Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:placz::placz::placz:
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
zatęskniłam za byciem pierwszą i tak sobie pomyślałam że może dziś mi się uda...
przychodzę i co sie okazuje?
że tu gaduły były, które spać nie mogły :roll::roll:
nie jestem pierwsza :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla']:placz:

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]zatęskniłam za byciem pierwszą i tak sobie pomyślałam że może dziś mi się uda...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]przychodzę i co sie okazuje?[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]że tu gaduły były, które spać nie mogły :roll::roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie jestem pierwsza :shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Cześć Żonkilkowa :loveu:
Jak to?:crazyeye: przeca jesteś pierwsza tutaj dziś:roll:, nikt tak rano nie wstał i do kompa nie leciał jak Ty:cool1:
Nocne pogaduchy to nocne pogaduchy;), a nie dzienne:evil_lol:
Jakby nie patrzeć ja uważam, że to Ty dzisiaj jesteś pierwsza:diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']Cześć Żonkilkowa
Jak to? przeca jesteś pierwsza tutaj dziś, nikt tak rano nie wstał i do kompa nie leciał jak Ty
Nocne pogaduchy to nocne pogaduchy, a nie dzienne
Jakby nie patrzeć ja uważam, że to Ty dzisiaj jesteś pierwsza[/quote]

[COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]no oki skoro tak uważasz to bardzo fajnie mi :multi:

:oops::oops: ja bez muzyki nie funkcjonuje...zawsze włączam kompa na dzień dobry żeby odpalić winampa....i sprawdzić wszystkie fora na jakich jestem zalogowana :evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ja dżdżowniczki wyciągałam paluchami z ziemi idawałam kurkom na pożarcie :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]dobrejnocki ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[quote name='Iv_']Ciekawe co by na to powiedział ......TOZ :roll:
:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:roll:....no nie wiem .....cholera ...krzywdy by chyba kurkom za to obżarstwo nie zrobił :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Iv_']ale co z dżdżowniczkami :crazyeye:, zostały pożarte przecież biedulki :roll:[/quote]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:roll:...nie paczałam .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Bajeczka na dobranoc :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=red][URL="http://pl.youtube.com/watch?v=allOsEHARo8"]http://pl.youtube.com/watch?v=allOsEHARo8[/COLOR][/FONT][/B][/URL][/quote]
Znam taką jedną co kąpała dżdżowniczki w ślinie i wieszała je na drzewie do wyschnięcia:diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']Dziękuję za bajeczkę:loveu:
Do czego to doszło :roll:, siedzę i oglądam po nocy bajeczki na youtube :evil_lol:
i w dodatku wszyscy wkoło śpią, a ja się chicham .......:evil_lol::evil_lol:[/quote]
Właśnie mi się bajeczka ładuje :evil_lol:
[quote name='jonQuilla']:placz::placz::placz:
Nie beczaj :calus:
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]zatęskniłam za byciem pierwszą i tak sobie pomyślałam że może dziś mi się uda...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]przychodzę i co sie okazuje?[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]że tu gaduły były, które spać nie mogły :roll::roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie jestem pierwsza :shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Jesteś pierwsza z samego rana :calus:
Cześć :multi:

Posted

[quote name='Iv_']Cześć Żonkilkowa :loveu:
Jak to?:crazyeye: przeca jesteś pierwsza tutaj dziś:roll:, nikt tak rano nie wstał i do kompa nie leciał jak Ty:cool1:
Nocne pogaduchy to nocne pogaduchy;), a nie dzienne:evil_lol:
Jakby nie patrzeć ja uważam, że to Ty dzisiaj jesteś pierwsza:diabloti:[/quote]

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][B][FONT=Georgia]no oki skoro tak uważasz to bardzo fajnie mi :multi:[/FONT][/B][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]:oops::oops: ja bez muzyki nie funkcjonuje...zawsze włączam kompa na dzień dobry żeby odpalić winampa....i sprawdzić wszystkie fora na jakich jestem zalogowana :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
I jak było w pracy????????? :razz:

A ja dziś załatwiłam strasznie niepweny wpis z konisi i już wiem, że moja średnia koniec to 4,88 :multi: Ale chwalipięta ze mnie, so?? :oops:

Posted

[quote name='Selket']I

A ja dziś załatwiłam strasznie niepweny wpis z konisi i już wiem, że moja średnia koniec to 4,88 :multi: Ale chwalipięta ze mnie, so?? :oops:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no jesteś:multi:......brawo :multi::multi::multi:

bajeczka the best :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111374&page=1[/URL]
Aczkolwiek myślę, że już tam byłyście wraz z Alą:evil_lol:
[/quote]
Bosz jak mnie to robactwo wkurza ...

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no jesteś......brawo [/B][/COLOR][/FONT]
Jestem:multi: Dziękuję:oops:

[B][FONT=Arial][COLOR=red]bajeczka the best [/COLOR][/FONT][/B][/quote]
No........:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Tengusia']gratulacje Slekecikowa [/quote]
Dziękuję:loveu:
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]gratulacje [/B][/COLOR][/FONT]
Dziękuję:loveu:
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]haaa....zdolniaszko Ty !!! [/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Staram siem ;)

Posted

[quote name='Fenris']Bosz jak mnie to robactwo wkurza ...[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: :evil_lol: mamy podobne odczucia względem gliździnów :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol: :evil_lol: mamy podobne odczucia względem gliździnów :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Do doopy zamknęli wątek :roll:

Posted

[quote name='Selket']Do doopy zamknęli wątek :roll:[/quote]

:placz::placz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz:...a tak się zaje2biście zapowiadał :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Do doopy zamknęli wątek :roll:[/quote]
:roflt:nareszcie :diabloti: gliździna mnie od samego początku na forum wnerwiła :roll::diabloti: dość już jej mądrości hehehe

Posted

[quote name='Alicja']:placz::placz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz:...a tak się zaje2biście zapowiadał [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Noooo...........ale jeszcze mi ten o bokserku do czytania został:diabloti:
[quote name='Fenris']:roflt:nareszcie :diabloti: gliździna mnie od samego początku na forum wnerwiła :roll::diabloti: dość już jej mądrości hehehe[/quote]
Ale ona ma takie ciekawe wnioski i sposób przekazu:diabloti:

coś na poprawę humorku z powodu utraty wąteczku robalowego:D
[URL]http://img524.imageshack.us/my.php?image=okazjacs3.jpg[/URL]

Posted

[quote name='Selket']Noooo...........ale jeszcze mi ten o bokserku do czytania został:diabloti:

Ale ona ma takie ciekawe wnioski i sposób przekazu:diabloti:
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
tak jakby siedziała obok mnie to chyba byłby nokaut :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

coś na poprawę humorku z powodu utraty wąteczku robalowego:D
[URL]http://img524.imageshack.us/my.php?image=okazjacs3.jpg[/URL][/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='gops']eeee ten no...troszke naprawic trza...[/quote]
Nie..jest idealny:cool3:
[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Co, kcesz mi podkupić???:mad::cool1:

Posted

[quote name='Selket']Nie..jest idealny:cool3:

Co, kcesz mi podkupić???:mad::cool1:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:shake::shake::shake:nie bo TZ nie pożyczy mi swoich śrubokręcików :placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:shake::shake::shake:nie bo TZ nie pożyczy mi swoich śrubokręcików :placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
oooo......:calus:
Dam własne:cool1: