Selket Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=red][B][FONT=Arial]:evil_lol:czy to był tem pasiKonik ze stadka zachowawczego :grins:[/FONT][/B][/COLOR][/quote] Oczywiście, że tak...ino uciekł i się zagubił, a ja go znalazłam :grins: :grins: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Selket']Zamawiać kuriera na dzisiaj jescze? :grins:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzisiaj nie, dajmy mu się wyspać przed podróżą :) ale jutro w południe możesz słać :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dzisiaj nie, dajmy mu się wyspać przed podróżą :)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale jutro w południe możesz słać :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] A ja właśnie odesłałam pana pocztexu, boś nie była zdecydowana.... Teraz sama sobie zamawiaj przewoźnika :grins: :grins: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Selket']A ja właśnie odesłałam pana pocztexu, boś nie była zdecydowana.... Teraz sama sobie zamawiaj przewoźnika :grins: :grins:[/quote] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]oki, myslisz że DHL zabierze? ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Selket']Oczywiście, że tak...ino uciekł i się zagubił, a ja go znalazłam :grins: :grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] wow ....ale ty dzielna dziewczynka jezdeś :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]oki, myslisz że DHL zabierze? ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ha, wczoraj zamawiałam pana z DHL by zabrał paczkę... w efekcie pan K musiał mu ja zawozić :roll: ALe najważniejsze, że pojechała i dotarła :multi: Quote
Selket Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]wow ....ale ty dzielna dziewczynka jezdeś :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Staram się :oops: A właście byłam dzielnie wyrzucić zbuka w krzaki... :diabloti: Quote
apple Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Selket']Szto tak oczkami przerwacasz? :loveu: [/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Rozgladam się:grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 cze Gonziaczku [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-92.gif[/IMG] Quote
Selket Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Rozgladam się:grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] I co widzisz? :grins: [quote name='Tengusia']cze Gonziaczku [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-92.gif[/IMG][/quote] CZeść Tengusiu :calus: :calus: :loveu: :loveu: Ważka z dzisiejszego spaceru :grins: [IMG]http://i34.tinypic.com/t4v2h4.jpg[/IMG] Quote
jonQuilla Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ładna ważka :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Selket'] CZeść Tengusiu :calus: :calus: :loveu: :loveu: [/quote] w roku 2010 sie widzimy ... wiesz o tym cio nie :cool3: jak nie na jachtach to tak poprostu zrobie sobie rundke po polnocy naszego kraju :p Quote
Tengusia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 hej Selkeciku gdzie sie podziewasz jak cie nie ma nio gdzie :-( ja niedlugo wyjezdzam sobie na urlopik ale napewno tu zagladne z drugiego konca swiata :p Quote
Alicja Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='Tengusia']hej Selkeciku gdzie sie podziewasz jak cie nie ma nio gdzie :-( ja niedlugo wyjezdzam sobie na urlopik ale napewno tu zagladne z drugiego konca swiata :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Selkecik siem uczy :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Cześć Kochane :loveu: :loveu: Zaczął mi się nowy semestr więc mam troszkę pracy, poza tym mam sporo biegania i załatwiania w zwiążku z obroną pracy magisterskiej...Ale regularnie do Was zaglądam ;) A dzisiaj to mnie dopadło jakieś choróbsko z samego rana, i w tej chwili siedzę cała zapłakana i zakatarzona przed kompikiem, ale zaraz uciekam spać w ciepłym łóżeczku, grzanym przez żółtego sierściucha :loveu: [IMG]http://i33.tinypic.com/2nldc74.jpg[/IMG] Dobrej nocy :loveu: Quote
jonQuilla Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]zdrowiej szybko :) mnie wczoraj też coś połamało a dzisiaj już w miare ok jest:roll: wygłaskaj żółtego :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]zdrowiej szybko :) mnie wczoraj też coś połamało a dzisiaj już w miare ok jest:roll: wygłaskaj żółtego :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dziękuję Żonkilku :calus: Narazie mam wielki i czerwony nos od kataru, i samopoczucie niezbyt dobre, a na 17 lecę na zajęcia jeszcze :shake: Wygłaskałam, wycałowałam i powiedziałam,że ciocia Żonkilka za nim tęskni :diabloti: Quote
Tengusia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 czesc Selkeciku jak tam zdrowko ??? u mnie wszystko supcio, bycze sie i odpoczywam, regeneruje sily, cialo i dusze, choc dzis mialam chwilowa zalamke ale pomyslalam zaraz sobie ze mam to (go) w nosie i ze licze sie ja i moje dobro i wygoda a on niech zaluje ze mnie stracil :diabloti: 15.10 mamy jechac do Disneylandu ... wszystko jest tu nowe, fascynujace, zapierajace dech w piersiach ... czuje sie jakby ktos mnie przeniosl do amerykanskiego filmu to jest poprostu nie do opisania :loveu: Quote
Selket Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Cześć Tengusiu :loveu: Cieszkam, że wizyta w Stanach udana :multi: Nawet Ci troszkę zazdraszczam, że może tyle ciekawych miejsc zwiedzić i pozna nowych ludzi ;) A u mnie zimno i ponuro, śnieg się topi. Ale za to przeziębienie mi przeszło :evil_lol: Quote
Tengusia Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 ja dzis rozmawialam z gosciem ktorego przypadkiem poznalam, rozmowa byla dosc komiczna patrzac na to ze mowie po angielsku pewnie gorzej niz male dziecie ktore dopiero zaczyna mowic ale cos sie tam dogadalismy no i stanelo na tym ze mi sie tu bardzo podoba i wcale nie chce wracac do pl, na co on powiedzial to zostan, wiec pytam zostane i co dalej ... nie ukrywam ze jest mi tu bardzo dobrze, czuje sie jak u siebie mimo ze w duzej czesci nie rozumie co ludzie dookola mowia ... ale niestety rzeczywistosc rzeczywistoscia i trza realnie patrzec na swiat ... za tydzien powrot szkoda ze to juz, ze tak szybko :( Quote
taxelina Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ale piekna usmiechnieta mordka na 1-szej stronie ;) Quote
Rahl Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [url]http://i33.tinypic.com/2nldc74.jpg[/url] jakie super zdjęcie :razz: Quote
Selket Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='Tengusia']ja dzis rozmawialam z gosciem ktorego przypadkiem poznalam, rozmowa byla dosc komiczna patrzac na to ze mowie po angielsku pewnie gorzej niz male dziecie ktore dopiero zaczyna mowic ale cos sie tam dogadalismy no i stanelo na tym ze mi sie tu bardzo podoba i wcale nie chce wracac do pl, na co on powiedzial to zostan, wiec pytam zostane i co dalej ... nie ukrywam ze jest mi tu bardzo dobrze, czuje sie jak u siebie mimo ze w duzej czesci nie rozumie co ludzie dookola mowia ... ale niestety rzeczywistosc rzeczywistoscia i trza realnie patrzec na swiat ... za tydzien powrot szkoda ze to juz, ze tak szybko :([/quote] Ale wiesz, że realność ma kilka odcieni i może warto przemyśleć to co powiedział ten ludzik? Masz czas - pomyśl o tym na spokojnie ;) Quote
Recommended Posts