Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]serialowcy serialowcy :multi: :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
no...........:roll: Lubiam te gnieciuchy polskie :roll::oops::multi:
[quote name='Ziutka']W sumie u nas też prawie jak zima, tylko śniegu ni ma :evil_lol:
Musze dosiąść się do fotek jak był mały i wreszcie założę :loveu:[/quote]
No ja myślę:mad::diabloti:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selket']Mój nie:roll: Jakiś takiś niedorobinoy pod tym względem:diabloti:[/quote]
Hmmm :hmmmm: Twój niedorobiony ??? Ja myślałam, ze mój jakiś nie teges, że chłop te serialita ogląda :talker:

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]hmm...
ja tam wolałabym żeby mój przyszły facet nie oglądał więcej seriali ode mnie...
czyli musiałby nie oglądać w ogóle :evil_lol::evil_lol:

za to wymagam żeby od czasu do czasu na żużel mnie zabrał albo jakiś rajd :loveu:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Ziutka']Hmmm :hmmmm: Twój niedorobiony ??? Ja myślałam, ze mój jakiś nie teges, że chłop te serialita ogląda :talker:[/quote]
Hi......... Ja bym wolała by choć trochę oglądał, a nie mi jęczał i przeszkadzał:diabloti:
[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]hmm...[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ja tam wolałabym żeby mój przyszły facet nie oglądał więcej seriali ode mnie...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]czyli musiałby nie oglądać w ogóle :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]za to wymagam żeby od czasu do czasu na żużel mnie zabrał albo jakiś rajd :loveu: [/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Ahy............... No Ty masz wymagania moja droga:diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Alu............no przeca nie masz się czego stydać:oops: Ptak jest ładny i rosły, więc wszystko w normie:diabloti:

Jak dla mnie to pustułka.... :oops:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
to tysz tak myślałam :roll:....raz mieliśmy na balkoniku pustułkę :p...

a z seriali to TZ ogląda ,,Czterej Pancerni i Pies" i ''Stawka Większa Niż Życie ":evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']

Ahy............... No Ty masz wymagania moja droga:diabloti:[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
może dlatego nie mogę sobie faceta znaleźć...
wszyscy tacy zniewieściali dookoła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Hi......... Ja bym wolała by choć trochę oglądał, a nie mi jęczał i przeszkadzał:diabloti:

[/quote]
To u nas odwrotnie :diabloti: ja mu przeszkadzam :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]to tysz tak myślałam :roll:....raz mieliśmy na balkoniku pustułkę :p... [/COLOR][/FONT][/B]
No, właśnie TZ, ornitolog z zamiłowania mi tłumaczy, że to nie jest pustułka....Ale ja i tak wiem swoje:p A teraz sobie pojechał tam daleko i nie ma ksiażki coby obejrzeć..Jak wróci to może jeszcze przyzna mi rację:diabloti:

[B][FONT=Arial][COLOR=red]a z seriali to TZ ogląda ,,Czterej Pancerni i Pies" i ''Stawka Większa Niż Życie ":evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Mój nie ogląda TV..................:roll:A filmy go od początku nudzą i jęczy:roll:
[quote name='jonQuilla']
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]może dlatego nie mogę sobie faceta znaleźć...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]wszyscy tacy zniewieściali dookoła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Hmmm......No tak...można to tak tłumaczyć..można:loveu::loveu:
[quote name='Ziutka']To u nas odwrotnie :diabloti: ja mu przeszkadzam :evil_lol:[/quote]
Boshe, co on z Tobą ma za utrapienie:shake::diabloti:

Posted

[quote name='Selket']

Boshe, co on z Tobą ma za utrapienie:shake::diabloti:[/quote]
Hi :diabloti: hi :diabloti: ale tak to jest jak się ślepo kocha :evil_lol: :shiny: :eviltong:

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]jestzadziesięćpierwszaatutajnikogoniemaniewiemzupełnieocowtymwszystkimchodziizastanawiamsięczytoniejestjakaśzmowadlategopiszętajnymszyfremimamnadziejężenikttegonieprzeczytabowłaściwieniematutajnicciekawegowięcszkodawaszychnerwówalejeślijużktośsięzdecydowałitoczytatopowiemdobranocbochybawypadaijeszczeprzepraszambuziaczkimuahmuah:*EDIT:hmminaglesięzrobiłozaosiempierwsza[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]jestzadziesięćpierwszaatutajnikogoniemaniewiemzupełnieocowtymwszystkimchodziizastanawiamsięczytoniejestjakaśzmowadlategopiszętajnymszyfremimamnadziejężenikttegonieprzeczytabowłaściwieniematutajnicciekawegowięcszkodawaszychnerwówalejeślijużktośsięzdecydowałitoczytatopowiemdobranocbochybawypadaijeszczeprzepraszambuziaczkimuahmuah:*EDIT:hmminaglesięzrobiłozaosiempierwsza[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bry :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']:oops::oops::oops: [COLOR=olive][FONT=Georgia][B]jakoś muszę ;)[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Biedactwo :calus:
[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]jestzadziesięćpierwszaatutajnikogoniemaniewiemzupełnieocowtymwszystkimchodziizastanawiamsięczytoniejestjakaśzmowadlategopiszętajnymszyfremimamnadziejężenikttegonieprzeczytabowłaściwieniematutajnicciekawegowięcszkodawaszychnerwówalejeślijużktośsięzdecydowałitoczytatopowiemdobranocbochybawypadaijeszczeprzepraszambuziaczkimuahmuah:*EDIT:hmminaglesięzrobiłozaosiempierwsza[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Późne godziny zdecydowanie Ciebie szkodzą:diabloti::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bry :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Cześć Alu skoro świt:diabloti::multi:

Posted

[quote name='Selket']
Późne godziny zdecydowanie Ciebie szkodzą:diabloti::evil_lol::evil_lol:
[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]mi nie szkodzą późne godziny tylko moja głowa mi szkodzi :evil_lol::evil_lol:

witam z rana :loveu::multi:

i tuuuuuulimy ;)
akcja jak w teletubisiach :)
:calus::calus::calus:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]mi nie szkodzą późne godziny tylko moja głowa mi szkodzi :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]witam z rana :loveu::multi:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i tuuuuuulimy ;)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]akcja jak w teletubisiach :)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]:calus::calus::calus:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Aha.....No tak ten jod Ci uciska na ten rdzeń czy jakoś tak:diabloti:
Tulimy............. :calus: :calus: :calus:
Co tulimy???:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Selket']Aha.....No tak ten jod Ci uciska na ten rdzeń czy jakoś tak:diabloti:
Tulimy............. :calus: :calus: :calus:
Co tulimy???:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]się :multi::multi:

się tulimy się ;) :evil_lol::evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]jest za dziesięć pierwsza a tutaj nikogo nie ma nie wiem zupełnie o co w tym wszystkim chodzi i zastanawiam się czy to nie jest jakaś zmowa dlatego piszę tajnym szyfrem i mam nadzieję że nikt tego nie przeczyta bo właściwie nie ma tutaj nic ciekawego więc szkoda waszych nerwów ale jeśli już ktoś się zdecydował i to czyta to powiem dobranoc bo chyba wypada i jeszcze przepraszam buziaczki muah muah :*EDIT:hmm i nagle się zrobiło za osiem pierwsza[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

Rozszyfrowałam :roll:

:eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]się :multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]się tulimy się ;) :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Ahy..... siem tulimy.... aha...... No się tulimyyyyyyy :calus: :calus:

Posted

[quote name='Iv_']Rozszyfrowałam :roll:

:eviltong::diabloti:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]zdolna bestyja :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Selket']Ahy..... siem tulimy.... aha...... No się tulimyyyyyyy :calus: :calus:[/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]zimno :roll:
u Was też?

[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]zdolna bestyja :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

a dziękować :oops: :evil_lol:

[COLOR=olive][FONT=Georgia][B]zimno :roll:[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]u Was też?[/COLOR][/FONT][/B]

[/quote]

U nas jest strasznie zimno brrrrrrr :roll: :roll: :roll: