Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Iv_']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: nareperowała :loveu:[/quote] [CENTER]:laola::laola: [/CENTER] Quote
Alicja Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]....................................[/B][/COLOR][/FONT] :hand: [CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B] PIERWSZA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Iv_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]....................................[/B][/COLOR][/FONT] :hand: [CENTER][FONT=Arial][COLOR=red][B]PIERWSZA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ala :crazyeye: Quote
Iv_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 :cool3: a tak w ogóle to gratuluję szybkości :loveu::multi: Quote
Alicja Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Iv_']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ala :crazyeye:[/quote] ........................................:grins: Quote
Iv_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Ziutka']A Żonkilka ??? :placz: :placz: :placz:[/quote] :mad: a Żonkilka zaspała chyba :roll: wczoraj jej sie udało to niech się cieszy :cool3: Quote
jonQuilla Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ja nadal się napawam radością z wczorajszego bycia pierwszą... bo widzicie moje drogie kochane istotki... ten zaszczyt trzeba umieć docenić... :diabloti: :evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B] bo widzicie moje drogie kochane istotki... ten zaszczyt trzeba umieć docenić... :diabloti: :evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] ottt....święta prawda :cool3: Quote
Iv_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]ja nadal się napawam radością z wczorajszego bycia pierwszą...[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]bo widzicie moje drogie kochane istotki...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ten zaszczyt trzeba umieć docenić... :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Dobrze Żonkilcia prawisz :cool3: trzeba umieć docenić to co się ma, a to jest sztuka :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]se przyjszłam :cool1: jak wampirzyca ... po nocy [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-302.gif[/IMG] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] HEJA!!! :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]se przyjszłam :cool1: jak wampirzyca ... po nocy [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-302.gif[/IMG] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]HEJA!!! :multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Cze Wampirzyca :multi:, Selket śpi, ja w zastępstwie witam :cool1: :cool3: Gustowna ta fryzurka....:diabloti: Quote
clockwork Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Iv_']Cze Wampirzyca :multi:, Selket śpi, ja w zastępstwie witam :cool1: :cool3: Gustowna ta fryzurka....:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]śpi??? :crazyeye::crazyeye: o tej godzinie?? jak kura???:evil_lol::evil_lol: nooo se fundłam taką nową fryc :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]śpi??? :crazyeye::crazyeye: o tej godzinie?? jak kura???:evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]nooo se fundłam taką nową fryc :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ano wiesz, to dziecko jeszcze :cool1:, to śpi :evil_lol: taka bruneta, lekko .....rozczapirzona :diabloti: Quote
Rahl Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Ale spamujecie :-o:-o Normalnie do niemożliwości :razz: Quote
Iv_ Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Ale spamujecie :-o:-o Normalnie do niemożliwości :razz:[/quote] Uważasz, że nasze rozmowy to..............spamowanie? :roll: Chyba nam zazdraszczasz naszej elokwencji i erudycji :eviltong: :mad: :razz: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]wszędzie gdzie nie pójdę tam mi zarzucają spam... więc chyba czas się zamknąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć :multi::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Iv_ Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]wszędzie gdzie nie pójdę tam mi zarzucają spam...[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]więc chyba czas się zamknąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]cześć :multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Nie zamykaj się :crazyeye:, koniecznie musisz tutaj spamować :evil_lol:, bo świetnie Ci idzie :multi: Cześć :loveu::diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='Iv_']Nie zamykaj się :crazyeye:, koniecznie musisz tutaj spamować :evil_lol:, bo świetnie Ci idzie :multi: Cześć :loveu::diabloti:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] nie no bez obaw... już raz u Jabłkowej obiecałam --> jeden post na dzień ... i było mi z tym bardzo źle.. :roll: więcej tego błędu nie popełnię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie no bez obaw...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]już raz u Jabłkowej obiecałam --> jeden post na dzień ...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i było mi z tym bardzo źle.. :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]więcej tego błędu nie popełnię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Huraaaaaa :multi: :multi: :multi: Fajnie, bo lubiam z Tobą pisać :loveu: Quote
jonQuilla Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='Iv_']Huraaaaaa :multi: :multi: :multi: Fajnie, bo lubiam z Tobą pisać :loveu:[/quote] :hmmmm: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B] a dawaj się tutaj pościskamy tak przy wszystkich :calus::calus::calus: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Iv_ Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='jonQuilla']:hmmmm: [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a dawaj się tutaj pościskamy tak przy wszystkich[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]:calus::calus::calus:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] no to oć Żonkilka :calus: :calus: :calus: Quote
Selket Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]....................................[/B][/COLOR][/FONT] :hand: [CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B] PIERWSZA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Wow:crazyeye: Gratuluję:loveu: [quote name='Iv_']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ala :crazyeye:[/quote] Aleś się zdziwiła:loveu: [quote name='Iv_']druga ................:roll:[/quote] Też zaszczytne miejsce:diabloti: [quote name='Ziutka']A Żonkilka ??? :placz: :placz: :placz:[/quote] Zaspała:diabloti: Quote
Selket Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='Iv_']:cool3: a tak w ogóle to gratuluję szybkości :loveu::multi:[/quote] ha ;) [quote name='Alicja']........................................:grins:[/quote] Jaka skromna ;) [quote name='Iv_']:mad: a Żonkilka zaspała chyba :roll: wczoraj jej sie udało to niech się cieszy :cool3:[/quote] Chyba się zastosowała ;) [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ja nadal się napawam radością z wczorajszego bycia pierwszą... bo widzicie moje drogie kochane istotki... ten zaszczyt trzeba umieć docenić... :diabloti: :evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] Mądrze gadasz :evil_lol: Quote
Recommended Posts