Ziutka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 tomcug napisał(a):witaj, Nellusiu. I ja także witam Nellcię w ten piekny, słoneczny dzionek....a Ty kochana się nie chowaj tak :shake: wyjdź wreszcie...zobaczysz słońce i że wkoło są sami dobrzy ludzie, już nic złego Ci się nie stanie :shake: a poza tym, tam gdzie byłaś to nie "opiekowali" się Tobą ludzie :angryy: Quote
Ziutka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Jak zwykle zabieram Nellcię na załatwienie potrzeb fizjologicznych i wtedy możemy iść spokojnie lulać ;) Quote
Ziutka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Zmysł napisał(a):Dzisiaj późno zajrzałem do Nelci Ważne, że zajrzałeś ;) Quote
tomcug Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Nelli , nie chowaj się już, chętnie obejrzelibyśmy nowe foteczki z tobą w roli głównej. Quote
Zmysł Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Wciąż nie ma poprawy z tą Nelcią:shake: Quote
Ziutka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Zmysł napisał(a):Wciąż nie ma poprawy z tą Nelcią:shake: W sumie się nie dziwię :shake: co to tam widziała zapewne nie było wesołe :angryy: mam nadzieje, że wreszcie przekona się i zobaczy, że nie wszyscy ludzie są tacy źli ...........:shake: Quote
Zmysł Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Ziutka napisał(a):W sumie się nie dziwię :shake: co to tam widziała zapewne nie było wesołe :angryy: mam nadzieje, że wreszcie przekona się i zobaczy, że nie wszyscy ludzie są tacy źli ...........:shake: to musiało być koszmarne:angryy: Quote
tomcug Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Wiem, zdaję sobie z tego sprawę - tylko, że niektóre psy zadziwiająco szybo potrafią zaufać po nawet bardzo ciężkich przeżyciach. Inne potrzebują więcej czasu a jeszcze inne właściwie nigdy nie dochodzą do siebie i to jest bardzo smutne. Mam nadzieję, że Nelka w końcu się przełamie, bardzo na to liczę. Quote
Zmysł Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 No właśnie. ja na szczęście widziałem przypadki głównie zadziwiających metamorfoz. I to w miarę szybkich. Quote
tomcug Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 A Cioteczka Ziutka zapomniała dzisiaj wyprowadzić sunię na wieczorny spacerek w oczywistych celach? :razz: Quote
Ziutka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 tomcug napisał(a):A Cioteczka Ziutka zapomniała dzisiaj wyprowadzić sunię na wieczorny spacerek w oczywistych celach? :razz: A gdzie tam...nie zapomniałam ale jeszcze za wcześnie troszkę, zazwyczaj chodzimy po północy no ale dzisiaj w takim razie wyjdziemy wcześniej ;) Quote
tomcug Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Zapomniałam, że należysz do......nocnych marków ;). Quote
Ziutka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 tomcug napisał(a):Zapomniałam, że należysz do......nocnych marków ;). Ojj tak, tylko wtedy mogę spokojnie posiedzieć przy kompie...:cool3: Quote
Zmysł Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Ziutka napisał(a):A gdzie tam...nie zapomniałam ale jeszcze za wcześnie troszkę, zazwyczaj chodzimy po północy no ale dzisiaj w takim razie wyjdziemy wcześniej ;) ja tam się boję chodzić po północy Quote
Ziutka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Zmysł napisał(a):ja tam się boję chodzić po północy No nie gadaj ??? :razz: Quote
Zmysł Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Ziutka napisał(a):No nie gadaj ??? :razz: poważnie. chyba, że wyprowadzam np. Dżekusia z Kociego Świata. Ale z Nelcią to byłyby dwie strachajły Quote
Zmysł Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Kolejne bidy pod opieką Kociego Świata: http://www.dogomania.pl/forum/showth...3#post10654953 Quote
Ziutka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Zmysł']Kolejne bidy pod opieką Kociego Świata: http://www.dogomania.pl/forum/showth...3#post10654953 Już się tam zameldowałam rzecz jasna :cool3: Quote
Recommended Posts