tomcug Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Nellka, pobiegnę z tobą bo nie zaśniesz. Może jeszcze Ziutka się zjawi? :cool3: Quote
Ziutka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 tomcug napisał(a):Nellka, pobiegnę z tobą bo nie zaśniesz. Może jeszcze Ziutka się zjawi? :cool3: Cioteczko...mówisz i jestem :loveu: Quote
tomcug Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Ziutka napisał(a):Cioteczko...mówisz i jestem :loveu: To chyba telepatia. :razz: Quote
Ziutka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 tomcug napisał(a):To chyba telepatia. :razz: Inaczej chyba tego nie można nazwać :evil_lol: Quote
tomcug Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Nellcia, szukamy nadal, ale na razie poranny spacerek. ;) Quote
tomcug Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Nellka, więc dzisiaj wcześniej idziemy na spacerek. I ciotka cie wymizia na dodatek. Quote
Ziutka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 tomcug napisał(a):Nellka, więc dzisiaj wcześniej idziemy na spacerek. I ciotka cie wymizia na dodatek. No tej się Nellci dzisiaj poszczęściło ;) Quote
tomcug Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Nallcia, biegniemy na trawkę wiadomym celu. ;) Quote
tomcug Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Nellcia, ciotka wreszcie z roboty przyszła i pora na odwiedziny. :cool3: Quote
Ziutka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 tomcug napisał(a):Nellcia, ciotka wreszcie z roboty przyszła i pora na odwiedziny. :cool3: Oooo witamy zapracowaną cioteczkę ;) Quote
koci-świat Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Słuchajcie, Nellusia bez zmian :shake::shake::shake: Czy ona kiedyś się oswoi :placz: Quote
Ziutka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 koci-świat napisał(a):Słuchajcie, Nellusia bez zmian :shake::shake::shake: Czy ona kiedyś się oswoi :placz: To niedobrze :shake: kurcze, niedobrze :shake: Kasiu...a co radzi nasza Ania (Kosmatypl) przecież Ona się zna na "takich przypadkach" miała ode mnie sunię na dt właśnie z takimi objawami i po prawie 2 miesiącach Zojka znalazła nowy domek, była nie do poznania ;) Quote
Zmysł Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 koci-świat napisał(a):Słuchajcie, Nellusia bez zmian :shake::shake::shake: Czy ona kiedyś się oswoi :placz: o rany, a tyle czasu minęło:shake: Quote
Zmysł Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showth...6#post10815056 Quote
Zmysł Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Nudny jestem z tymi bazarkami: http://www.dogomania.pl/forum/showth...7#post10815417 Quote
tomcug Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Nellka, jak mamy ci domu szukać, skoro ty nie dajesz szans człowiekowi? Quote
Ziutka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 tomcug napisał(a):Nellka, jak mamy ci domu szukać, skoro ty nie dajesz szans człowiekowi? Właśnie, nie dajesz nam szans :shake: wyobrażam sobie co tam przeszła i co widziała, z pewnością nie da się tego zapomnieć, o tym to tylko Ona wie :-( ale Nellciu, teraz jest już wszystko dobrze i tylko lepiej może być, przestań się bać :placz: Quote
tomcug Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ziutka napisał(a):Właśnie, nie dajesz nam szans :shake: wyobrażam sobie co tam przeszła i co widziała, z pewnością nie da się tego zapomnieć, o tym to tylko Ona wie :-( ale Nellciu, teraz jest już wszystko dobrze i tylko lepiej może być, przestań się bać :placz: Ziutka, ja nawet nie chcę myśleć, co ona przeszła, mam tego świadomość. Tylko wiesz sama, że niektóre psy zadziwiająco szybko dochodzą do siebie nawet po strasznych tragediach, chociaż wszystkim wydaje się to nieprawdopodobne. Nellka jest inna, Ona nie potrafi zaufać. :placz: Quote
Ziutka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 tomcug napisał(a):Tylko wiesz sama, że niektóre psy zadziwiająco szybko dochodzą do siebie nawet po strasznych tragediach, chociaż wszystkim wydaje się to nieprawdopodobne. Nellka jest inna, Ona nie potrafi zaufać. :placz: Takkk, wiem właśnie o tym ale mam nadzieje, że wreszcie się psina przełamie, przecież widzi, że się jej krzywda już żadna nie dzieje :shake: jestem dobrej myśli, musi być dobrze, nie ma innej opcji :roll: Quote
Zmysł Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Rozmawiałem z Kasią. Cholercia, ani trochę poprawy z tą Nellcią - wciąż:shake: Quote
Recommended Posts