764/gonzumaynf5.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=red]poka mandaty w doopie :grins:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [/quote] Ala........:oops: Co Ty tak chcesz moją doopę dziś oglądać??:oops: Quote
clockwork Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]yyyyyyyyyyyyyyyyy chciałam powiedzieć..... dobranoc :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]yyyyyyyyyyyyyyyyy[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]chciałam powiedzieć.....[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]dobranoc :roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Hmm......A co się kryje pod tą długą wypowiedzią monoliterową?:cool3: Dobranoc :sleep2: Quote
clockwork Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']Hmm......A co się kryje pod tą długą wypowiedzią monoliterową?:cool3: Dobranoc :sleep2:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]musiałam jakoś zacząć zdanie :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']Ala........:oops: Co Ty tak chcesz moją doopę dziś oglądać??:oops:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no bo TY tam wszystko do niej wkładasz:roll: .....tom też ciekawa jak to sie mieści:oops: :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]musiałam jakoś zacząć zdanie :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ahy........to taka zagrywka:diabloti: Quote
Selket Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no bo TY tam wszystko do niej wkładasz:roll: .....tom też ciekawa jak to sie mieści:oops: :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Bo ma dużą doopę to siem wszystko mieści i jeszcze trochę też ;) Quote
gops Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Selket']oć i Ty :calus: :calus:[/quote] :multi::multi: dzien dobry :razz: Quote
jonQuilla Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::loveu: ależ się wyspałam dzisiaj :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='gops']:multi::multi: dzien dobry :razz:[/quote] Cześć:loveu::loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]cześć :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ależ się wyspałam dzisiaj :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Cześć:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 :multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:wpadłam zdyszana z powitankiem :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi:wpadłam zdyszana z powitankiem :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie śpiesz się tak...........................:cool1: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I ja wpadłam -wcale nie zdyszana:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Selket Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I ja wpadłam -wcale nie zdyszana:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Wpadłaś?????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A Twój mąż o tym wie?:eviltong: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Selket']Wpadłaś?????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A Twój mąż o tym wie?:eviltong:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wypluj to skojarzenie ja cię bardzo proszę:mad:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Selket Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wypluj to skojarzenie ja cię bardzo proszę:mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No, dobsze....:roll: Czy Twój TZ o tym wie? Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Selket']No, dobsze....:roll: Czy Twój TZ o tym wie?[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ale o czym:roll: nie wiem o czym mówisz:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts