Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tomcug napisał(a):
witaj, Nellusiu.

I ja także witam Nellcię w ten piekny, słoneczny dzionek....a Ty kochana się nie chowaj tak :shake: wyjdź wreszcie...zobaczysz słońce i że wkoło są sami dobrzy ludzie, już nic złego Ci się nie stanie :shake: a poza tym, tam gdzie byłaś to nie "opiekowali" się Tobą ludzie :angryy:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł napisał(a):
Wciąż nie ma poprawy z tą Nelcią:shake:

W sumie się nie dziwię :shake: co to tam widziała zapewne nie było wesołe :angryy: mam nadzieje, że wreszcie przekona się i zobaczy, że nie wszyscy ludzie są tacy źli ...........:shake:

Posted

Ziutka napisał(a):
W sumie się nie dziwię :shake: co to tam widziała zapewne nie było wesołe :angryy: mam nadzieje, że wreszcie przekona się i zobaczy, że nie wszyscy ludzie są tacy źli ...........:shake:

to musiało być koszmarne:angryy:

Posted

Wiem, zdaję sobie z tego sprawę - tylko, że niektóre psy zadziwiająco szybo potrafią zaufać po nawet bardzo ciężkich przeżyciach. Inne potrzebują więcej czasu a jeszcze inne właściwie nigdy nie dochodzą do siebie i to jest bardzo smutne. Mam nadzieję, że Nelka w końcu się przełamie, bardzo na to liczę.

Posted

tomcug napisał(a):
A Cioteczka Ziutka zapomniała dzisiaj wyprowadzić sunię na wieczorny spacerek w oczywistych celach? :razz:

A gdzie tam...nie zapomniałam ale jeszcze za wcześnie troszkę, zazwyczaj chodzimy po północy no ale dzisiaj w takim razie wyjdziemy wcześniej ;)

Posted

tomcug napisał(a):
Zapomniałam, że należysz do......nocnych marków ;).

Ojj tak, tylko wtedy mogę spokojnie posiedzieć przy kompie...:cool3:

Posted

Ziutka napisał(a):
A gdzie tam...nie zapomniałam ale jeszcze za wcześnie troszkę, zazwyczaj chodzimy po północy no ale dzisiaj w takim razie wyjdziemy wcześniej ;)

ja tam się boję chodzić po północy