Pusiakowa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 KOLACJA DZIECI! :p [IMG]http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/kanapki/mozzarella_szynka_pomidor/files/page236_3.jpg[/IMG] [IMG]http://www.przepisy-kuchenne.info/wp-content/uploads/2007/07/PICT0122_resize%20kopia.jpg[/IMG] [IMG]http://www.hortex.com.pl/repository/images/mrozonki/przepisy/salatki/salatka-meksykanska.jpg[/IMG] [IMG]http://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/sok_pomaranczowy.jpg[/IMG] i do popicia sok :cool3: . [CENTER][B]SMACZNEGO! :p[/B][/CENTER] Quote
Bewarka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 :p Pusiakowa: Daj dalekiej sąsiadce jedną kanapeczkę...:lol: :evil_lol: Quote
Kori Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 jak się cieszę, że nikogo nie adoptowałam. Byłabym niewyrodną matką :evil_lol: takich kanapek robić nie umiem, i nawet gdybym je karmila, za każdym wejściem na ten temat, dawno by z głodu umarły :cool3: A moi rodzice mają się świetnie :) Pozdrawiam Agę&Tajgę i Cobrę ;) Dbają o mnie bardzo, zwłaszcza tatuś :lol: A siostrę gdzieś zgubiłam :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Justys95'] Pusiakowa: Daj dalekiej sąsiadce jedną kanapeczkę...:lol: :evil_lol:[/quote] co najwyzej pól :diabloti: . Quote
Pusiakowa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Magdalenkl']Mamusiu powiedz cos o sobie :P[/quote] narazie wiesz tyle ze zarobic na jedzenie nie umie i zebra od 'sasiadek' :diabloti::diabloti: . It`s only a joke xD . ;) Quote
Bewarka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Nooo, widze, że sie nieźle wkopałaś córa... :diabloti: Za późno, matki nie zmienisz :p Nie będę opowiadać o sobie, bo mi z domu uciekniesz i kto mi do sklepu będzie latał...:-( I tak wszystko wyjdzie 'w praniu' :D Quote
Bewarka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 'Sąsiadka' mi jedzenia żałuje :placz: [quote name='Magdalenkl']yyy to juz mam 2 mamy ? :multi:[/quote] A no a nie wiesz gdzie się tatunio podział? :hmmmm: Quote
Pusiakowa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 jakie dwie mamy? to jest nie realne.. no chyba ze... :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magdalenkl Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Gdzie jest moj tata No to ja sie pochwale umiem gotowac i jak jestem pierwsza w domu (co mi sie zdarza przwaznie zawsze) ja gotuje dla rodziny :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Justys95']'Sąsiadka' mi jedzenia żałuje :placz: [/quote] dzieci musze nakarmic , a nie sasiadke ! :diabloti: dobra masz i sie ciesz : [IMG]http://images27.fotosik.pl/86/23621c1fabdc9d51.jpg[/IMG] a teraz magiczne slowo :diabloti: Quote
Bewarka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Jestem hetero, jestem hetero, jestem hetero... :evil_lol: [quote name='Pusiakowa']dzieci musze nakarmic , a nie sasiadke ! :diabloti: dobra masz i sie ciesz : [URL]http://images27.fotosik.pl/86/23621c1fabdc9d51.jpg[/URL] a teraz magiczne slowo :diabloti:[/quote] [Abrakadabra xD] I co żeś najlepszego zrobiła, wszystko mi w boczki pójdzie...:placz: PS:Ooo...Magduś, widzisz, dopiero co się dowiedziałam, że jestem mamą a już zdążyłam cię wychować na porządnego obywatela. Jestem z siebie dumna, haha :p Quote
Magdalenkl Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 OOO a ja jestem dumna z moich Mam :p Quote
Pusiakowa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Justys95'] [Abrakadabra xD] I co żeś najlepszego zrobiła, wszystko mi w boczki pójdzie...:placz: [/quote] czy ty 'Droga sasiadko' znasz trzy magiczne slowa? :razz: dosc , ze jej dalam to jeszcze narzeka :mad: :shake: Quote
Pusiakowa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Magdalenkl']OOO a ja jestem dumna z moich Mam :p[/quote] kto jest ta druga mama? :eviltong: Quote
Bewarka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Magdalenkl']OOO a ja jestem dumna z moich Mam :p[/quote]Przejdzie ci...:diabloti: [quote name='Pusiakowa']czy ty 'Droga sasiadko' znasz trzy magiczne slowa? :razz: dosc , ze jej dalam to jeszcze narzeka :mad: :shake:[/quote] Trzy? Tak dużo? :hmmmm: No to było tak: dzienkujem, prosiem i sorry :grins: [quote name='Pusiakowa']kto jest ta druga mama? :eviltong:[/quote] No właśnie, też jestem ciekawa...:evil_lol: Quote
Magdalenkl Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 mi nigdy nie przechodzi Chciałam zauwazyc ze jest 23:07 a zadna mama mnie nie wygania do spania :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Justys95']Trzy? Tak dużo? :hmmmm: No to było tak: dzienkujem, prosiem i sorry :grins: No właśnie, też jestem ciekawa...:evil_lol:[/quote] BRAWO! OGROMNE GARTULACJE! :p a teraz jakie slówko mnie sie nalezy? :razz::diabloti: to jej zapytaj :cool1: Quote
Bewarka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ja już tu sikam ze śmiechu...:lol: [quote name='Magdalenkl']mi nigdy nie przechodzi Chciałam zauwazyc ze jest 23:07 a zadna mama mnie nie wygania do spania :eviltong:[/quote] To na pewno ja cie tak wychowałam? :grins: :loveu: :loveu: A więc Dogobranoc, idź, idź, ja też idę spać, bo jestem grzeczną dziewczynką. :p Quote
Bewarka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Pusiakowa']BRAWO! OGROMNE GARTULACJE! :p a teraz jakie slówko mnie sie nalezy? :razz::diabloti: to jej zapytaj :cool1:[/quote]Uwaga, uwaga! Ogłaszam wszem i wobec. Dziękuję za...y...tę smaczną potrawę, której nazwy nie znam :p Ona odpowiedziała, że ja :razz: PS:Ok, teraz już na prawde ide spać...:lol: Pa :lol: Quote
Pusiakowa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Justys95']Ja już tu sikam ze śmiechu...:lol: [/quote] ja tez :lol: . milo mi ;) . To byly tosty ! :cool1: to w takim razie kto jest pierwsza? :cool3: ej! no i poszly.. :-( Dobranoc ;) Do napisania .. jutro (?) :cool3: Quote
Anusia&Saba Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Justys95'] [B]Córuś[/B] :loveu: Od dziś nie jesteś sirotka :p [/quote] Mama :loveu::modla::modla: Quote
Recommended Posts