Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i psiur pojechał donowego domku :multi::multi::multi: Dziewczyna fajna i mam nadzieję,że szybko podeśle nam nowe zdjęcia psiaka w nowym domku....Nawet obyło się bez łez ze stony mojej córki bo sama przekonała się bardzo szybko do Karoliny <nowa pani Lejka>
Więc teraz czas szukać domku dla Kluski :cool3:

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tytuł zmieniony. Jest jakieś zainteresowanie Klusią? Dzwoni ktoś?
-----------
Popatrzcie kolejne szczeniaki w reklamówce,,, jeden z nich nie przeżył...
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108430[/url]

Posted

:( Kluska kluska... Zebym tylko nie mieszkała z rodzicami to już byś miała domek!
A na całe stadko w moim mieszkanku póki co nie ma szans...

Posted

UeMka, ale Kluseczka jest maleńka, nawet rzekłabym niezauważalna, więc nawet nie zauważylibyście, że macie jednego pieska więcej :diabloti:
Ja wczoraj miałam kiepski dzień, nie za dobrze się czułam, dlatego nawet na dogo za bardzo nie wchodziłam.
Maleńka Panna Potwornicka śpi sobie właśnie -niczym aniołek- na pufie:loveu:

Posted

Jakoś umilkły telefony w sprawie Kluski :-( Przepraszam,że nie zaglądam tak często jak powinnam ale do kompa siadam dosłownie tylko na chwilę.... Cierpię na brak czasu ale mam nadzięję że uda mi się to naprawić już od jutra :oops:
A co u małej ? Pewnie dalej taka rozrabiaka ? :cool3:

Posted

[quote name='AguśSosnowiec']UeMka, ale Kluseczka jest maleńka, nawet rzekłabym niezauważalna, więc nawet nie zauważylibyście, że macie jednego pieska więcej :diabloti:
[/quote]

Ale ja już takiego mikrusa mam :loveu: Psa fretkę i konia... I małego mieszańca husky na tymczasie... obawiam się że rodzice nie wytrzymaliby kolejnego zwierzaka, nawet jeśli to byłby chomik. Czasem myślę że Oni śmierć zwierzaka przeżywają bardziej niż ja z siostrą, ale w grę wchodzą również piedniądze :( Bez sensu brać psiaka a potem dawać mu resztki bo nie ma kasy na lepszą karmę... Poza tym ja mam taki charakter że jakbym mogła zabrać Klusie to potem męczyłabym o każdego psiaka bo wszystkie chciałabym mieć u siebie :evil_lol:

Posted

[quote name='daro7934']Jakoś umilkły telefony w sprawie Kluski :-( Przepraszam,że nie zaglądam tak często jak powinnam ale do kompa siadam dosłownie tylko na chwilę.... Cierpię na brak czasu ale mam nadzięję że uda mi się to naprawić już od jutra :oops:
A co u małej ? Pewnie dalej taka rozrabiaka ? :cool3:[/quote]
Może umilkły, bo na allegro jest podany tel. do AguśSosnowiec;) Napiszcie dzisiaj, co tam u Kluski-bo wiem,że byłyście z nią u weta.

Posted

Ehhh ale mała urosła :loveu: Od razu jak tylko mnie zobaczyła wylizała mi całą buźkę ! Jest kochana i cudowna !
klucha dostała dziś swoją pierwszą smycz i obroże z czego nie była zachwycona :razz: ale już czas zacząć uczyć podstaw tego małego diabełka:evil_lol:
Wet małej nie zaszczepił, bo mała miała małe problemy z koopką ale myślę że wszystko będzie dobrze i zaszczepimy małą już w przyszłym tygodniu:p Powiedział też żeby usunąć małej piąte pazury z tylnych łap bo mogą małej przeszkadzac w przyszłości ale to dopiero po dwukrotnych szczepieniach.Szkoda że nie było mojego weta, bo za tym jakoś nie przepadam...:roll: Chciał nas policzyć jak za zboże ale się nie dałyśmy :mad:i za wizytę nie zapłaciłyśmy nic !

Posted

i dobrze! Domki, domki! zgłaszać się i ustawiać w kolejce, ale już!

a jakby Wam domków zbywało, to może polecicie: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9808386&postcount=1250[/URL]

Posted

Sunia ma na allegro 3 obserwatorów. Dostałam w jej sprawie 2 maile z allegro , w jednym ktoś z Raciborza-bardzo zainteresowany, chciałby przyjechać, w drugim pytanie o wielkość mamy szczeniaków. Zainteresowanym kazałam dzwonić do AguśSosnowiec.

Posted

Kurcze, chyba się robie zazdrosna...
Pomimo iż wiem że musiałby sie zdarzyć większy cud niż ten z winem i wodą żebym mogła wziąć Kluche do siebie to i tak szukam jakiejś iskierki nadziei. Z opisów jest identyczna jak moja mała Kluseczka :loveu: i wiem że to cud miód i orzeszki psina, nie chciałabym żeby stało jej się coś złego. Czasem wydaje mi się że bardziej niż jakiegokolwiek człowieka kocham wszystkie zwierzęta...

Posted

[LEFT]Dopiero wróciłam do domu, bardzo źle się czuję, dlatego wybaczcie, że się nie rozpiszę.
Niestety na razie nikt nie dzwonił w sprawie Kluseczki:-(
Szlag mnie trafia, sąsiadka mi zostawiła kartkę w drzwiach że mam "zlikwidować tą psiarnię bo naślą na mnie <cytuje doslownie> ochronę nad zwierzetami i straż miejską, bo psy szczekają" :angryy:
Jestem wściekła- rozumiem, że może coś sasiadom przeszkadzać, ale DLACZEGO DO JASNEJ CHOLERY TA SĄSIADKA NIE MOŻE PRZYJŚĆ I NORMALNIE ZE MNĄ POGADAĆ??? Co innego spokojna rozmowa a co innego jakies "niby- anonimowe" kartki w drzwiach i od razu "straszenie" SM. Nie wiem co mam robić, muszę się przespać i pomysleć, nie zostawię tak tego. [/LEFT]