Selket Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Dubel matołek :multi: Dobranoc i kofffaaaaam Was :loveu: Quote
Selket Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]oki ;)....będę wpadać na Bazarkowy ;)[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cześć Gonzalesowa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]witam :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Bereczek z raniolka :multi::loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Tengusia']Doberek :Dog_run:[/quote] [quote name='Iza13']Cześć :loveu::loveu:[/quote] Jestem i cześć Wszystkim:multi::multi::multi: Jak już wiesz Alu, paczka doszła i się Mamcia nie mieści ;) Ojej, tęskniłam za Wami Kochane :calus: Uff....ale się namęczyłąm, zeby tutaj wejśc:angryy: Jutro popołudniu poodwiedzam Wasze blogaski ;) Było cuuuuuuuuuddddddddddddnnnnnnnnnnniiiiiiiiiieeeeeeee:multi::multi::multi::multi: Buziaczki i słodkich snów Kofane:loveu::loveu: Ale nieskładnie mi wyszło, przepraszam :oops: Quote
Alicja Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 :multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::multi:witaneczko mnie też dziś nie było na Dogo ....zaraz spadam spać i jutro od rana nadrabiam .......bo od 7 do 18 nie ma u mnie wody :angryy::angryy::angryy: więc czas na dogo bedzie ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bereczek :multi::multi::multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzień dobry :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Witankooooooooooooooooooo:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Selket Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:loveu::multi:witaneczko [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]mnie też dziś nie było na Dogo ....zaraz spadam spać i jutro od rana nadrabiam .......bo od 7 do 18 nie ma u mnie wody :angryy::angryy::angryy: więc czas na dogo bedzie ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Cześć:multi: No a do czego Ci woda??? :diabloti: [quote name='apple']:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] Myślisz, że bezkarnie sobie wleziesz i mi monitorek zaplujesz????:diabloti: Quote
Selket Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='agbar']dzien dober Gonzoloty:loveu::diabloti:[/quote] Cześć:multi: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Bereczek :multi::multi::multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] O nie, nie bedę bereczkować...Ja dziś starsza pani jestem i powiem dzień dobry:diabloti: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dzień dobry :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cześć:multi: [quote name='Izabela124.']Witankooooooooooooooooooo:lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/quote] CZeść:multi: Quote
agbar Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Witam popoludniowo starsza pania:multi::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja już się poprawiam .... [/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-546.gif[/IMG]dzień dobry [/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Selket Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='agbar']Witam popoludniowo starsza pania:multi::evil_lol:[/quote] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]to ja już się poprawiam ....[/B][/COLOR][/FONT] [CENTER][FONT=Arial][COLOR=red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-546.gif[/IMG]dzień dobry [/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Witam moje Dziouchy Kochane ;) Z gracją kicające ;) Bomnie tak boli kręgosłup i w ogóle czuję się jakby ze 10000 lat miała:diabloti: Quote
Iza. Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ooooo Selkecikowa wróciła :loveu::loveu::multi::multi: Cześć koffana :loveu::loveu: Quote
Selket Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='Iza13']Ooooo Selkecikowa wróciła :loveu::loveu::multi::multi: Cześć koffana :loveu::loveu:[/quote] Cześć koffana...No wróciła, wróciła :diabloti: Teraz nadrabia zaległości :D Już 4 godzinę....:shake: Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ciebie kręgosłupik :glaszcze: ....a mnie nogi :roll:...pownie od tego dygania :evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Noooo...kaleki z nas :evil_lol: Miałam ratować koleżankę z randki w ciemno, ale coś mnie odrzuca przez tel.więc chyba nieźle :razz: Quote
emdziolek Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Cześć Selkeciku z pięknym Gonzikiem!:multi::loveu:[/B][/COLOR] Quote
Selket Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Cześć Selkeniu :loveu::loveu:[/quote] Cześć:diabloti: [quote name='gops']witanko :multi::multi::multi:[/quote] Hejka:diabloti: Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz: i jak tam ta randka koleżanki :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz: i jak tam ta randka koleżanki :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Z tego co wiem to się nie odbyła.... Za to ja wczoraj poszłam sobie na koncert zespołu IRA za darmochę:diabloti: A dzisiaj z samego rana spotkałam moją sąsiadkę - potfora, przerażacza etc:mad:.... ALe na szczęscie było miło. I tak się stresowałam, że ją widzę:shake: A teraz siedzę sobie w autku i czekam na TZ, aż napisze kolokwium ;) Dzięn dobry:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts