Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:jestem i Ja :loveu::multi::loveu:

cudo ;)
[url]http://img186.imageshack.us/img186/4103/p4130158male44oi2.jpg[/url]

woda świetnie a Gonzik nawet w kawałkach cudeńko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi::multi:jestem i Ja :loveu::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]cudo ;)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://img186.imageshack.us/img186/4103/p4130158male44oi2.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]woda świetnie a Gonzik nawet w kawałkach cudeńko :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Cieszkam, że już jesteś:diabloti::diabloti: Mi się również woda niezmiernie podoba ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Jakie ładne fotki artystyczne:cool3::loveu:[/quote]
A dziękować duszo artsytyczna:diabloti:
[quote name='Tengusia']to pokaz pokaz pokaz :diabloti:[/quote]
Nie...bo brzydkiem som :diabloti:

Posted

[quote name='gops']wlasnie uczsie patrzenia na foty artystyczne pod katem artystycznym a nie zwyklym :razz:
pokaz reszte :diabloti:[/quote]
Hmm..to na mioch fotach niewiele się nauczysz:shake:
Resztę? Ale tego jest duzio..Moze jeszcze kilka wstawię...

Posted

[quote name='Tengusia']czy brzydkie czy nie ja ocenie jak cos to slij na pw :eviltong:[/quote]
Ale Ciebie chodzi o kamycki? To kamycki wstawię ;)

A jak chcesz więcej moich fot to wejdź na stronkę ciekawiswiata.eu w dział galerie i tam jest troszkę moich fotek ;)

Posted

[quote name='Selket']Cieszkam, że już jesteś:diabloti::diabloti: Mi się również woda niezmiernie podoba ;)[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
TZ też się ucieszył że wrócilim :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]TZ też się ucieszył że wrócilim :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Taaa.......skąd ja to znam:diabloti: A ile jeszcze muszę nasłuchać :diabloti:

Kamysie 2
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img399.imageshack.us/img399/802/kamysiegl1.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='gops']kamysie dwa rowniez ladne :diabloti:[/quote]
Dziękuję ;) A jakś fota Ci się nie podoba? Bo wszystkie zachwalasz:diabloti:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a moze oni sie o nas martwią :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT]

Tak myślisz? Może martwią o siebie i swój spokój:diabloti:
[B][FONT=Arial][COLOR=red]kamysie są fajne do focenia ....bo sie nie ruszają ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Masz rację..kamysie som bardzo wdzięcznym obiektem do fotografowania..Spokojne, nieruchawe i można je dowolnie ustawiać, nie marudne, zawsze w tej samej pozie, nie wołają, że im zimno, jeśc się chce czy coś, nie zawracają gitary i krytykują swój portretów....Lubiam kamysie:grins:

Posted

[quote name='gops']oj ciiii mialo sie nie wydac...wszyskie mi sie podobaja twego autorstwa :diabloti:[/quote]
Hmm....z dumy peknę:diabloti:
[quote name='Izabela124.']Miło mi:loveu:
Ja też lubię robic fotki artystyczne:cool3::multi::multi::multi:[/quote]
Bo artystyczne fotki som fajniaste ;)

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]plenery te te tam u Was jak na jakimś pustkowiu :evil_lol:

ale zdjęcia sliczne i taka woda rozchlapana nie wiedzieć czemu :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]plenery te te tam u Was jak na jakimś pustkowiu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale zdjęcia sliczne i taka woda rozchlapana nie wiedzieć czemu :eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
No, nie..... Jak tam taki mały placyk tylko jest....DO doopy takie fotaski....

No ja też nie wiem..jakas ta woda dziwna :diabloti:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hand: dobranoc [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Dobranoc :calus: