apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Karola! Żyjesz tam jeszcze?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-421.gif[/IMG]........................[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-265.gif[/IMG]...............................[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-428.gif[/IMG] Quote
Selket Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Dzięki za odwiedzinki Kochane jesteście :calus: :calus: :calus: Niestety jeszcze żyjam......... Dzisiaj znów polegałam na biologii komórki, oblałam obie części zaliczenia :roll: Chyba rezygnuję z tych studiów, bo to nie dla mnie :roll: Nie nadaję się tam :roll: Zresztą do niczego się na nadaję :roll: Quote
Alicja Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Selket']Dzięki za odwiedzinki Kochane jesteście :calus: :calus: :calus: Niestety jeszcze żyjam......... Dzisiaj znów polegałam na biologii komórki, oblałam obie części zaliczenia :roll: Chyba rezygnuję z tych studiów, bo to nie dla mnie :roll: Nie nadaję się tam :roll: [B]Zresztą do niczego się na nadaję [/B]:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :mad::mad::mad:a w doope sces :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] :mad::mad::mad:a w doope sces :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nu rob mi tak jeszcze!!!!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Mhm,...... to jest wyraz nastroju mej duszy :oops: "Niepotrzebna już, jestem sama znów Nie pamięta nikt jaka byłam Nie pamięta nikt tamtych jasnych dni Gdy się śmiałam i gdy tańczyłam Nierealny, dziki czar Zatruł moją krew Zesłał na mnie grzech Odtąd zawsze będzie tak Nie zapomnę już, nie odnajdę się Niczym, niczym jestem już Pora odejść, niepotrzebna tu Cały świat odwrócony plecami Pamiętaj choć Ty Zapamiętaj mój głos Nie pytaj już dokąd odchodzę Zobaczymy się tam Kiedy przyjdzie Twój czas Niedługo tak będę tu z wami Może ktoś podniesie wzrok? Tak, tak! Pamiętam swój grzech Tu nie pozwoli zapomnieć go nikt I Ty, i on, tak czyści jak łza Wiecie najlepiej co dobre co złe Niepotrzebna już jestem sama znów Nie pamięta nikt jaka byłam Nie pamięta nikt tamtych jasnych dni Gdy się śmiałam i gdy tańczyłam Zesłał na mnie grzech Zatruł moją krew Nierealny czar co zabija Odtąd będzie tak, nie odnajdę się Nie zapomnę już co zrobiłam Już mi wszystko jedno, wszystko jedno Teraz wiem na pewno - Już mi wszystko jedno" Aaaa.to nie mój tekst..... Ja nie umiem pisać:diabloti: Quote
aneczka23 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Selket']Aaaa.to nie mój tekst..... Ja nie umiem pisać:diabloti:[/quote] aaaaa...już miałam Ci gratulować pióra. :eviltong: Quote
Selket Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='aneczka23']aaaaa...już miałam Ci gratulować pióra. :eviltong:[/quote] :oops::oops::oops::oops::oops: Nu niestety to treść utworu napisana i wykonywana przez moja IDOLKĘ:loveu::loveu::loveu::loveu: Ta osoba jest moim małym wyznacznkiem pewnych życiowych dróg...Nie wiem jak to napisać, bo wiem, ze dla wielu nie jest wzorem, ale cóż :oops: Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Selket']Dzięki za odwiedzinki Kochane jesteście :calus: :calus: :calus: Niestety jeszcze żyjam......... Dzisiaj znów polegałam na biologii komórki, oblałam obie części zaliczenia :roll: Chyba rezygnuję z tych studiów, bo to nie dla mnie :roll: Nie nadaję się tam :roll: Zresztą do niczego się na nadaję :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zamilcz kobieto jak nie masz nic mądrego do powiedzenia:mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zamilcz kobieto jak nie masz nic mądrego do powiedzenia:mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Normalnie się zapowietrzyłam, jak nigdy jeszcze:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Selket']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Normalnie się zapowietrzyłam, jak nigdy jeszcze:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]I bardzo dobrze! A tera głowa do góry i przed siebie;) a pierdoły mi tu pociskać:mad:;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Selket']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Normalnie się zapowietrzyłam, jak nigdy jeszcze:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]I bardzo dobrze! A tera głowa do góry i przed siebie;) a nie pierdoły mi tu pociskać:mad:;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cyc do przodu , głowa do góry .... i raz raz raz :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 znowu dolek? oj my Karoliny to mamy przesrane same ze soba:evil_lol: czym sie Karolka... nie watp w swoje sily:shake:...dasz rade.....jestes dzielna dziewczynka:calus: jakby co to po to jestesmy zeby sie wspierac;) Quote
Selket Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Loluś, :calus: :calus: :calus: jbk, nie wiem skąd, nie umiem nad nimi panować :niewiem: Pysio słodki:loveu: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img158.imageshack.us/img158/4161/4malekq6.jpg[/IMG][/URL] Quote
Iza i Avanti Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Cioteczko Selkecikowa! Nie dołuj się! Życie jest pikne, tylko czasami daje człowiekowi po doopie, żeby się nie rozbestwił :roll: Tak jak powiedziała Ala: cyc do przodu, głowa do góry i raz, raz, raz! :loveu: Quote
jbk Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ja to nigdy nie miewam doła, najwyżej się wnerwiam ;) Tobie życzę tego samego :) Quote
Alicja Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Karolcia ....Mnie od 45 lat życi raz leje raz głaszcze ... i to serio bywały takie sytuacje że można było wziąć ....sznura i na góra .... na szczęście w tym okresie udało mi się spotkać kilka wartościowych osób i przetrwać dzięki nim te trudne okresy ... cieszę się że czasem i ja mogę komuś pomóc ...ale najważniejsze umieć samemu sobie uświadomić , że TRZEBA WALCZYĆ i tak trzymać [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam sprawdzić czy sie dzielnie trzymasz:diabloti::mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Selkecikowa :multi::loveu: nie wiem jak Ty ale ja się stęskniłam troszeczkę za Wami :oops::oops: więc przyszłam Was wyściskać [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:calus:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Iza i Avanti Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Cześć Selkecikowa :loveu: Mam nadzieję, że głowa w górze ;) Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Dzień dobry Karolino, uśmiech zasyłam poranny :lol: Quote
Iv_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Selkecikowa :loveu: Mam nadzieję, że głowa w górze ;)[/quote] a cycki z przodu :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Iv_']a cycki z przodu :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] No chyba, że nie z tyłu :crazyeye: Quote
Iv_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No chyba, że nie z tyłu :crazyeye:[/quote] oj miało być [B]do przodu :eviltong:[/B] mylnęło mi się[B] :roll:[/B] a Ty od razu tak zauwazyłaś [B]:mad::eviltong:[/B] :diabloti: Quote
Recommended Posts