Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ten tego [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/363/0240d3cb2bb4e035.gif[/IMG][/URL]

Tylko podiuma :diabloti: ni mom Qrde :evil_lol:

Przyniesie ktoś :razz:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ziutka']No ten tego [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images33.fotosik.pl/363/0240d3cb2bb4e035.gif[/IMG][/URL]

Tylko podiuma :diabloti: ni mom Qrde :evil_lol:

Przyniesie ktoś :razz:[/quote]
:roll: chorera-zagadałam się :roll:

ale przywlokłam podiuma [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-05.gif[/IMG] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']:roll: chorera-zagadałam się :roll:[/quote]
To chyba jakaś poważna rozmowa musiała być - skoro zapomniałaś :motz:

[quote name='Iv_'] ale przywlokłam podiuma [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-05.gif[/IMG] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Ooooooooo......dziękować po stokroć :jumpie: ja szukałam ale znaleźć nie mogłam :wallbash:

Posted

[quote name='Ziutka']To chyba jakaś poważna rozmowa musiała być - skoro zapomniałaś :motz:

[B]nie zapomniałam tylko zagadałam :eviltong:, a to różnica :evil_lol:[/B]

Ooooooooo......dziękować po stokroć :jumpie: ja szukałam ale znaleźć nie mogłam :wallbash:[/quote]

[B]bo se schowałam w krzakach[/B] :diabloti:

Posted

[quote name='Ziutka']No to pięknie mnie załatwiłaś :obrazic:

:eviltong:[/quote]

och, nic Ci się nie stało jak się troszkę pogimnastykowałaś :eviltong:
ale przeca przywlokłam podiuma z powrotem :eviltong:, jestem bardzo dobra i uczynna :oops: :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']
ale przeca przywlokłam podiuma z powrotem :eviltong:, jestem bardzo dobra i uczynna :oops: :diabloti:[/quote]
No przywlokłaś podiuma, przywlokłaś ale ile ja się żem nagimnastykowała żeby go znaleźć to uhhh :splat:

Posted

[quote name='Ziutka']No przywlokłaś podiuma, przywlokłaś ale ile ja się żem nagimnastykowała żeby go znaleźć to uhhh :splat:[/quote]
no już nie biaduj :calus: znalazł się i możemy na nim stać :loveu:

Posted

[quote name='Ziutka']Hmm...jesio nam 3-ciej brakuje :cool1:[/quote]

ni ma :niewiem:
może potem jakaś się skusi jednak :cool1: :evil_lol: :p

Posted

[quote name='Iv_']ni ma :niewiem:
może potem jakaś się skusi jednak :cool1: :evil_lol: :p[/quote]
Myślę, że to będzie Ala :cool3: Ona lubi z rana looknąć na wąteczek ;)
No chyba, ze Żonkilowa się zjawi lada chwila :roll:

Posted

[quote name='Ziutka']Myślę, że to będzie Ala :cool3: Ona lubi z rana looknąć na wąteczek ;)
No chyba, ze Żonkilowa się zjawi lada chwila :roll:[/quote]

ano zobaczymy która :razz:
Żonkilasta może znowu poszła spać zmęczona :shake:
chyba praca jej nie służy:roll:

Posted

[quote name='Iv_']
Żonkilasta może znowu poszła spać zmęczona :shake:
chyba praca jej nie służy:roll:[/quote]
Biduleńka :shake:

A kaj Ona rabotajet :cool3:

Posted

[quote name='Ziutka']Biduleńka :shake:

A kaj Ona rabotajet :cool3:[/quote]
wdraża się dopiero :roll:

w piernikowie rabotajet, tak coś słyszałam :hmmmm: ale dokładniej o co chodzi to nie wiem :roll:
trza ją spytać :cool3:

Posted

[quote name='Iv_']wdraża się dopiero :roll:[/quote]
Uhh, to początki zawsze ciężkie :talker:

[quote name='Iv_'] w piernikowie rabotajet, tak coś słyszałam :hmmmm: ale dokładniej o co chodzi to nie wiem :roll:
trza ją spytać :cool3:[/quote]
Ahaś :cool3: to poczekamy...poczekamy na konkrety w takim razie :razz:

Posted

Lecę Ziutka spać :razz:, bo wprawdzie pracuję po południu, ale pora na odpoczynek już najwyższa :evil_lol:

Kolorowych snów, dobrej nocki :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Iv_']Lecę Ziutka spać :razz:, bo wprawdzie pracuję po południu, ale pora na odpoczynek już najwyższa :evil_lol:

Kolorowych snów, dobrej nocki :loveu: :loveu:[/quote]
No patrz...jakaś telepatia bo to samo chciałam napisać :cool3:

Dobranoc i do jutra :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak ma ktoś być i odpowiadać kurturarnie Dzien dobry jak te siedzą do 1 w nocy i dyskutuja o goopotach:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]hmmm dziewczęta ja jeszcze nie pracuję więc to nie to...
nie wiem co się ze mną dzieje :niewiem::shake:

przyszłam znów się potulić [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:calus:

witam :loveu:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Pandisia']Przyszłam sobie a tu nikogo :razz: [SIZE=3]Dzień dobry [/SIZE]:loveu:[/quote]
Cześć Pandisiu:multi::multi::multi:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak ma ktoś być i odpowiadać kurturarnie Dzien dobry jak te siedzą do 1 w nocy i dyskutuja o goopotach:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
O ja już spałam i dziś przybiegłam świtem:diabloti:
[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]hmmm dziewczęta ja jeszcze nie pracuję więc to nie to...[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie wiem co się ze mną dzieje :niewiem::shake:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]przyszłam znów się potulić [/COLOR][/FONT][/B][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]:calus:[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]witam :loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Kogo będziesz tulkać????:cool3::cool3::cool3:
Cześć:multi:

Posted

[quote name='Selket']
Kogo będziesz tulkać????:cool3::cool3::cool3:
Cześć:multi:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]każdego kto stanie mi na drodze bo tego potrzebuje :eviltong:

więc chodź tutaj :calus:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]każdego kto stanie mi na drodze bo tego potrzebuje :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]więc chodź tutaj :calus:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
lecem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti:
[IMG]http://republika.pl/blog_dk_189609/2278058/sz/mis_kula.gif[/IMG]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak ma ktoś być i odpowiadać kurturarnie Dzien dobry jak te siedzą do 1 w nocy i dyskutuja o goopotach:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

o goopotach :-o :roll: no wiesz, to same poważne tematy-takie jak my :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]każdego kto stanie mi na drodze bo tego potrzebuje :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]więc chodź tutaj :calus:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Żonkilcia :calus: :calus: :calus: