Rahl Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ale czy ja napisałam gdzieś, że będę szaleć? :roll: Justys95 - lepiej ani to, ani to... bo gdybym się upiła to pod wpływem alkoholu mogłabym wyjść na ulicę i... :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='gordonowa']Justys95 - lepiej ani to, ani to... bo gdybym się upiła to pod wpływem alkoholu mogłabym wyjść na ulicę i... :diabloti:[/quote] hahaha ! UPIJ SIE , UPIJ SIE! :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jagoodkaxd Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 jak mama się upije to przynajmniej będzie ciekawie :p:eviltong: Quote
Pusiakowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='gordonowa']no wiecie co... :mad: :(:( :evil_lol:[/quote] ojojoj .. :diabloti::diabloti: . Quote
baffi2 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote]Napisał [B]gordonowa[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f38/rodzinki-na-forum-107666-post11378932/#post11378932"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I]zaszaleć = upić się :diabloti:[/I] [/quote] [B]DOKŁADNIE[/B]!!! :D :diabloti:\ [QUOTE]Zawsze może zaszaleć w inny sposób - np wyjść na środek ulicy i ściągnąć spodnie...:roflt: [/QUOTE] Wiesz co, moja przyjaciółka kilka miesięcy temu założyła się z kolegą że jeśli do sylwka nie uda mu sie zarwać dziewczyny (której nigdy wcześniej nie znał) to o północy w sylwka w samych majtkach, obwieszony łańcuszkami z choinki przepłynie się po osiedlowym oczku wodnym śpiewając dżingu bels:cool3: podczas kiedy ludzie będą puszczać fajerwerki i będzie tam cały tłum:diabloti::evil_lol: Quote
Bewarka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ej weźcie wejdźcie na chata, bo mnie wszyscy opuścili...:placz: :) Quote
Pusiakowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='baffi2']Wiesz co, moja przyjaciółka kilka miesięcy temu założyła się z kolegą że jeśli do sylwka nie uda mu sie zarwać dziewczyny (której nigdy wcześniej nie znał) to o północy w sylwka w samych majtkach, obwieszony łańcuszkami z choinki przepłynie się po osiedlowym oczku wodnym śpiewając dżingu bels:cool3: podczas kiedy ludzie będą puszczać fajerwerki i będzie tam cały tłum:diabloti::evil_lol:[/quote] i co?! :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
Bewarka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ej weźcie wejdźcie na chata, bo mnie wszyscy opuścili...:placz: :) Quote
Bewarka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='gordonowa']Ale czy ja napisałam gdzieś, że będę szaleć? :roll: Justys95 - lepiej ani to, ani to... bo gdybym się upiła to pod wpływem alkoholu mogłabym wyjść na ulicę i... :diabloti:[/QUOTE] Już żadnego, ludzie sobie poszli, bo wywala ;/// Ale może wejdź na offa, plisss :) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f38/o-wszystkim-o-niczym-czyli-taki-se-ot-d-102556/index840.html"]<klik>[/URL] Quote
Pusiakowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Justys95']Ej weźcie wejdźcie na chata, bo mnie wszyscy opuścili...:placz: :)[/quote] na jakiego chata? :razz: Quote
Bewarka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Posty skaczą - odp na poprzedniej str. ;) Quote
Pusiakowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Justys95']Już żadnego, ludzie sobie poszli, bo wywala ;/// Ale może wejdź na offa, plisss :) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f38/o-wszystkim-o-niczym-czyli-taki-se-ot-d-102556/index840.html"]<klik>[/URL][/quote] wszedłam :) Quote
baffi2 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Pusiakowa']i co?! :diabloti: :evil_lol::evil_lol:[/quote] i jak mu sie nie uda do sylwka to będzie musiał to zrobić przy tłumie ludzi:diabloti::cool3: nagram go aparatem:evil_lol: Quote
Rahl Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 już nie mogę się doczekać tego nagrania... :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 buhahahahaha ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wyslesz mi to nagranie! :razz: :evil_lol::diabloti: Quote
baffi2 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='gordonowa']już nie mogę się doczekać tego nagrania... :evil_lol:[/quote] :diabloti::diabloti::diabloti: [QUOTE] buhahahahaha ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wyslesz mi to nagranie! :razz: :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] jasne :D :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='Jagoodkaxd']jaka tu cisza :placz:[/quote] no , wlasnie :placz: . Kilka stron ciagle cie gadalo a teraz .. pustosc.. :-( no to trza zrobic glosno ... hm.. [B][U][SIZE=7][COLOR=darkorchid]CIKI CIKI BUUUM![/COLOR][/SIZE][/U][/B] Quote
Rahl Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Odgrzej sobie spagetti ugotowałam ci dzisiaj rano :eviltong:. Quote
Jagoodkaxd Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 :placz: Gdzie jesteście ? :placz::placz: Quote
Pusiakowa Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 elo , elo rodzinko . :cool3: joł , ciocia dostałam dziś 5,5(plastyka) i 4+ (angielski) . jooł ! :lol: :evil_lol: Quote
Rahl Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 gratuluję ocenek, ale gdzie .. eee... siostrowa kaptur na głowie, joł ziom? :evil_lol: Quote
Recommended Posts