Alicja Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:jestem i Ja :loveu::multi::loveu: cudo ;) [url]http://img186.imageshack.us/img186/4103/p4130158male44oi2.jpg[/url] woda świetnie a Gonzik nawet w kawałkach cudeńko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Jakie ładne fotki artystyczne:cool3::loveu: Quote
Tengusia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 [quote name='Selket'] A dziękuję ;) Mam jeszcze jedno, ale jest gorsze, a to było ładniejsze ;)[/quote] to pokaz pokaz pokaz :diabloti: Quote
Selket Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi::multi:jestem i Ja :loveu::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]cudo ;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://img186.imageshack.us/img186/4103/p4130158male44oi2.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]woda świetnie a Gonzik nawet w kawałkach cudeńko :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Cieszkam, że już jesteś:diabloti::diabloti: Mi się również woda niezmiernie podoba ;) Quote
gops Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 wlasnie uczsie patrzenia na foty artystyczne pod katem artystycznym a nie zwyklym :razz: pokaz reszte :diabloti: Quote
Selket Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 [quote name='Izabela124.']Jakie ładne fotki artystyczne:cool3::loveu:[/quote] A dziękować duszo artsytyczna:diabloti: [quote name='Tengusia']to pokaz pokaz pokaz :diabloti:[/quote] Nie...bo brzydkiem som :diabloti: Quote
Tengusia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 [quote name='Selket'] Nie...bo brzydkiem som :diabloti:[/quote] czy brzydkie czy nie ja ocenie jak cos to slij na pw :eviltong: Quote
Selket Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 [quote name='gops']wlasnie uczsie patrzenia na foty artystyczne pod katem artystycznym a nie zwyklym :razz: pokaz reszte :diabloti:[/quote] Hmm..to na mioch fotach niewiele się nauczysz:shake: Resztę? Ale tego jest duzio..Moze jeszcze kilka wstawię... Quote
Selket Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 [quote name='Tengusia']czy brzydkie czy nie ja ocenie jak cos to slij na pw :eviltong:[/quote] Ale Ciebie chodzi o kamycki? To kamycki wstawię ;) A jak chcesz więcej moich fot to wejdź na stronkę ciekawiswiata.eu w dział galerie i tam jest troszkę moich fotek ;) Quote
Alicja Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 [quote name='Selket']Cieszkam, że już jesteś:diabloti::diabloti: Mi się również woda niezmiernie podoba ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] TZ też się ucieszył że wrócilim :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]TZ też się ucieszył że wrócilim :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Taaa.......skąd ja to znam:diabloti: A ile jeszcze muszę nasłuchać :diabloti: Kamysie 2 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img399.imageshack.us/img399/802/kamysiegl1.jpg[/IMG][/URL] Quote
Alicja Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a moze oni sie o nas martwią :hmmmm: kamysie są fajne do focenia ....bo sie nie ruszają ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 [quote name='gops']kamysie dwa rowniez ladne :diabloti:[/quote] Dziękuję ;) A jakś fota Ci się nie podoba? Bo wszystkie zachwalasz:diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a moze oni sie o nas martwią :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT] Tak myślisz? Może martwią o siebie i swój spokój:diabloti: [B][FONT=Arial][COLOR=red]kamysie są fajne do focenia ....bo sie nie ruszają ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Masz rację..kamysie som bardzo wdzięcznym obiektem do fotografowania..Spokojne, nieruchawe i można je dowolnie ustawiać, nie marudne, zawsze w tej samej pozie, nie wołają, że im zimno, jeśc się chce czy coś, nie zawracają gitary i krytykują swój portretów....Lubiam kamysie:grins: Quote
gops Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 oj ciiii mialo sie nie wydac...wszyskie mi sie podobaja twego autorstwa :diabloti: Quote
Izabela124. Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 [quote name='Selket']A dziękować duszo artsytyczna:diabloti: [/quote]Miło mi:loveu: Ja też lubię robic fotki artystyczne:cool3::multi::multi::multi: Quote
Selket Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 [quote name='gops']oj ciiii mialo sie nie wydac...wszyskie mi sie podobaja twego autorstwa :diabloti:[/quote] Hmm....z dumy peknę:diabloti: [quote name='Izabela124.']Miło mi:loveu: Ja też lubię robic fotki artystyczne:cool3::multi::multi::multi:[/quote] Bo artystyczne fotki som fajniaste ;) Quote
jonQuilla Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]plenery te te tam u Was jak na jakimś pustkowiu :evil_lol: ale zdjęcia sliczne i taka woda rozchlapana nie wiedzieć czemu :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: dobranoc [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]plenery te te tam u Was jak na jakimś pustkowiu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale zdjęcia sliczne i taka woda rozchlapana nie wiedzieć czemu :eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No, nie..... Jak tam taki mały placyk tylko jest....DO doopy takie fotaski.... No ja też nie wiem..jakas ta woda dziwna :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hand: dobranoc [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dobranoc :calus: Quote
jonQuilla Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]spać już kochana !! :) widziałam Cię przed chwilą u Zuzki Baśkowej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ja cię nigdzie nie widzę:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mało tych foteczek jak na 4 strony nadrabiania :roll::roll: żądam więcej :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: Bereczek :multi::loveu: u nas dziś zimno i obleśnie mokro :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts