Bewarka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Akadna'][COLOR=royalblue][I]Kompropis ... moda na less? :mdrmed:[/I][/COLOR][/quote] Coś ty! Ogłupiałaś?! Nie gadaj takich głupot! [SIZE=1]To nie jest moda! :roflt: :roflt: :roflt: [/SIZE] Quote
Pusiakowa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Akadna'][COLOR=royalblue][I]Kompropis ... moda na less? :mdrmed:[/I][/COLOR][/quote] jakie znowu less? :cool3: poprostu napisalysmy obie ze ja przygarniamy i tak juz zostalo , ze jest 'nasza' córka :lol: . i ja sobie wypraszam , bo ja les nie jestem :mad::diabloti: Quote
baffi2 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Pusiakowa']jakie znowu less? :cool3: poprostu napisalysmy obie ze ja przygarniamy i tak juz zostalo , ze jest 'nasza' córka :lol: . i ja sobie wypraszam , [U]bo ja les nie jestem[/U] :mad::diabloti:[/quote] oj dobra, dobra nie wymiguj sie. my i tak swoje wiemy:diabloti::evil_lol: Quote
Rahl Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 No właśnie, PusS :eviltong: My już swoje wiemy :diabloti: Ciocia Asia wie dobrze:razz: Quote
Pusiakowa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='baffi2']oj dobra, dobra nie wymiguj sie. my i tak swoje wiemy:diabloti::evil_lol:[/quote] ty wiesz swoje , a ja swoje ! :cool3: jak to sie mówi : "twoja krytyka mnie wali" :diabloti: [QUOTE]No właśnie, PusS [IMG]http://1.1.1.2/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/eviltongue.gif[/IMG] My już swoje wiemy [IMG]http://1.1.1.5/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/diablotin.gif[/IMG] Ciocia Asia wie dobrze[IMG]http://1.1.1.5/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/wink333.gif[/IMG] [/QUOTE] i Ty smiesz nazywac sie moja ciotka?! :mad: OD DZIS NIE MAM CIOCI ASI!! . :lol::diabloti: Quote
Rahl Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 CHyba natym świecie dla mnie miejsca nie ma :(. Rodzina się mnie wyrzeka, mama gdzieś się zapodziała... Żegnajcie kochani, miło mi było... :grab: :grab::grab: :grab: Do zobaczenia w lepszym świecie :placz: :evil_lol: Ale i tak chyba odchodzę :p Quote
Pusiakowa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='gordonowa']CHyba natym świecie dla mnie miejsca nie ma :(. Rodzina się mnie wyrzeka, mama gdzieś się zapodziała... Żegnajcie kochani, miło mi było... :grab: :grab::grab: :grab: Do zobaczenia w lepszym świecie :placz: :evil_lol: Ale i tak chyba odchodzę :p[/quote] jaka panikara :-o :diabloti: . juz sie Ciebie kochana ciociu Asiuniu nie wyrzekam :loveu: . Tys ma ciotunia na wieki ! KOCHANA CIOCIUNIA ASIUNIA! :loveu::loveu: [SIZE=1]tylko odwolaj to co powiedzialas :diabloti:[/SIZE] nie odchodz ! :placz::placz: a buuuu . !! :placz: Quote
Rahl Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Pusiakowa']jaka panikara :-o :diabloti: . [I]Ta, tym mnie jeszcze bardziej dobiłaś :placz::placz:[/I] juz sie Ciebie kochana ciociu Asiuniu nie wyrzekam :loveu: . Tys ma ciotunia na wieki ! KOCHANA CIOCIUNIA ASIUNIA! :loveu::loveu: [I]A buuu :placz:[/I] [SIZE=1]tylko odwolaj to co powiedzialas :diabloti:[/SIZE] [I]Łatwo mówić :(.[/I] nie odchodz ! :placz::placz: a buuuu . !! :placz:[/QUOTE] Ha, łatwo mówić :-( . Ale jak nawet matki nie mam, to po co mi to wszystko:placz: Quote
