Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-421.gif[/IMG]........................[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-265.gif[/IMG]...............................[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-428.gif[/IMG]

Posted

Dzięki za odwiedzinki Kochane jesteście :calus: :calus: :calus:
Niestety jeszcze żyjam......... Dzisiaj znów polegałam na biologii komórki, oblałam obie części zaliczenia :roll: Chyba rezygnuję z tych studiów, bo to nie dla mnie :roll: Nie nadaję się tam :roll: Zresztą do niczego się na nadaję :roll:

Posted

[quote name='Selket']Dzięki za odwiedzinki Kochane jesteście :calus: :calus: :calus:
Niestety jeszcze żyjam......... Dzisiaj znów polegałam na biologii komórki, oblałam obie części zaliczenia :roll: Chyba rezygnuję z tych studiów, bo to nie dla mnie :roll: Nie nadaję się tam :roll: [B]Zresztą do niczego się na nadaję [/B]:roll:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:mad::mad::mad:a w doope sces :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:mad::mad::mad:a w doope sces :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Nu rob mi tak jeszcze!!!!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Mhm,...... to jest wyraz nastroju mej duszy :oops:
"Niepotrzebna już, jestem sama znów
Nie pamięta nikt jaka byłam
Nie pamięta nikt tamtych jasnych dni
Gdy się śmiałam i gdy tańczyłam
Nierealny, dziki czar
Zatruł moją krew
Zesłał na mnie grzech
Odtąd zawsze będzie tak
Nie zapomnę już, nie odnajdę się
Niczym, niczym jestem już
Pora odejść, niepotrzebna tu
Cały świat odwrócony plecami
Pamiętaj choć Ty
Zapamiętaj mój głos
Nie pytaj już dokąd odchodzę
Zobaczymy się tam
Kiedy przyjdzie Twój czas
Niedługo tak będę tu z wami
Może ktoś podniesie wzrok?
Tak, tak! Pamiętam swój grzech
Tu nie pozwoli zapomnieć go nikt
I Ty, i on, tak czyści jak łza
Wiecie najlepiej co dobre co złe
Niepotrzebna już jestem sama znów
Nie pamięta nikt jaka byłam
Nie pamięta nikt tamtych jasnych dni
Gdy się śmiałam i gdy tańczyłam
Zesłał na mnie grzech
Zatruł moją krew
Nierealny czar co zabija
Odtąd będzie tak, nie odnajdę się
Nie zapomnę już co zrobiłam
Już mi wszystko jedno, wszystko jedno
Teraz wiem na pewno -
Już mi wszystko jedno"

Aaaa.to nie mój tekst..... Ja nie umiem pisać:diabloti:

Posted

[quote name='aneczka23']aaaaa...już miałam Ci gratulować pióra. :eviltong:[/quote]
:oops::oops::oops::oops::oops: Nu niestety to treść utworu napisana i wykonywana przez moja IDOLKĘ:loveu::loveu::loveu::loveu: Ta osoba jest moim małym wyznacznkiem pewnych życiowych dróg...Nie wiem jak to napisać, bo wiem, ze dla wielu nie jest wzorem, ale cóż :oops:

Posted

[quote name='Selket']Dzięki za odwiedzinki Kochane jesteście :calus: :calus: :calus:
Niestety jeszcze żyjam......... Dzisiaj znów polegałam na biologii komórki, oblałam obie części zaliczenia :roll: Chyba rezygnuję z tych studiów, bo to nie dla mnie :roll: Nie nadaję się tam :roll: Zresztą do niczego się na nadaję :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zamilcz kobieto jak nie masz nic mądrego do powiedzenia:mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zamilcz kobieto jak nie masz nic mądrego do powiedzenia:mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Normalnie się zapowietrzyłam, jak nigdy jeszcze:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Selket']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Normalnie się zapowietrzyłam, jak nigdy jeszcze:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]I bardzo dobrze! A tera głowa do góry i przed siebie;) a pierdoły mi tu pociskać:mad:;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Normalnie się zapowietrzyłam, jak nigdy jeszcze:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]I bardzo dobrze! A tera głowa do góry i przed siebie;) a nie pierdoły mi tu pociskać:mad:;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

znowu dolek?
oj my Karoliny to mamy przesrane same ze soba:evil_lol:
czym sie Karolka... nie watp w swoje sily:shake:...dasz rade.....jestes dzielna dziewczynka:calus:

jakby co to po to jestesmy zeby sie wspierac;)

Posted

Loluś, :calus: :calus: :calus:

jbk, nie wiem skąd, nie umiem nad nimi panować :niewiem:

Pysio słodki:loveu:
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img158.imageshack.us/img158/4161/4malekq6.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Cioteczko Selkecikowa! Nie dołuj się! Życie jest pikne, tylko czasami daje człowiekowi po doopie, żeby się nie rozbestwił :roll:

Tak jak powiedziała Ala: cyc do przodu, głowa do góry i raz, raz, raz!

:loveu:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Karolcia ....Mnie od 45 lat życi raz leje raz głaszcze ... i to serio bywały takie sytuacje że można było wziąć ....sznura i na góra .... na szczęście w tym okresie udało mi się spotkać kilka wartościowych osób i przetrwać dzięki nim te trudne okresy ... cieszę się że czasem i ja mogę komuś pomóc ...ale najważniejsze umieć samemu sobie uświadomić , że TRZEBA WALCZYĆ i tak trzymać [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Selkecikowa :multi::loveu:

nie wiem jak Ty ale ja się stęskniłam troszeczkę za Wami :oops::oops:
więc przyszłam Was wyściskać [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:calus:[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Selkecikowa :loveu: Mam nadzieję, że głowa w górze ;)[/quote]
a cycki z przodu :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No chyba, że nie z tyłu :crazyeye:[/quote]
oj miało być [B]do przodu :eviltong:[/B]
mylnęło mi się[B] :roll:[/B] a Ty od razu tak zauwazyłaś [B]:mad::eviltong:[/B]

:diabloti: