Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Berek!
Byłem, wsio nadrobiłem, fotki widziałem
[url]http://images23.fotosik.pl/260/83ca4eedae541182.jpg[/url]
Normalnie dingo :p
Faaajnie se miałaś na żaglach, ja najprawdopodobniej jeszcze raz na kajaki jade 24 sierpnia :p

Posted

[quote name='łapeczek']to fajnie .......a tak co tam jeszcze[/quote]
hhmmmmmmmmmm.............. w sumie to wszystko ;)
[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]spójrz na godzine...[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]spójrz na mnie...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i bij brawo bo weteranka ze mnie :multi:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]pierwsza :diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
:crazyeye: Czuję się zaskoczona:diabloti: Cześć Słońce:loveu:
[quote name='apple']:roll::roll::roll::roll:[/quote]
Już Ciem odpisujem:diabloti:
[quote name='łapeczek']hehehe ;] niezle ja cie dzis przebije;p[/quote]
Próbuj, ale nie wiem czy wygrasz z Żonkilką ;)
[quote name='Fenris']Berek!
Byłem, wsio nadrobiłem, fotki widziałem
[URL]http://images23.fotosik.pl/260/83ca4eedae541182.jpg[/URL]
Normalnie dingo :p
Faaajnie se miałaś na żaglach, ja najprawdopodobniej jeszcze raz na kajaki jade 24 sierpnia :p[/quote]
Część:multi: Jak miło Cię widzieć:multi::multi:
Ooo............fajnie z tymi kajaczkami, zazdraszczam:oops:
[quote name='łapeczek']oooo to fajnie masz na kajaki sie wybierasz;]
fajna sprawa ;p[/quote]
Też tak myślę:p

Posted

Właśnie wcinam kabaczki nadziewane wg moje własnego przepisu ;) Mi smakują :oops: Ciekawe co i nich powie Iv :mad:

Boshe, ale chodzę w posadach... Dziś okropny dzień dla MIŻetów... Mam strasznego stresa, żeby Kreesik zdał :nerwy: Już usunęli z obozu kilka osób, w tym naszą dobrą znajomą Olę :( A najśmiejszniejsze jest to, że pousuwali ludzi bez argumentacji. Bo taki był kaprys.. Strasznie tam się dzieje :nerwy:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]nie stresuj się piękna !! :)[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]będzie dobrze bo Żonkil trzyma mocno swoje żółte kciuki :kciuki:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Dzięki Kochana :calus: już od 86 minut nie mam żadnej wiadomości:placz: Wiem, że od 15 zdają praktyczny na wodzie, ale ile można zdawać??? Boshe:roll: A przed samym jego wyjściem dowiedziałam się, że wywalili tez Piotrka z kursu, mieszkał z nami w domku i tez nie wiem za co. :shake: Jak się coś dowiem to napiszę... :nerwy:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]a co to za kurs??? :roll::roll::oops::scared:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
MIŻ - Młodszy Instruktor Żeglarstwa. To będzie 2 stopień w 4 stopniowej skali uprawnień żeglarskich. Będzi szkolił innych na na 1 stopnień i będzie mógłbyć KWŻ na obozach turystycznych i instruktorem na wędrownych. :loveu::loveu::loveu: I właśnie musi najpierw zaliczyć kurs, potem egzamin z umiejętności żeglarskich, a potem teorię żeglowania (TŻ). Z tego o się orientuję ma zaliczonych kurs, od 15 mają praktykę, a o 18 TŻ.....

Posted

[quote name='Selket']MIŻ - Młodszy Instruktor Żeglarstwa. To będzie 2 stopień w 4 stopniowej skali uprawnień żeglarskich. Będzi szkolił innych na na 1 stopnień i będzie mógłbyć KWŻ na obozach turystycznych i instruktorem na wędrownych. :loveu::loveu::loveu: I właśnie musi najpierw zaliczyć kurs, potem egzamin z umiejętności żeglarskich, a potem teorię żeglowania (TŻ). Z tego o się orientuję ma zaliczonych kurs, od 15 mają praktykę, a o 18 TŻ.....[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a !

to czymam kciuki :kciuki:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]a ![/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]to czymam kciuki :kciuki: [/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
:multi::multi::multi::multi::multi: Dziękować ww imieniu Kreesika :multi::multi::multi::multi:
łoby się udało :kciuki:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]wierzę w to że będzie wyśmienicie :)[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]co on tego nie zrobi?[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jasne że zrobi i nawet nie myśl inaczej :mad::mad:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]:calus:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Są po pływaniu i teraz piszą teorię. Wyników nadal brak :nerwy: Nawet nie wiem ile osób w ogóle dopuścili :niewiem: Dziękuję za wsparcie :calus: :calus:
[quote name='Alicja'][COLOR=red][B][FONT=Arial]:p też czymam ...ino nie wiem za co usuwają :roll:[/FONT][/B][/COLOR][/quote]
Za co? Ola poszła do KWŻ zapytać za co ją wylali....za to, że podkuliła nogi siedząc w kokpicie w trakcie płynięcia:p Od razu mówię, że w kokpicie siedzi się jak sie chce bylyeby być bezpiecznym, nie przeszkadzać innym i móc zaregować natychmiast na jakąś sytuację. Więc możesz sobie siedzieć w dowolny sposób. W przypadku Oli jak widać ona nie może:angryy::angryy::angryy: Awcześniej argumentowali tym, że drugiego dnia kursu było pływanie egzaminacyjne i ona je zdała warunkowo. Z czego cały obóz prosił ich by dali jej szansę przepłynąć ten dystans jeszcze raz, że nikt nie będzie miał pretensji o jej drugie podejście, to zawalili z tymi nogami:roll: Nie wiem za co wylali Piotrka, Krees nie zdążył mi powiedzieć, ale mam własne podejrzenia. Bo Piotrek i 3 innych chłopaków nie zdali egzaminu dopuszczającego do kursu sprawdzianu z żeglowania na omedze. Więc zadzwonili do organizatora kursu by im oddał kasę, skoro po dwóch dniach wylecieli. Organizator się wkurzył i opieprzył KWŻ, że ma mu przyszłej kadry nie rozwalać tylko ich szkolić. No i obojętnie co się nauczyli i próbowali zalicząc to i tak nie zaliczyli. A Piotrek na prawdę wiele czasu poświęcił na naukę, ile razy nie byłam w domku tyle raz on z książką coś powtarzał :roll: Ale z tego co wiem to miał jeszcze 3 przedmioty dopuszczające do tyłu z 6 i jakieś zaliczenia MIŻowskie, no i pływanie. Myślę, że Pan Z.....ski miał koncpecję ich udooopić i tyle:roll: Może wieczorem dowiem się więcej.... Narazie to mnie brzuch boli jakby sama to wszystko zdawała :nerwy:

Posted

[quote name='AngelsDream']I jak? Wiadomo coś?[/quote]
Nic :niewiem:
[quote name='Alicja']:shake:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:shake::shake:wszędzie kanty ...gdzie nie spojrzeć :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Nom :shake: Szkoda gadać.. KWŻ nawet z własną kadrą ma na pieńku, też się na nich wyżywa, wyzywa i drze..... Beata przez niego płakała.
Jak wachta 3 popłynęla na omedze na zajęcia (właśnie Krees, a jako instruktor Beata) to wiała 7. Więc ich zepchnęło w trzciny, przy wietrze dopychającym. Z godzinę by trwało wyrwyanie się na kotwicy, więć Beata zadzwoniłą do KWZ, żeby podpłynął na silniku i ich wyciągnął. NO to dostała taki ochrzan,że wszyscy słyszeli jak przez komórkę darł i ich zostawił. W końcu przypłynął po nich KWŻ obozu stancjonarnego, który z MIŻem nie ma nic wspólnego. A Beata potem znów dostała ochrzan.:shake: Nikt nie wie co się temu facetowi stało, wcześniej był w miarę ok, a że to KWŻ to jego decyzje są nie podważalne:shake:

Posted

[quote name='Selket'] Nikt nie wie co się temu facetowi stało, wcześniej był w miarę ok, a że to KWŻ to jego decyzje są nie podważalne:shake:[/quote]

...i to jest właśnie najgorsze... władza absolutna i nawet nie można się bronić przed niesprawiedliwymi ocenami:shake:

Mam nadzieję, że będą jednak same dobre wieści;)

Posted

[quote name='Dobcia']...i to jest właśnie najgorsze... władza absolutna i nawet nie można się bronić przed niesprawiedliwymi ocenami:shake:

Mam nadzieję, że będą jednak same dobre wieści;)[/quote]
Dokładnie...Próbowali coś z nim załatwić, dogdać się... Ale nie.. :shake:
Czekam przy telefonie i czekam i nic :niewiem: Przeca zara jajko zniese:cool1: