M&T Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Przecie dałaś nam żarcie :eviltong: Głodomor z ciebie widzę :evil_lol: Quote
Rahl Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Mi nikt nie chce zrobić, to muszę sobie sama :obrazic: :diabloti: [IMG]http://www.strykowski.net/grecja/Kromka_chleba_3840_mini.jpg[/IMG] [IMG]http://nicalbonic.blox.pl/resource/wedliny_szynka_staropolska.jpg[/IMG] [IMG]http://graph.exportpages.com/ppic/P89426F126895.jpg[/IMG] (:evil_lol:) [IMG]http://www.we-dwoje.pl/files/Image/art_bonus_175/we_dwoje_1_2837.jpg[/IMG] Mniam, pychotka :lol: :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='M&T']Przecie dałaś nam żarcie :eviltong: Głodomor z ciebie widzę :evil_lol:[/quote] No dalam wam ! :cool3: Dzieciom zabierac nie bede :diabloti: . No , ale cóz .. matka zwiala , pozywic musze sie sama :razz: . Jakie te matki sa wyrodne ! :diabloti::diabloti: EDIT: Ciocia , nie ma to jest kielbasa z musztarda ! :loveu: :diabloti::evil_lol: Quote
Akadna Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [COLOR=royalblue][B]Bleah! :diabloti: Junk food :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Bewarka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Ze mną jest chyba coś źle :cool3: Już mi nawet brat [prawdziwy xD] powiedział, że by i się do fryzjera pójść przydało...:eviltong: Quote
Pusiakowa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [SIZE=6][COLOR=seagreen]H[/COLOR][COLOR=indigo]e[/COLOR][COLOR=purple]j[/COLOR][COLOR=yellow]o[/COLOR] [COLOR=wheat]r[/COLOR][COLOR=magenta]o[/COLOR][COLOR=red]d[/COLOR][COLOR=sienna]z[/COLOR][COLOR=lime]i[/COLOR][COLOR=darkslategray]n[/COLOR][COLOR=blue]k[/COLOR][COLOR=lightblue]o[/COLOR] ![/SIZE] :diabloti: Quote
baffi2 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 oo fajnie że znalazłam ten wątek :) kurcze, kiedyś ktoś mnie juz przygarniał do rodzinki ale nie pamiętam kto...:oops: Quote
Rahl Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Boże, Martyna, tyś młodsza ode mnie a masz już po tąd dzieci :evil_lol:. A ja w ogóle nie mam xd Quote
Pusiakowa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='baffi2']oo fajnie że znalazłam ten wątek :) kurcze, kiedyś ktoś mnie juz przygarniał do rodzinki ale nie pamiętam kto...:oops:[/quote] ee tam .. pewnie juz go nie ma :diabloti: . baffi - Witaj córko ! :loveu: Quote
baffi2 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Pusiakowa']ee tam .. pewnie juz go nie ma :diabloti: . baffi - Witaj córko ! :loveu:[/quote] od kiedy to córka jest starsza od wlasnej matki:diabloti::eviltong: Quote
Pimpek Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Siemacie xD A ja tylko przychodzę, wszystko zjadam i uciekam przez okno :diabloti: Bo mnie tak mamusia Akadna wychowała:loveu::evil_lol: Quote
Rahl Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Pimpek']Siemacie xD A ja tylko przychodzę, wszystko zjadam i uciekam przez okno :diabloti: Bo mnie tak mamusia Akadna wychowała:loveu::evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mamo, chce jeść, zaniedbujesz mnie :placz::placz: Quote
Akadna Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [COLOR=royalblue][I]A co, [B]Pimpek[/B], jak okna pozamykane? o.O[/I][/COLOR] Quote
tusia. Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 wyrzekam się swojej rodziny. :cool1: łosz.:eviltong: Quote
Akadna Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [COLOR=royalblue][I]Why? :(............[/I][/COLOR] Quote
tusia. Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Jak zapisywałam się do dogomaniackiej rodzinki to było to po to, żeby po prostu było, gadanie, gadanie i znów gadanie (polecam przejrzeć poprzedni wątek :loveu:). A tu? Już nie ma tak jak kiedyś, obiadki, po prostu jak dla mnie to żal. Mi to nie pasuje. Tak więc trudno. Dogomania zmienia się strasznie, chociaż według mnie to userzy.. :cool1: Takie jest właśnie moje zdanie na ten temat :razz:. Quote
Bewarka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='tusia.']Jak zapisywałam się do dogomaniackiej rodzinki to było to po to, żeby po prostu było, gadanie, gadanie i znów gadanie (polecam przejrzeć poprzedni wątek :loveu:). A tu? Już nie ma tak jak kiedyś, obiadki, po prostu jak dla mnie to żal. Mi to nie pasuje. Tak więc trudno. Dogomania zmienia się strasznie, chociaż według mnie to userzy.. :cool1: Takie jest właśnie moje zdanie na ten temat :razz:.[/quote]No w sumie...Ale jest za to off na offie przynajniej ;) Quote
Akadna Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [COLOR=royalblue][I]Ja też odeszła z dogomanii, jednak jak widzisz powróciłam, i za niedługo znów będzie przerwa. [SIZE=1]wypisuje sie.[/SIZE][/I][/COLOR] Quote
Pusiakowa Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 tu by mogla byc gadanina , ale straszliwie malo osób tu jest . Praktycznie to sobie gadamy z Justysia i z nasza córeczka .. niepamietam jej nicku :oops: . wiec jaka tu ma byc gadanina jak tu sa tylko 3 osoby . :shake: [QUOTE]od kiedy to córka jest starsza od wlasnej matki[IMG]http://1.1.1.5/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/diablotin.gif[/IMG][IMG]http://1.1.1.2/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/eviltongue.gif[/IMG][/QUOTE] widzisz jaka ta natura jest zaskakujaca ! :diabloti: Quote
Rahl Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Pusiakowa'] Praktycznie to sobie gadamy z Justysia i z nasza córeczka .. [/QUOTE] ...Waszą? :diabloti::diabloti: Quote
Pusiakowa Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='gordonowa']...Waszą? :diabloti::diabloti:[/quote] oj tam masz zaraz jakies bzdurne mysli :shake::diabloti: . Razem ja przygarnelysmy no i juz ;D . Quote
Bewarka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Tak, tak, bo ja powiedziałam, że to moja córa, a Pusiakowa też to powiedziała, więc poszłyśmy na kompromis...co tam, że brzmi dziwnie xD Quote
Akadna Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [COLOR=royalblue][I]Kompropis ... moda na less? :mdrmed:[/I][/COLOR] Quote
Pusiakowa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Justys95']Tak, tak, bo ja powiedziałam, że to moja córa, a Pusiakowa też to powiedziała, więc poszłyśmy na kompromis...co tam, że brzmi dziwnie xD[/quote] no wlasnie ;D . wazne , ze jestesmy matkami a dziecko nie jest sierota xD . Quote
Recommended Posts