tomcug Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 No teraz to już nie powiesz, Zmyśle, że Nellkę zaniedbujemy. ;) Quote
Zmysł Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 tomcug napisał(a):No teraz to już nie powiesz, Zmyśle, że Nellkę zaniedbujemy. ;) na razie nie.oby tak dalej;) Quote
tomcug Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Nellka, biegniemy, biegniemy szybciutko. ;) Bo tu zaraz Ziutka sie pojawi i też cię wyprowadzi. :cool3: Quote
Ziutka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 tomcug napisał(a):Nellka, biegniemy, biegniemy szybciutko. ;) Bo tu zaraz Ziutka sie pojawi i też cię wyprowadzi. :cool3: No i się pojawiłam :cool3: widzę, że za wcześnie bo teraz Nelcia spaceruje z Tomcug ;) no nic...to my śmigniemy jeszcze później :lol: Quote
tomcug Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 I z samego rana na poranne siooooo......:lol: Quote
Zmysł Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 I oczywiście nic z tego nie wynika Quote
tomcug Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Nellka, ładna dzisiaj pogoda, biegniemy na wieczorny spacerek. Quote
Ziutka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Zmysł napisał(a):już ciemnawo jest No to ja lecę jak zwykle z Nellka na spacer przed snem ;) Quote
tomcug Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Dzień dobry, Nellka i biegniemy :Dog_run: Quote
tomcug Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Oj, Nellka, ciotka znowu nawala, ale na razie na zakrętach nie wyrabiam. :shake: Quote
Zmysł Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Nie chcę zapeszać, ale chyba jest ciuteczkę lepiej Quote
Zmysł Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 A przy okazji, bo już dawno obiecałem Kasi, oficjalny apel o pomoc: Przypominamy, iż na wagę złota są wszystkie ogłoszenia dla psiaków i kociaków Kociego Świata. Wspaniałe i kochane osoby ogłaszające zwierzaki są niezwykle potrzebne, wręcz nieodzowne. Dla ułatwienia konieczne jest podawanie we wszystkich ogłoszeniach bezpośredniego telefonu komórkowego do Kasi, jako jedynego kontaktu. W związku z nikłą obecnością Kasi na dogo(spowodowaną zaangażowaniem w ogrom zwierzakowej biedy) niezbędne jest przesyłanie propozycji treści ogłoszeń do Kasi mailem - jeszcze przed ich opublikowaniem. Zdarzyć się może bowiem, iż wiadomości przez nas posiadane są już nieaktualne, co spowodować może niepotrzebną dezinformację i w rezultacie irytację i rezygnację potencjalnego domku. Jeszcze raz prosimy o pomoc w adopcjach KŚ, gdzie zwierzaków przybywa w bardzo niepokojącym tempie. Quote
tomcug Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Nellka, te spacerki działają cuda. :cool3: Quote
Ziutka Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 tomcug napisał(a):Nellka, te spacerki działają cuda. :cool3: No na to wygląda :multi: no to lecimy więc na spacerek :painting: Quote
Zmysł Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 I dzisiaj też - po raz pierwszy Quote
Zmysł Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Dziękujemy Tanitce, która przekazała na rzecz Kociego Świata karmę, zabaweczki dla zwierzaków, miseczki i inne potrzebne fanty. Dzięki:loveu: Quote
lamia2 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Byłam wczoraj w KŚ, sunia podchodzi tylko do jednej wolontariuszki która będzie próbowała wyprowadzić ją na spacer. W stosunku do pozostałych osób nadal bojaźliwa :shake: Quote
Recommended Posts