Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tengusia']zaraz biore syna, psiury, aparat i mykam na spacerek do parku :painting:[/quote]
Miłego pacerku:loveu::loveu::loveu: A ja chciałam dziś na grzyby, ale Ksyś wziął się za lepienie autka i nie mam czym pojechać:-( A takie fajne grzybeczki są, bo wczoraj byliśmy:loveu:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tengusia']zaraz biore syna, psiury, aparat i mykam na spacerek do parku :painting:[/quote]

:-o ale masz śliczny banerek :loveu:

Posted

[quote name='Iv_']:hmmmm: znam skądś takie zwierzęta, tylko nie pamiętam skąd :cool3:[/quote]
Hmmm..........ciekawe:hmmmm::hmmmm: Ja też nie wiem skąd je możesz znać ;)

Posted

[quote name='Selket']Hmmm..........ciekawe:hmmmm::hmmmm: Ja też nie wiem skąd je możesz znać ;)[/quote]

:mdleje: pamięć już nie ta co kiedyś :shake:

może później sobie przypomnę :hmmmm:

Posted

[quote name='Iv_']:mdleje: pamięć już nie ta co kiedyś :shake:

może później sobie przypomnę :hmmmm:[/quote]
O biedactwo :glaszcze: Przynieść Ci to tricolorkowe maleństwo w celu przypomnienia ;)

Posted

[quote name='Selket']O biedactwo :glaszcze: Przynieść Ci to tricolorkowe maleństwo w celu przypomnienia ;)[/quote]

:roll: oooo nie dzięki :p, wystarczy mi to dzisiejsze piaskowe "maleństwo" co ciągle mi się dzisiaj ładuje na kolana :evil_lol: i nie mogę się ruszyć :roll:

Posted

[quote name='Iv_']:roll: oooo nie dzięki :p, wystarczy mi to dzisiejsze piaskowe "maleństwo" co ciągle mi się dzisiaj ładuje na kolana :evil_lol: i nie mogę się ruszyć :roll:[/quote]
Mhm......... No bo Niunio chce się do Ciebie popsytulać:loveu:

Posted

[quote name='Selket']Mhm......... No bo Niunio chce się do Ciebie popsytulać:loveu:[/quote]

taaaa poprzytulać :roll: taki wielki pies na kolanach :mad:
rozpieszczony ten Niuniuś jak diabli :roll: :eviltong:

Posted

[quote name='Iv_']taaaa poprzytulać :roll: taki wielki pies na kolanach :mad:
rozpieszczony ten Niuniuś jak diabli :roll: :eviltong:[/quote]
No cóż, ktoś musi być rozpieszczony padło na Nunusia:loveu:

Posted

[quote name='Selket']No cóż, ktoś musi być rozpieszczony padło na Nunusia:loveu:[/quote]

:roll: no dobra ale dlaczego padło na......moje kolana :p

:eviltong:

Posted

[quote name='Selket']:niewiem: może mają w sobie to coś:loveu:[/quote]

taaaaaa bolące kolana chyba :roll:

Niech na Twoje się ładuje :eviltong: :cool3:

Posted

[quote name='Tengusia']a dziekuje :Rose: tylko jakos te co robie dla innych bardziej mi sie podobaja :hmmmm:[/quote]

Jest śliczny :loveu:
:crazyeye: sama robisz banerki :-o, no no :razz: zazdroszczę, bo ja nie mam o tym zielonego pojęcia i chyba będę zawsze skazana na bycie bez banerkową :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]wróciłam i mam lenia :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ala :hmmmm: ten leń to taki leniwy normalny, czy braknie może iskierki do tego żeby......chciało się tak w ogóle? ;)

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]w końcu doczekałam sie prosiaczkowych prosiaczków :loveu::loveu:

co za ślicznotka i jakie oczko duże :cool3:
[url]http://images43.fotosik.pl/14/b3b990b293b47ac6.jpg[/url]

[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]w końcu doczekałam sie prosiaczkowych prosiaczków :loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]co za ślicznotka i jakie oczko duże :cool3:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive][URL]http://images43.fotosik.pl/14/b3b990b293b47ac6.jpg[/URL] [/COLOR][/FONT][/B]

[/quote]
I jak Ci się podobają?:loveu: Jeszcze będą ich zdjęcia, bo wydaje mi się, że są na kompiku:loveu:

Posted

[quote name='Selket']I jak Ci się podobają?:loveu: Jeszcze będą ich zdjęcia, bo wydaje mi się, że są na kompiku:loveu:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]bardzo mi się podobają :loveu:

dawaj jak najwięcej :)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]bardzo mi się podobają :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]dawaj jak najwięcej :)[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
A moze kcesz takie cuda?:loveu: Są dwa chłopaczki do oddania:loveu: i nie tylko:loveu:
Hmm......poszukam, ale nie wiem czy jeszcze dzisiaj dam radę:oops:
[quote name='Kinguska']Ślicznyy..
Zapraszamy do nas na nowe zdjęcia 8)[/quote]
Dziękuję:loveu:

Posted

[quote name='Selket']A moze kcesz takie cuda?:loveu: Są dwa chłopaczki do oddania:loveu: i nie tylko:loveu:
Hmm......poszukam, ale nie wiem czy jeszcze dzisiaj dam radę:oops:
[/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie kuś wstrętna babo :mad::mad: :eviltong:

witam :loveu::calus:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]nie kuś wstrętna babo :mad::mad: :eviltong:[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]witam :loveu::calus:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Ja:oops::oops: No bo prosiaczki są takie kochane:loveu:
Cześć:loveu::loveu::loveu: