Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gops']ale sie tulicie w miejscu publicznym :cool3:
za to grozi mandat:diabloti:[/quote]
No wiesz????????? Mandat za okazywanie sobie uczuć????????? DObre sobie:-o:-o

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selket']No wiesz????????? Mandat za okazywanie sobie uczuć????????? DObre sobie:-o:-o[/quote]
nom u nas w miescie tak jest :evil_lol:
i za przeklinanie tez :evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']A gdzie hymn pochwalny na cześć mojej troski
U Księciunia jesteś....[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wiem że u Księciunia...już się odnalazłam :)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Fenris'] tylko gdzie jest ta prowincja w środku Gdańska [/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]prowincja to pojęcie względne ;) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote] [quote name='gops']ale sie tulicie w miejscu publicznym
za to grozi mandat[/quote]

[quote name='Selket']No wiesz????????? Mandat za okazywanie sobie uczuć????????? DObre sobie[/quote]

[quote name='gops']nom u nas w miescie tak jest :evil_lol:
i za przeklinanie tez :evil_lol:[/quote][/quote][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jezuuuu....zero okazywania uczuć...ani tych dobrych anie tych złych...
nie nie nie !!! :)
nie będę płacić za tuuuuuliiiimyyyY!!! :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='gops']nom u nas w miescie tak jest :evil_lol:
i za przeklinanie tez [/quote]
No za przeklinanie to i u nas:mad:
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]wiem że u Księciunia...już się odnalazłam :)[/B][/COLOR][/FONT]

No przecież to oczywiste było........

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]prowincja to pojęcie względne ;) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]jezuuuu....zero okazywania uczuć...ani tych dobrych anie tych złych...[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie nie nie !!! :)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie będę płacić za tuuuuuliiiimyyyY!!! :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Oć Żonkilasta...w doopie mamy mandaty :calus: :calus:

Posted

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:speedy Gonzales :loveu:
[url]http://img78.imageshack.us/img78/9764/gonzumaynf5.jpg[/url]

poka mandaty w doopie :grins:
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B]:loveu::loveu:speedy Gonzales :loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://img78.imageshack.us/img78/9764/gonzumaynf5.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

[B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=red]poka mandaty w doopie :grins:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[/quote]
Ala........:oops: Co Ty tak chcesz moją doopę dziś oglądać??:oops:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]yyyyyyyyyyyyyyyyy[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]chciałam powiedzieć.....[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]dobranoc :roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Hmm......A co się kryje pod tą długą wypowiedzią monoliterową?:cool3:
Dobranoc :sleep2:

Posted

[quote name='Selket']Hmm......A co się kryje pod tą długą wypowiedzią monoliterową?:cool3:
Dobranoc :sleep2:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]musiałam jakoś zacząć zdanie :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Ala........:oops: Co Ty tak chcesz moją doopę dziś oglądać??:oops:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no bo TY tam wszystko do niej wkładasz:roll: .....tom też ciekawa jak to sie mieści:oops: :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]musiałam jakoś zacząć zdanie :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ahy........to taka zagrywka:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no bo TY tam wszystko do niej wkładasz:roll: .....tom też ciekawa jak to sie mieści:oops: :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Bo ma dużą doopę to siem wszystko mieści i jeszcze trochę też ;)

Posted

[quote name='gops']:multi::multi:

dzien dobry :razz:[/quote]
Cześć:loveu::loveu:
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]cześć :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ależ się wyspałam dzisiaj :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Cześć:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi:wpadłam zdyszana z powitankiem :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Nie śpiesz się tak...........................:cool1:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I ja wpadłam -wcale nie zdyszana:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Wpadłaś?????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A Twój mąż o tym wie?:eviltong:

Posted

[quote name='Selket']Wpadłaś?????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A Twój mąż o tym wie?:eviltong:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wypluj to skojarzenie ja cię bardzo proszę:mad:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wypluj to skojarzenie ja cię bardzo proszę:mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
No, dobsze....:roll: Czy Twój TZ o tym wie?

Posted

[quote name='Selket']No, dobsze....:roll: Czy Twój TZ o tym wie?[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ale o czym:roll: nie wiem o czym mówisz:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]