Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ziutka']Buuuu...:sadCyber:
a dlaczego..............:sad:[/quote]
Jakoś tak:-( Większość rzeczy mi się źle układa i mnie to smuci:-( Ja się szybko załamuję i w ogóle:-( No to teraz mam dołka jak Rów Mariański:-(

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selket']Jakoś tak:-( Większość rzeczy mi się źle układa i mnie to smuci:-( Ja się szybko załamuję i w ogóle:-( [B][COLOR=Red]No to teraz mam dołka jak Rów Mariański[/COLOR][/B]:-([/quote]
To trzeba ten rów jakoś zakopać :mad:

Posted

[quote name='Selket']A gdzie ja taką łopatkę znajdę?:oops:[/quote]
Może [B]Iv[/B] ma taką łopatę :cool3: nosi przy sobie podiuma to może i łopatę ma :evil_lol:

Posted

[quote name='Ziutka']Może [B]Iv[/B] ma taką łopatę :cool3: nosi przy sobie podiuma to może i łopatę ma :evil_lol:[/quote]
No ja nie wiem czy ona taka przygotowana na każdą ewentualność:shake: a jaaaaaa............chyba pójdę poczytać, bo to nic to z tego:-(:-(:-(

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]hmm...[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]specjalnie poczekałyście na mnie żebym pierwsza była? :-o:-o[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]witam :multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Dbają o CIebie, coby Ci dobrze było:diabloti: Cześć:loveu::loveu::loveu:
[quote name='jbk']Melduję się z rańca :)[/quote]
ja tyż :grins: :grins:

Posted

Prosiątka: :loveu:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/372/2b9b073123b490ed.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/279/fcd319e167b9361d.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/372/f0f61f28d2a0965b.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images36.fotosik.pl/15/ff90e9f381987407.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images50.fotosik.pl/15/fa8cbb04ef3c203d.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:loveu::loveu: ale mi miło że spełniasz moje prośby :loveu:

jeśli jest coś co mogę dla Ciebie zrobić to śmiało pisz kochana :cool3::cool3:

byś uczesała prosiaczka swojego chociaż do zdjęć bo jest jakiś zmierzwiony :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]:loveu::loveu: ale mi miło że spełniasz moje prośby :loveu:[/B][/FONT][/COLOR]
Staram się:loveu:
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jeśli jest coś co mogę dla Ciebie zrobić to śmiało pisz kochana :cool3::cool3:[/COLOR][/FONT][/B]

O jaaaa....................Dzięki, ale nie możesz:placz:
Może znajdę coś co możesz:loveu:

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]byś uczesała prosiaczka swojego chociaż do zdjęć bo jest jakiś zmierzwiony :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
No wiesz....taka jej natura...taka dzika...mrrauu....:loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oto i JA - wiem ze tęskniłaś niemilosiernie wiec jestem:p:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Dlaczego:placz::placz::placz: Dlaczego:placz::placz::placz: Ty wszystko wiesz:placz::placz::placz: Nie ma niespodzianki:placz::placz::placz: Nie ma:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Selket']Dlaczego:placz::placz::placz: Dlaczego:placz::placz::placz: Ty wszystko wiesz:placz::placz::placz: Nie ma niespodzianki:placz::placz::placz: Nie ma:placz::placz::placz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bo ja jestem najlepsiejsza, najwspanialsza.......wszechwiedzaca:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bo ja jestem najlepsiejsza, najwspanialsza.......wszechwiedzaca:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
olerka......:crazyeye::crazyeye::crazyeye: I takie CUDO jak TY do mnie przychodzi :mdleje: :mdleje: O PANI:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:crazyeye::crazyeye: zazdreszczam tego cuda co do Ciebie przyszło...
normalnie w szoku jestem :crazyeye::crazyeye:

a ja znów pierwsza?
coś tu jest nie tak :hmmmm::niewiem:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]:crazyeye::crazyeye: zazdreszczam tego cuda co do Ciebie przyszło...[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]normalnie w szoku jestem :crazyeye::crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a ja znów pierwsza?[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]coś tu jest nie tak :hmmmm::niewiem:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Nie podoba Ci się, że pierwsza? To poczekaj aż ktoś inny przyjdzie ;P

Posted

[quote name='jbk']Nie podoba Ci się, że pierwsza? To poczekaj aż ktoś inny przyjdzie ;P[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]bardzo mi się podoba :cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT]