Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tomcug napisał(a):
Nellka, więc dzisiaj wcześniej idziemy na spacerek. I ciotka cie wymizia na dodatek.

No tej się Nellci dzisiaj poszczęściło ;)

Posted

koci-świat napisał(a):
Słuchajcie, Nellusia bez zmian :shake::shake::shake:
Czy ona kiedyś się oswoi :placz:

To niedobrze :shake: kurcze, niedobrze :shake:

Kasiu...a co radzi nasza Ania (Kosmatypl) przecież Ona się zna na "takich przypadkach" miała ode mnie sunię na dt właśnie z takimi objawami i po prawie 2 miesiącach Zojka znalazła nowy domek, była nie do poznania ;)

Posted

tomcug napisał(a):
Nellka, jak mamy ci domu szukać, skoro ty nie dajesz szans człowiekowi?

Właśnie, nie dajesz nam szans :shake: wyobrażam sobie co tam przeszła i co widziała, z pewnością nie da się tego zapomnieć, o tym to tylko Ona wie :-( ale Nellciu, teraz jest już wszystko dobrze i tylko lepiej może być, przestań się bać :placz:

Posted

Ziutka napisał(a):
Właśnie, nie dajesz nam szans :shake: wyobrażam sobie co tam przeszła i co widziała, z pewnością nie da się tego zapomnieć, o tym to tylko Ona wie :-( ale Nellciu, teraz jest już wszystko dobrze i tylko lepiej może być, przestań się bać :placz:

Ziutka, ja nawet nie chcę myśleć, co ona przeszła, mam tego świadomość. Tylko wiesz sama, że niektóre psy zadziwiająco szybko dochodzą do siebie nawet po strasznych tragediach, chociaż wszystkim wydaje się to nieprawdopodobne. Nellka jest inna, Ona nie potrafi zaufać. :placz:

Posted

tomcug napisał(a):
Tylko wiesz sama, że niektóre psy zadziwiająco szybko dochodzą do siebie nawet po strasznych tragediach, chociaż wszystkim wydaje się to nieprawdopodobne. Nellka jest inna, Ona nie potrafi zaufać. :placz:

Takkk, wiem właśnie o tym ale mam nadzieje, że wreszcie się psina przełamie, przecież widzi, że się jej krzywda już żadna nie dzieje :shake: jestem dobrej myśli, musi być dobrze, nie ma innej opcji :roll: