Dinka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 :hmmmm: Od kiedy jestem matka Cockera? :razz::razz:Spoczko.. Jestem zamloda babcia.!!:-( :p Quote
gops Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='rwpb']Mieliście być w kinie i wrócić przed jedenastą rano[/quote] ta no przeciez wrocilam ale ten film dlugi byl :diabloti: Quote
Akadna Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [COLOR=royalblue][I]Cocker, a nie siostrą?[/I][/COLOR] [COLOR=royalblue][I]Martuyna doigrasz się kiedyś :mad: :evil_lol:[/I][/COLOR] Quote
Rahl Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='cocker']dinka byla moja matka! :D:D:D[/quote] To jesteś moją siostrą? :diabloti: Heja rodzinka :multi: Quote
gops Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 hellow mamoooo gdzie jestes? glodno mi :diabloti: Quote
Rahl Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='cocker']dinka byla moja matka! :D:D:D[/quote] A nie mealyangel? Z tgo co się przekopuję na wątku, to najpierw twoją mamą była akadna, potem mama ci sie zmienila na mealyangel a dalej jeszce nie doszlam :diabloti: EDIT!!: Doszłam... Twoją mamą jest Dinka, więc jesteśmy siostrami :D Quote
Dinka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Hehe.. No nie wiem byc moze jestem mama Cockera.. xD x) Zaraz bedzie papu [IMG]http://trufla3gotuje.blox.pl/resource/nalesniki_z_serem_i_poziomkami.JPG[/IMG] Nalesniki z serem i poziomkami.. x) [IMG]http://images1.fotosik.pl/199/caa1077741b8cb36med.jpg[/IMG] Zglodnialam! [IMG]http://www.olimpec.pl/zdjecia/artykuly/1000845.jpg[/IMG] [IMG]http://www.sklepdladziecka.pl/images/akcesoria_babynova/bn41445-415n-z.jpg[/IMG] Dla moich kochanych dzieci [IMG]http://terapiazastepcza.blox.pl/resource/kotek.jpg[/IMG]Na koniec koteczek.. x) Quote
Dinka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Kotek tez? :razz::razz: WEz nie jedz kota.. xD Quote
Rahl Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Dinka']Kotek tez? :razz::razz: WEz nie jedz kota.. xD[/quote] Nie no ine zjadłam kota :diabloti: Quote
rwpb Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']A co ty myslisz .. ze film trwa 10 godzin.? :diabloti: Twoich pieniedzy wystarczylo tylko na jeden film 30minutowy :diabloti: .:evil_lol:[/quote] Jak ja byłem w Waszym wieku, to było tak: Mówię: potrzebuję 10 zł na kino i słyszę tak: po co ci 5 zł? 2 zł nie wystarczy? masz tu 1 zł! Brało się ten jeden zloty, a jak wracałem to nie patrzyli na zegarek, tylko wymownie na kalendarz. A dzisiaj? Tylko 30 minut? Nie macie nic pomyślunku. Nic dziwnego - przecież chowacie się bez ojca. Będę musiał się wsiąść za Wasze wychowanie:diabloti: Quote
gops Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 oj lepiej nie :diabloti: powiem mamie :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Akadna'][COLOR=royalblue][I]Cocker, a nie siostrą?[/I][/COLOR] [COLOR=royalblue][I]Martuyna doigrasz się kiedyś :mad: :evil_lol:[/I][/COLOR][/quote] Ja .?! Czegoo .? :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='rwpb']Jak ja byłem w Waszym wieku, to było tak: Mówię: potrzebuję 10 zł na kino i słyszę tak: po co ci 5 zł? 2 zł nie wystarczy? masz tu 1 zł! Brało się ten jeden zloty, a jak wracałem to nie patrzyli na zegarek, tylko wymownie na kalendarz. A dzisiaj? Tylko 30 minut? Nie macie nic pomyślunku. Nic dziwnego - przecież chowacie się bez ojca. Będę musiał się wsiąść za Wasze wychowanie:diabloti:[/quote] No widzisz .. Czasy sie zmieniaja :diabloti: . Za moje tez .?! Ja nie jestem córka Akadny :razz: :diabloti: . Quote
requiem. Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='rwpb']Jak ja byłem w Waszym wieku, to było tak: Mówię: potrzebuję 10 zł na kino i słyszę tak: po co ci 5 zł? 2 zł nie wystarczy? masz tu 1 zł! Brało się ten jeden zloty, a jak wracałem to nie patrzyli na zegarek, tylko wymownie na kalendarz. A dzisiaj? Tylko 30 minut? Nie macie nic pomyślunku. Nic dziwnego - przecież chowacie się bez ojca. Będę musiał się wsiąść za Wasze wychowanie:diabloti:[/quote] Tak...eee... wujku :evil_lol: jasteśmy jedną wielką rodziną, tyle że ja juz mam dziecko ... :evil_lol: ale nie wiem z kim :roflt::siara: [quote name='Martynia&Pusio']No widzisz .. Czasy sie zmieniaja :diabloti: . Za moje tez .?! Ja nie jestem córka Akadny :razz: :diabloti: .[/quote] Spadaj, e! Martynia to maj corka! :angryy: W sumie to najpierw bylam corka akadny, ale sie pogryzlysmy (:evil_lol:) To dinka mnie przygarnęła. W każdym razie mi sie tak zdaje. Ale teraz dinka jest moją mamą i koniec! a Asia moją sostrzyczką! i koniec kropka i plum! PSASIA. kiedy idziemy na browara? :D:D Quote
DuDziaczek Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 cocer sioster nie za wczesnie na browca w tym wieku xD :razz: Quote
Akadna Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [COLOR=royalblue][I]Rwpb zalezy jakie masz na myśli wyhowanie :diabloti:[/I][/COLOR] [I][/I] [I][COLOR=#4169e1]Gops jeszcze nie mam neta na swoim kompie siedzę u siory. Dzisiaj tata będzie kombinował.[/COLOR][/I] [I][/I] [I][COLOR=#4169e1]Ale musze wam powiedzieć że bez internatu też się dobrze żyje :loveu:[/COLOR][/I] [I][/I] [I][COLOR=#4169e1]News dnia: w szkole wyhodząc z ubikacji rąbłam się w okno.... i rowaliłam głowę eh :roll: naszczęście nie tak bardzo i wróciłam normalnie do domu tzn tata mnie zawiózł.[/COLOR][/I] Quote
Pusiakowa Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Akadna'][COLOR=royalblue][I]Rwpb zalezy jakie masz na myśli wyhowanie :diabloti:[/I][/COLOR] [I][COLOR=#4169e1]Gops jeszcze nie mam neta na swoim kompie siedzę u siory. Dzisiaj tata będzie kombinował.[/COLOR][/I] [I][COLOR=#4169e1]Ale musze wam powiedzieć że bez internatu też się dobrze żyje :loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=#4169e1]News dnia: w szkole wyhodząc z ubikacji rąbłam się w okno.... i rowaliłam głowę eh :roll: naszczęście nie tak bardzo i wróciłam normalnie do domu tzn tata mnie zawiózł.[/COLOR][/I][/quote] Ojoj .. :glaszcze: . [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=yellowgreen]Co u [B]mojej[/B] kochanej rodzinki :loveu: ?[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Pimpek Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Elo xD Coś nie w temacie jestem xD Będę mieć tatę? o.O Quote
Recommended Posts