Pusiakowa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='gordonowa']Ha, łatwo mówić :-( . Ale jak nawet matki nie mam, to po co mi to wszystko:placz:[/quote] ja tez nie mam matki :razz: . Zwiala gdzies cockerowa :placz: . ale masz mnie ! :loveu::loveu: ciociu , nie idz ! :-( bez Ciebie nikt mi nie zostanie tylko moje córki , które przychodza jesc i ida :diabloti: . Quote
Rahl Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Pusiakowa']ja tez nie mam matki :razz: . Zwiala gdzies cockerowa :placz: . ale masz mnie ! :loveu::loveu: ciociu , nie idz ! :-( bez Ciebie nikt mi nie zostanie tylko moje córki , które przychodza jesc i ida :diabloti: .[/QUOTE] I tak wiele osób stąd odchodzi... a w jedną rodzinkę to torchę nudno się bawić... :-( Quote
Pusiakowa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='gordonowa']I tak wiele osób stąd odchodzi... a w jedną rodzinkę to torchę nudno się bawić... :-([/quote] a jak wszyscy pójda to nic nie zostanie :(:( . Quote
Rahl Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Potem ktoś reaktywuje zabawę i będzie ciekawiej... :) (dojdą nowe osoby itd.) Mi sie wydaje, że powinna być na tym wątku przerwa... ;) Quote
Bewarka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Była już takowa przerwa, bo sobie palma i Jess poszły :evil_lol: Quote
Jagoodkaxd Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 KuurCzęęę ... xD ja tu chciałam poczuć ciepełko rodzinne :diabloti: a tu widze ,że nie jest za ciekawie :placz::placz: Quote
Rahl Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Mogę cię przygarnąć! :loveu: Miałabym rodzinke, miałabym rodzinke :multi: I bym nie odchodziła :). Quote
Jagoodkaxd Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Dziękuuje mamooo :D:D a mamy jeszcze kogoś? Quote
Rahl Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Nie, na razie jesteś jedynaczką :p [IMG]http://www.wierchomla.republika.pl/bacowka_nad_wierchomla/adam_lachowicz/jajecznica_d.jpg[/IMG] Smacznego :grins:. Quote
Jagoodkaxd Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Alee ja tam widze kiełbase czy co to tam jest :/ Nie będę jadła! :D:D Quote
Akadna Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [COLOR=royalblue][I]Jess to moja matka xD W ogóle widze a tym wątku powolną śmierć... ale tfu tfu :][/I][/COLOR] Quote
Rahl Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='Jagoodkaxd']Alee ja tam widze kiełbase czy co to tam jest :/ Nie będę jadła! :D:D[/QUOTE] Ahhh, to ty jesteś wegetarianką? A weganką już nie jesteś, prawda?:evil_lol::evil_lol: no to coś zielonego dla ciebie :grins: [IMG]http://www.hortex.com.pl/repository/images/mrozonki/przepisy/dania/warzywno-owocowe-danie-wegetarianskie.jpg[/IMG] A to ci smakuje? :loveu: ;) Quote
Pusiakowa Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [B]Jagoodkaxd[/B] - Witaj kuzynko ! :multi::loveu: Ciociunia , jak twoja dziecinka ma na imie? :grins: Quote
Rahl Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='Pusiakowa'][B]Jagoodkaxd[/B] - Witaj kuzynko ! :multi::loveu: Ciociunia , jak twoja dziecinka ma na imie? :grins:[/QUOTE] Szczerze to... eee... córuś, jak masz na imię? :diabloti::evil_lol::evil_lol::oops: Quote
Akadna Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [COLOR=royalblue][I]Podejrzewam że Jagoda :diabloti:[/I][/COLOR] Quote
Jagoodkaxd Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Dziękuje mamuś za jedzonko ;d;d Taaak rzeczywiście Jagoda :D:D [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/70182.html"]Pusiakowa[/URL] WITAM:* ! :cool3: Quote
Recommended Posts