agamika Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Tak Pan od razu został powiadomiony , Sunia jest szukana, Anetka powiadomiła nadleśnictwo, Patia powiadomiła znajomych z okolic i kierowców, bedą sie tez rozglądać , a ja musze juz iśc do pracy :( , plakaty przesłałąm Anetce na meila w formie dokumentu wordowskiego , no i jest pod linkiem ddostepny jako zdjecie . na kilku forach tez jest juz info o zaginięciu Quote
AMIGA Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ja byłam własnie w hotelu i słuchałam co się stało od pana Tomka. Łapka sobie wygryzła dziurę w siatce i to nie na dole, tylko w "sufitowej części", wydostała się górą, spadła na ziemię, bo jest dość mocno wbity ślad łapy w mokrej ziemi obok klatki. Potem pobiegła do siatki z tyłu i tam się podkopała. Pan Tomek objeździł całą okolicę, szedł od domu do domu siię pytac i uczulić ludzi. Gdyby ją ktoś znalazł i gdyby udało sie komuś ją złapac (co jest raczej wątpliwe, bo ona się boi podejść do obcego) to stamtąd psy są odwożone do Nowego Targu Quote
karusiap Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 ona nie miala zapedow uciekinierskich:( coz jej odbilo:( Quote
Anashar Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Czy ktoś załatwiłby transport? Bo pasowałoby poobklejać Lednice G. i okolice. Łapko musisz się znaleźć!:placz: Quote
Jagienka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Anashar']Czy ktoś załatwiłby transport? Bo pasowałoby poobklejać Lednice G. i okolice. Łapko musisz się znaleźć!:placz:[/quote] Maciek ja dzisiaj najprawdopodobniej pojade odebrac plakaty od kiwi i z karusiap i moim TZtem bedziemy w hotelu w sobote albo niedz rano, możemy Cię zabrać i my będziemy załatwiać z Drwalem i Panem Tomkiem a Ty byś poobklejał?? Co Ty na to? Bo mój TZ jest przejazdem w Krakowie i nie sądze, zeby miał na tyle cierpliwości, żeby z Nami oprócz Drwala jeszcze jeździć i rozklejać, a tak byśmy się zgrali?? Drwal i tak będzie w bagażniku, więc bylibyśmy ja, karusiap, Ty i agamika i mój TZ i komplet by był... Quote
Anetka83 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 a jak do poniedziałku sie nie znajdzie to ja może tam pojade Quote
karusiap Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 trzeba wszystko oblepic,cala Wieliczke i w druga strone.ona moze byc wszedzie:( Quote
Jagienka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Anetka83']a jak do poniedziałku sie nie znajdzie to ja może tam pojade[/quote] ja myśle, że jej tam juz nie ma... jak sie nie znajdzie to zostanie przeszukanie schroniska w Nowym Targu Quote
karusiap Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 moze jednak krazy wokol hotelu tylko nie wie jak wrocic:(tak sobie marze,,,,bedzie trzeba wszytsie schrony w okolicach przeszukac.... Quote
epe Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Czy coś więcej można się dowiedzieć o Łapce? Od kiedy była w naszym schronie i jak tam trafiła? Myślę,że to ważne,bo może to coś z przeszłości "kazało" jej uciec? A może będzie miała cieczkę-niektóre suki wtedy właśnie uciekają,w poszukiwaniu "męża"! Wtedy powinna błąkać się tam gdzie są psy! Może któryś ją nawet do swej budy "zaprosił"? Quote
Jagienka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Anetka83']Łapka jest na pewno wysterylizowana[/quote] Tak? Ale w schronisku ją sterylizowali? Bo jeżeli Anetka myślisz na podstawie tego, że była w schronie, to wcale niekoniecznie musi być wysterylizowana. Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Jagienka']Tak? Ale w schronisku ją sterylizowali? Bo jeżeli Anetka myślisz na podstawie tego, że była w schronie, to wcale niekoniecznie musi być wysterylizowana.[/quote] Jagienko łapka jest napewno wysterylizowana ,bo jak dawałam zdjecie do gazety to mi mówili że jest. Bardzo sie boje o Łapke ,ostatnio same nieszczęścia ,w Janowie Lubelskim w srode wieczorem z hotelika uciekła niewidoma Majeczka ,ktora miala przyjechać w czwartek do programu.na rzie tez sie nie znalazła.Jakies fatum czy co? Quote
Anetka83 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Jagienka']Tak? Ale w schronisku ją sterylizowali? Bo jeżeli Anetka myślisz na podstawie tego, że była w schronie, to wcale niekoniecznie musi być wysterylizowana.[/quote] Jagienko... wiem że nie wszystkie psy ze schroniska sa wysterylizowane:p wiem... bo agamika mi napisała Quote
Jagienka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Hmmm w sumie teoria epe o cieczce była prawdopodobna, jednak skoro jest wysterylizowana... :roll: Mam nadzieje, że coś się ruszy... a nie przepadnie jak kamieniem w wodę :cool1: Żeby chociaż ustalić kierunek, w którym się udała... Quote
Anashar Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Jagienko, jutro nie dam rady ale w niedzielę mógłbym jechać :-( Łapka się boi ludzi, jak na mój gust prędzej poszła właśnie w stronę wsi niż miasta. Kurde, możeby z jakimś psem tropiącym pójść jej śladami? Quote
epe Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Czy nikt w okolicy jej naprawdę nie widział? Coprawda wywiała w nocy,to mogła daleko zajść! O Matko! Co ją naszło? Co spowodowało,że metalową siatkę przegryzła? Gdybyśmy znali powód jej ucieczki,to łatwiej byłoby ją szukać! Quote
Jagienka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Anashar']Jagienko, jutro nie dam rady ale w niedzielę mógłbym jechać :-( [/quote] im szybciej tym lepiej, my jedziemy jutro, ale możesz cos wykombinowac na niedz i tez jechać, na bank nie zaszkodzi Quote
karusiap Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 ni widu ni slychu.porozwieszalysmy dzis czesc plakatow,kto pojedzie jutro?reszta plakatow u p.Tomka,dla Patii czesc u wetow Quote
Anashar Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Jak jutro będzie jakiś transport mogę jechać... Quote
karusiap Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Maciek,ale czekasz az sam sie zglosi transport do Ciebie??Trzeba pisac,prosic,szukac..... Quote
Anashar Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Myślałem, że może ktoś jutro jedzie. Niestety nie mam teraz za bardzo jak szukać Quote
karusiap Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Łapka wrocila dzis do hotelu,sama:multi:madra psinka:)jest chuda ale podobno zadowolona:loveu: Quote
agamika Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 mądra mądra psinka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: słoneczko kochane , kamien z serca Quote
Recommended Posts