Selket Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/266/2ca9a51d4db17b94.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/2/746ceab06f9ed65a.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/266/db39c0302e18ec96.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/267/9f317632f92be5e5.jpg[/IMG][/URL] Quote
Selket Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images40.fotosik.pl/2/ef955320a95fcec4.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/2/077d06aff22f6229.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/348/4a72780f3a7d8cb6.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/348/2c763684ab504dc4.jpg[/IMG][/URL] Koniec ;) Quote
jonQuilla Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:multi::multi::multi: warto było poczekać i oglądnąć Księciunia :loveu::loveu: ale kochana... Ty zarzucasz mi że znęcam się nad swoim psem, że wykorzystuję Salsę a tym czasem sama przyznałaś się tymi zdjęciami do tego że korzystasz z wielkiej kolczatki :crazyeye::crazyeye: co z Ciebie za miłośnik psów :angryy::angryy: przecież on ewidentnie cierpi :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
AngelsDream Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Tak nie ma to jak hipokryzja... Najpierw niby zabawa, tarzanki, a tak naprawdę kolczatka :P Quote
Alicja Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]przyszłam pospamować ....tfu...przyszpanować żemam piwo do obiadu :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]przyszłam pospamować ....tfu...przyszpanować żemam piwo do obiadu :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Mhm....Ja mam Makumbę:diabloti: Piffa nie lubiam:eviltong: Saczengo obiadku:loveu: [quote name='AngelsDream']Tak nie ma to jak hipokryzja... Najpierw niby zabawa, tarzanki, a tak naprawdę kolczatka :P[/quote] Ah, dlaczego mi to rzuciłaś tak prosto w twarz:placz: Dlaczego???:placz: :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B] warto było poczekać i oglądnąć Księciunia [/B][/FONT][/COLOR] Ha, mam nadzieję, że miła niespodzianka ;) [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale kochana...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Ty zarzucasz mi że znęcam się nad swoim psem, że wykorzystuję Salsę a tym czasem sama przyznałaś się tymi zdjęciami do tego że korzystasz z wielkiej kolczatki :crazyeye::crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]co z Ciebie za miłośnik psów :angryy::angryy:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]przecież on ewidentnie cierpi :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Chyba jednak jestem złym człowiekiem:-( Ty mi też to rzuciłaś prosto w twarz.... Chyba nie pozostaje mi nic innego....:-( :grab: [SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]Jak się tym nie przejąć Potfornickie:diabloti::diabloti::diabloti: Kofam Was Wszystkie:loveu:[/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu: Quote
Selket Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='łapeczek']jakie sliczniaste niuniaste foteczki[/quote] Dziękuję:multi::multi::multi: Quote
AngelsDream Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 No co ty. Ja też jestem zła. Mój pies nie ma życiowej misji, nie przejmuj się. Quote
Alicja Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu::loveu:a mój ma ....zyciową misją Ozzulka jest piłka i sen :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
AngelsDream Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ale to chodzi o czatowanie pod sklepem. To jest misja psa. Ty sobie idziesz, a on czeka i w ten sposob spelnia sie zawodowo. ;) Quote
Alicja Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='AngelsDream']Ale to chodzi o czatowanie pod sklepem. To jest misja psa. Ty sobie idziesz, a on czeka i w ten sposob spelnia sie zawodowo. ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mój się spełnia czekając pod mięsnym na skrzydełka z kurczaka:p mamy taki zajebiaszczy sklepik z niskimi cenami i tam kupujemy miesko dla piesa i tam czeka aż Zosia zapakuje skrzydełka i pańcia zabierze do domeczku ...tak to jest misja zawodowa :p [/B][/COLOR][/FONT] Quote
AngelsDream Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ja niestety swojemu psu nie pozwalam się spełniać w ten sposób. Musi to zaakceptować, wyjścia nie ma. Quote
Alicja Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='AngelsDream']Ja niestety swojemu psu nie pozwalam się spełniać w ten sposób. Musi to zaakceptować, wyjścia nie ma.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mmmmmm jakby widział posłannictwo Ozzulka to sam by się spelnił ;):eviltong:...Gonzikowa była i widziała sklepiki :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
AngelsDream Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 No u nas raczej nie ma ku temu warunków. Biedny Baaj :( Quote
emdziolek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Witanko!:multi: Wreszcie zem i tu dotarła:razz: Cos nowego??:razz::razz: ide jeszcze obaczyc co u klockowej papatki:hand:[/B][/COLOR] Quote
Dobcia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Cześć:) Widziałam śliczne widoczki i portreciki przystojniaka:loveu: Negra misja życiowa... kopanie dołków... zawsze, wszędzie i o każdej porze:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]i dobrze że się nie przejęłaś :multi::multi: ja też Ciebie koffam :loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Selket Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='AngelsDream']No co ty. Ja też jestem zła. Mój pies nie ma życiowej misji, nie przejmuj się.[/quote] Mój też...chyba;) [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:loveu::loveu::loveu:a mój ma ....zyciową misją Ozzulka jest piłka i sen :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Hmm...Sen to na pewno ;) Może jeszcze sprzątanie kupek po prośkach:diabloti: [quote name='AngelsDream']Ale to chodzi o czatowanie pod sklepem. To jest misja psa. Ty sobie idziesz, a on czeka i w ten sposob spelnia sie zawodowo. ;)[/quote] Aha....Niuniasty jak musi to poczeka, ale to przed osiedlowym sklepikiem.... ;) [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]mój się spełnia czekając pod mięsnym na skrzydełka z kurczaka:p[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]mamy taki zajebiaszczy sklepik z niskimi cenami i tam kupujemy miesko dla piesa i tam czeka aż Zosia zapakuje skrzydełka i pańcia zabierze do domeczku ...tak to jest misja zawodowa [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] mhm....Kurczaczek to jest coś co Niunio lubi ;) [quote name='AngelsDream']Ja niestety swojemu psu nie pozwalam się spełniać w ten sposób. Musi to zaakceptować, wyjścia nie ma.[/quote] Ano...jak Pańcia mówi, że nie ma wyjścia to nie ma:shake: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]mmmmmm jakby widział posłannictwo Ozzulka to sam by się spelnił ...Gonzikowa była i widziała sklepiki [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Była..bardzo dawno była:placz: [quote name='AngelsDream']No u nas raczej nie ma ku temu warunków. Biedny Baaj [/quote] ojć :calus: [quote name='emdziolek'][COLOR=darkorange][B]Witanko!:multi:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkorange]Wreszcie zem i tu dotarła:razz:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Cos nowego??:razz::razz:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ide jeszcze obaczyc co u klockowej[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]papatki:hand:[/COLOR][/B][/quote] Wpadła jak po ogień:shake: [quote name='Dobcia']Cześć:) Widziałam śliczne widoczki i portreciki przystojniaka:loveu: Negra misja życiowa... kopanie dołków... zawsze, wszędzie i o każdej porze:evil_lol:[/quote] Niuniasty też to lubi ;) [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]i dobrze że się nie przejęłaś :multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ja też Ciebie koffam :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Ja Ciebie też:loveu::loveu: [quote name='łapeczek']heyooooo heyoooo[/quote] Cześć.......... Quote
AngelsDream Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 A tak poważnie - po prostu w mieście to nie ma sensu żadnego i tyle. :) Quote
jonQuilla Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]buźka :loveu: :calus: lubie ten stan :bigcool::Cool!: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Iv_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]buźka :loveu:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]:calus:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]lubie ten stan :bigcool::Cool!:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] :multi: Żonkilcia :evil_lol: eeeeee znowu się zgapiłam :roll: :roll: :roll: :roll: Quote
apple Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale tu nagadane:crazyeye: a moze jakieś foty co?:diabloti: :loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]buźka :loveu:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]:calus:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]lubie ten stan :bigcool::Cool!:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi::multi: [quote name='Iv_']:multi: Żonkilcia :evil_lol: eeeeee znowu się zgapiłam :roll: :roll: :roll: :roll:[/quote] Iv:mad::mad::mad: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale tu nagadane:crazyeye: a moze jakieś foty co?:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Wczoraj było duzio:roll: Jabco...skup się :diabloti: Quote
Recommended Posts