Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='cocker']Hehehe nie ciesze sie ale śmiejżele wezme :diabloti: jestem w trakcie buntu :eviltong:[/quote]
[COLOR=RoyalBlue]A ja to myślisz co :eviltong: (w końcu mam 13 lat.:cool1:)
Matka ci chodzi do sklepu po cucu a ty co:cool1: nawet dziękuje nie powie:cool1: Druga meNTka tak samo:eviltong:
[/COLOR]

Posted

MAMO!!!!!! Ja te ce cuciejki!!!!!!!!! :mad::mad::mad: Bo ce walciem zleje.... :evil_lol::evil_lol: Ja ce <mysli> 3 mijki , 2 packi smiejzejkow 8 batonikow daf :grins: :grins:
Aje ja niezja jestem...

Posted

Może by się ktoś przewalił przez tamten wątek iz robil aktualne drzewko? :cool3: Rodzinę znalazłam rok temu, a na zadnym drzewie mnie nie ma :evil_lol:

Dodam, że sama sobei znalazłam tatusia, z obydwojegiem rodzicow mam kontakt poza dogo, ale za chiny sobie nie przypomnę, kto jest moja siostrą :roll:

Posted

[quote name='Kori']Może by się ktoś przewalił przez tamten wątek iz robil aktualne drzewko? :cool3: Rodzinę znalazłam rok temu, a na zadnym drzewie mnie nie ma :evil_lol:

Dodam, że sama sobei znalazłam tatusia, z obydwojegiem rodzicow mam kontakt poza dogo, ale za chiny sobie nie przypomnę, kto jest moja siostrą :roll:[/quote]

to drzewo byłoby zbyt duże :evil_lol::evil_lol:

Posted

[COLOR=RoyalBlue]No ni masz :(

[B][COLOR=Red]Poszukiwany! (Poszukiwana!) mąż dla Akadny a zarazem
ojciec dla Pimpek (:loveu:) i Gops!:diabloti:[/COLOR][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Akadna'][COLOR=RoyalBlue]Tak :loveu:[/COLOR][/quote]
Mamula ty mi teraz z serduszkami nie wyskakuj, zapomnaiłas o mnie!
Cytuję: Tyyyyy....Poprawiłaś!:multi:
Mamulo kocham cię!:loveu::diabloti: