Tengusia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 cze Selkeciku cio tam slychac u ciebie ??? ja w nocy w pracy bylam a zeby tego bylo malo to zaraz po zamknieciu sklepu przyszla policja bo podobno ktos psa zakatowal i nasze kamery tam byly (obejmowaly to miejsce) :placz::placz::placz: gdyby nie fakt ze nie moglam wyjsc to bym zabila wlasnymi rekami tych co to zrobili :angryy::angryy::angryy: cala noc potem myslalam co to za pies i co rzeczywiscie sie tam stalo :shake: Quote
Selket Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='Tengusia']cze Selkeciku cio tam slychac u ciebie ??? ja w nocy w pracy bylam a zeby tego bylo malo to zaraz po zamknieciu sklepu przyszla policja bo podobno ktos psa zakatowal i nasze kamery tam byly (obejmowaly to miejsce) :placz::placz::placz: gdyby nie fakt ze nie moglam wyjsc to bym zabila wlasnymi rekami tych co to zrobili :angryy::angryy::angryy: cala noc potem myslalam co to za pies i co rzeczywiscie sie tam stalo :shake:[/quote] Oj, Tengusiu :calus: Tobie to zawsze coś się w tej pracy takie okropnego zdarzy :glaszcze: Biedny pieseczek [*]:-(:-( A ja choruję, mam okropny katarek i temperaturkę. I mam mnóstwo nauki, i jakoś mi nie wychodzi i chyba nie daję rady. Więc ogólnie jest do chrzanu :( Quote
Tengusia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Selket']Oj, Tengusiu :calus: Tobie to zawsze coś się w tej pracy takie okropnego zdarzy :glaszcze: Biedny pieseczek [*]:-(:-( A ja choruję, mam okropny katarek i temperaturkę. I mam mnóstwo nauki, i jakoś mi nie wychodzi i chyba nie daję rady. Więc ogólnie jest do chrzanu :([/quote] proszem rosolek :loveu: [IMG]http://www.kobieta.pl/uploads/pics/rosol.jpg[/IMG] Quote
Selket Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Dziękuję za pyszniutki rosołek:loveu: I za marcheweczkę w rosołku:loveu::loveu: Właśnie zapakowałam zielony smalczyk w pudełczka i czekam aż wystygnie coby go do lodówki wsadzić i zrobiłam sałatkę z tuńczyka, tylko czekam na ogóraski kiszone ;) I mam zamiar posprzątać Lilaczka, ale nie wiem czy dam radę.... Quote
Alicja Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]głodna jestem :cool1:.....zjadlabym sałatkę :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pestka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Dobry wieczor! życzymy miłej nocki :lol: Quote
Selket Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [B]Alu[/B], zapraszam na sałateczkę ;) Pyszna jest ;) [B]Kinguska,[/B] dziękuję i nawzajem:loveu: Quote
jbk Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Selket'][B]Alu[/B], zapraszam na sałateczkę ;) Pyszna jest ;) [B]Kinguska,[/B] dziękuję i nawzajem:loveu:[/quote] A ja też chcę sałateczki..... Dzień dogobry ;) Quote
jonQuilla Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]a-ha widzę Was wszystkich :razz::diabloti: nigdzie się nie ukryjecie przede mną :) :evil_lol::evil_lol: witam :multi::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
AngelsDream Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 O takich smakowitościach od samego rana, mrrr.... Quote
jbk Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]a-ha widzę Was wszystkich :razz::diabloti:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nigdzie się nie ukryjecie przede mną :) :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]witam :multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] A może my się wcale nie chcemy ukrywać? :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='jbk']A może my się wcale nie chcemy ukrywać? :evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:hmmmm: tego nie wzięłam pod uwagę [/B][/COLOR][/FONT] :evil_lol::evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:hmmmm: tego nie wzięłam pod uwagę [/B][/COLOR][/FONT] :evil_lol::evil_lol:[/quote] Żonkilka wychodzisz z wprawy w takim razie :evil_lol: :eviltong: Witam wsiech :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Selket Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [B]jbk,[/B] zapraszam jeszcze troszkę zostało, a w garnuszku świeżo ugotowana zupka fasolowa ;) [B]Angels[/B], Ciebie też zapraszam ;) [B]Żonkilka[/B], ja też się nie ukrywam ;) Ja bym kciała by mnie ktoś utulkał.... [B]Iv[/B], cześć :grins: Quote
apple Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]a ja poproszę pierożki ruskie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]cześć Karolka:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 a ja nie mam obiadku :placz: musze sie zmobilizowac i isc sobie cos kupic ... a strasznie mi sie nie chce juz nigdzie chodzic :shake: Quote
Selket Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]a ja poproszę pierożki ruskie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]cześć Karolka:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Z przykrością muszę stwierdzić, że nie ma pierożków:shake: I nie ma jak ich zrobić, a nawet nie umie:shake: Ale mogę dać Ci czekoladkę jogurtowo-melonową ;) Quote
Selket Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='Tengusia']a ja nie mam obiadku :placz: musze sie zmobilizowac i isc sobie cos kupic ... a strasznie mi sie nie chce juz nigdzie chodzic :shake:[/quote] Zrób coś z tego co masz w domku ;) Na pewno coś się znajdzie i upichcisz jakiś smakolyczki ;) Quote
apple Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Selket']Z przykrością muszę stwierdzić, że nie ma pierożków:shake: I nie ma jak ich zrobić, a nawet nie umie:shake: Ale mogę dać Ci czekoladkę jogurtowo-melonową ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]nie kcem czekoladki.......kcem pierożka:placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Selket']Zrób coś z tego co masz w domku ;) Na pewno coś się znajdzie i upichcisz jakiś smakolyczki ;)[/quote] w domu mam tylko chleb (stary) kawalek sera zoltego, ser bialy, rzodkiewke i szczypior ... z tego sie nie da obiadku zrobic co najwyzej kanapki :placz: Quote
Selket Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]nie kcem czekoladki.......kcem pierożka:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Specjalnie dla Ciebie, szybciutko zrobiłam pierożki: [IMG]http://i95.photobucket.com/albums/l146/komarka/pierogi2_pod.jpg[/IMG] Quote
Selket Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='Tengusia']w domu mam tylko chleb (stary) kawalek sera zoltego, ser bialy, rzodkiewke i szczypior ... z tego sie nie da obiadku zrobic co najwyzej kanapki :placz:[/quote] A masz jajka? Ja bym zrobiła grzanki francuskie (albo zwykle grzanki na pateni) i twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką ;) Quote
Tengusia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Selket']A masz jajka? Ja bym zrobiła grzanki francuskie (albo zwykle grzanki na pateni) i twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką ;)[/quote] jajek nie mam ale moze rodzice maja (mieszkaja pietro nizej) :hmmmm: Quote
apple Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Selket']Specjalnie dla Ciebie, szybciutko zrobiłam pierożki: [/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:p No widzisz......trochę mobilizacji zalanej lzami i wszystko potrafisz:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 O widzisz,wystarczy, że do rodziców pójdziesz i z pewnością coś dobrego da się u nich wynaleźć ;) Jabłuszko, ja siem staram:oops: Quote
Recommended Posts