Selket Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Tengusia']zaraz biore syna, psiury, aparat i mykam na spacerek do parku :painting:[/quote] Miłego pacerku:loveu::loveu::loveu: A ja chciałam dziś na grzyby, ale Ksyś wziął się za lepienie autka i nie mam czym pojechać:-( A takie fajne grzybeczki są, bo wczoraj byliśmy:loveu: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Tengusia']zaraz biore syna, psiury, aparat i mykam na spacerek do parku :painting:[/quote] :-o ale masz śliczny banerek :loveu: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 :hmmmm: znam skądś takie zwierzęta, tylko nie pamiętam skąd :cool3: Quote
Selket Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Iv_']:hmmmm: znam skądś takie zwierzęta, tylko nie pamiętam skąd :cool3:[/quote] Hmmm..........ciekawe:hmmmm::hmmmm: Ja też nie wiem skąd je możesz znać ;) Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Selket']Hmmm..........ciekawe:hmmmm::hmmmm: Ja też nie wiem skąd je możesz znać ;)[/quote] :mdleje: pamięć już nie ta co kiedyś :shake: może później sobie przypomnę :hmmmm: Quote
Selket Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Iv_']:mdleje: pamięć już nie ta co kiedyś :shake: może później sobie przypomnę :hmmmm:[/quote] O biedactwo :glaszcze: Przynieść Ci to tricolorkowe maleństwo w celu przypomnienia ;) Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Selket']O biedactwo :glaszcze: Przynieść Ci to tricolorkowe maleństwo w celu przypomnienia ;)[/quote] :roll: oooo nie dzięki :p, wystarczy mi to dzisiejsze piaskowe "maleństwo" co ciągle mi się dzisiaj ładuje na kolana :evil_lol: i nie mogę się ruszyć :roll: Quote
Selket Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Iv_']:roll: oooo nie dzięki :p, wystarczy mi to dzisiejsze piaskowe "maleństwo" co ciągle mi się dzisiaj ładuje na kolana :evil_lol: i nie mogę się ruszyć :roll:[/quote] Mhm......... No bo Niunio chce się do Ciebie popsytulać:loveu: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Selket']Mhm......... No bo Niunio chce się do Ciebie popsytulać:loveu:[/quote] taaaa poprzytulać :roll: taki wielki pies na kolanach :mad: rozpieszczony ten Niuniuś jak diabli :roll: :eviltong: Quote
Selket Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Iv_']taaaa poprzytulać :roll: taki wielki pies na kolanach :mad: rozpieszczony ten Niuniuś jak diabli :roll: :eviltong:[/quote] No cóż, ktoś musi być rozpieszczony padło na Nunusia:loveu: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Selket']No cóż, ktoś musi być rozpieszczony padło na Nunusia:loveu:[/quote] :roll: no dobra ale dlaczego padło na......moje kolana :p :eviltong: Quote
Selket Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Iv_']:roll: no dobra ale dlaczego padło na......moje kolana :p :eviltong:[/quote] :niewiem: może mają w sobie to coś:loveu: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Selket']:niewiem: może mają w sobie to coś:loveu:[/quote] taaaaaa bolące kolana chyba :roll: Niech na Twoje się ładuje :eviltong: :cool3: Quote
Selket Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Iv_']taaaaaa bolące kolana chyba :roll: Niech na Twoje się ładuje :eviltong: :cool3:[/quote] Na moje nie chce :( Quote
Tengusia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Iv_']:-o ale masz śliczny banerek :loveu:[/quote] a dziekuje :Rose: tylko jakos te co robie dla innych bardziej mi sie podobaja :hmmmm: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Tengusia']a dziekuje :Rose: tylko jakos te co robie dla innych bardziej mi sie podobaja :hmmmm:[/quote] Jest śliczny :loveu: :crazyeye: sama robisz banerki :-o, no no :razz: zazdroszczę, bo ja nie mam o tym zielonego pojęcia i chyba będę zawsze skazana na bycie bez banerkową :roll: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]wróciłam i mam lenia :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ala :hmmmm: ten leń to taki leniwy normalny, czy braknie może iskierki do tego żeby......chciało się tak w ogóle? ;) Quote
jonQuilla Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]w końcu doczekałam sie prosiaczkowych prosiaczków :loveu::loveu: co za ślicznotka i jakie oczko duże :cool3: [url]http://images43.fotosik.pl/14/b3b990b293b47ac6.jpg[/url] [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Selket Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]w końcu doczekałam sie prosiaczkowych prosiaczków :loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]co za ślicznotka i jakie oczko duże :cool3:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive][URL]http://images43.fotosik.pl/14/b3b990b293b47ac6.jpg[/URL] [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] I jak Ci się podobają?:loveu: Jeszcze będą ich zdjęcia, bo wydaje mi się, że są na kompiku:loveu: Quote
jonQuilla Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Selket']I jak Ci się podobają?:loveu: Jeszcze będą ich zdjęcia, bo wydaje mi się, że są na kompiku:loveu:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]bardzo mi się podobają :loveu: dawaj jak najwięcej :) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pestka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ślicznyy.. Zapraszamy do nas na nowe zdjęcia 8) Quote
Selket Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]bardzo mi się podobają :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]dawaj jak najwięcej :)[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] A moze kcesz takie cuda?:loveu: Są dwa chłopaczki do oddania:loveu: i nie tylko:loveu: Hmm......poszukam, ale nie wiem czy jeszcze dzisiaj dam radę:oops: [quote name='Kinguska']Ślicznyy.. Zapraszamy do nas na nowe zdjęcia 8)[/quote] Dziękuję:loveu: Quote
jonQuilla Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Selket']A moze kcesz takie cuda?:loveu: Są dwa chłopaczki do oddania:loveu: i nie tylko:loveu: Hmm......poszukam, ale nie wiem czy jeszcze dzisiaj dam radę:oops: [/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie kuś wstrętna babo :mad::mad: :eviltong: witam :loveu::calus: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Selket Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]nie kuś wstrętna babo :mad::mad: :eviltong:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]witam :loveu::calus:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Ja:oops::oops: No bo prosiaczki są takie kochane:loveu: Cześć:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts