NightQueen Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 to nie plastik tylko guma ;) to prezent na święta więc nie wiem czy Moli go dostanie teraz czy od razu schowam :diabloti: Quote
gops Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 jak juz dojdzie to pierwsze to jak mozesz zdaj relacje czy wytrzymale :diabloti: .. chialam kupic ale zrezygnowalam bo jak na to patrze to wyglada jak plastik :roll: Quote
bernenczyk14 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Fajne macie te zabawki:D ja niedlugo wstawie swoje:D Quote
BBeta Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='gops']chialam kupic ale zrezygnowalam bo jak na to patrze to wyglada jak plastik :roll:[/QUOTE] To guma (dość wytrzymała). Moje psy mają coś takiego [IMG]http://www.petstages.pl/resources/img_d/208_130.jpg[/IMG] Quote
Ania&Psy Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Sarah'][URL="http://animalia.pl/produkt,2984,66,Trixie_Pi%C5%82ka_gumowa_mi%C4%99kka_na_lince.html"]Trixie Piłka gumowa miękka na lince linka 1m; śr. 6 cm - zabawki - zabawa i nauka - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl[/URL] Skusić się na takie coś? :cool1: [URL="http://animalia.pl/produkt,13316,66,Trixie_Pi%C5%82ka_na_lince_gumowa_%28czerwona%29.html"]http://animalia.pl/produkt,13316,66,Trixie_Pi%C5%82ka_na_lince_gumowa_(czerwona).html[/URL] A może lepiej na taką? Hm...[/quote] Zależy jakie piłki Twój pies lubi. Ja mam tę pierwszą, jest świetna i miękka, na pewno powtórzę zakup. Używam jej jako nagrody w agility i nic się z nią nie stało. Ale jasne, jakbym psu zostawiła na dłuższy czas to już by jej nie było. ;) Quote
sleepingbyday Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 czy zabawki [B]petstages [/B]mozna kupić [B]tylko przez internet?[/B] strasznie dużo sobie licza za przesylkę, prawie 10 zł :crazyeye:... Quote
MakeBelieve Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Nie, ja widziałam u siebie w mieście z zoologu (zoonatura) zabawki z petstages, ale to było dość dawno ,gdy nie mialam pojecia o tej firmie ;p Quote
Justa Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='sleepingbyday']czy zabawki [B]petstages [/B]mozna kupić [B]tylko przez internet?[/B] strasznie dużo sobie licza za przesylkę, prawie 10 zł :crazyeye:...[/QUOTE] Warszawa - Arkadia - Kakadu ;) Quote
sleepingbyday Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 tylko w tym kakadu, to dziwne... ale w sumie nie widziałam w kakadu nigdy tych zabawek -fakt, że żadko bywam tych zdzierców... no, ale trzeba będzie Quote
WŁADCZYNI Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 z tego co patrzyłam na ceny w kakadu to taniej wyjdzie jednak zamówienie z sieci;) ja właśnie myślę co wybrać z petstage na początek i nie wiem, za dużo ich:lol: Quote
MickeyM Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='sleepingbyday']czy zabawki [B]petstages [/B]mozna kupić [B]tylko przez internet?[/B] strasznie dużo sobie licza za przesylkę, prawie 10 zł :crazyeye:...[/quote] Normalnie w sklepie zapłacisz za te zabawki więcej, niż kupując je przez internet, więc mimo że koszt przesyłki wynosi 10 zł, to taniej wyjdzie z netu. ;) Quote
sleepingbyday Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 tak się troche obawiałam... czyli za małego jacka orka (fajne to, jak się odbija to pewnie we wszystkie strony) prawie 25 zł. poczkam do wypłaty.... Quote
MickeyM Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Mnie też było szkoda kasy na przesyłkę, bo jej koszt wynosił jakieś 10 zł i każda z trzech zabawek, które zamówiłam mojemu psu także kosztowała mniej więcej około 10 zł, więc mógłby mieć jeszcze jedną zabawkę za tą kasę... :roll: Quote
NightQueen Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Ania&Psy']gdzie zamawiacie te petstagesy?[/quote] ja [URL="http://www.kacikpupila.pl/sklep/akcesoria-obroze-kolczatki-c-28_55_72.html?page=2&sort=1a&filter_id=14"]tutaj [/URL] są też na allegro ;) Quote
Justa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='MickeyM']Normalnie w sklepie zapłacisz za te zabawki więcej, niż kupując je przez internet, więc mimo że koszt przesyłki wynosi 10 zł, to taniej wyjdzie z netu. ;)[/QUOTE] Hmmm.. ja kupowałam w sklepie normalnie i wcale nie wyszło więcej :diabloti: Quote
NightQueen Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='sleepingbyday']czy zabawki [B]petstages [/B]mozna kupić [B]tylko przez internet?[/B] strasznie dużo sobie licza za przesylkę, prawie 10 zł :crazyeye:...[/quote] a ile ty chciałaś za przesyłkę? zabawki do lekkich nie należą, koszt koperty to ok. 3 zł, a reszta to opłata pocztowa, więc się nie dziw że tyle, z pretensjami to się możesz na pocztę zgłosić że takie ceny dają :evil_lol: Sklepy przecież nie będą obniżać kosztów wysyłki bo będą na tym tracić, po za tym w zwykłych sklepach to dopiero jest przebicie cenowe, a przecież za wysyłkę się nie płaci Quote
moon_light Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='smallpati']a ile ty chciałaś za przesyłkę? zabawki do lekkich nie należą, koszt koperty to ok. 3 zł, a reszta to opłata pocztowa, więc się nie dziw że tyle, z pretensjami to się możesz na pocztę zgłosić że takie ceny dają :evil_lol: Sklepy przecież nie będą obniżać kosztów wysyłki bo będą na tym tracić, po za tym w zwykłych sklepach to dopiero jest przebicie cenowe, a przecież za wysyłkę się nie płaci[/quote] ale placi sie za powierzchnie handlowa... Quote
michau Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [B]MickeyM[/B] pisał wcześniej, że pies się nie interesuje zbytnio kongiem. Mogę podpowiedzieć, żebyś spróbował wypchać Konga pasztetem. Mój psiak ma świra na jego punkcie. Dopóki pies się nie nauczy jak pracować z kongiem warto wypchać go luźno, by łatwo mógł wybrać jego zawartość jęzorem. Potem można podnosić poprzeczkę ;) Nie kupowałme jescze zabawek petstages. Wyglądają super i są tanie, ale czy są trwałe?? Choć mój Labek nie jest zawziętym niszczycielem to jednak większośc gumowych zabawek zgryzał szybko. Wolałbym żeby czegoś nie zjadł ;) Dlatego zainwetowałem w tradycyjnego Konga, a niedawno kupiłem też Konga Dental Stick. Trochę koszutują ale są trwałe! Z tego też powodu kupiłem Buster Cuba. Nie dość, że zabawka bardzo wytrzymała to jeszcze rozwija psią kreatywność i zajmuje na długi czas gdy zostaje sam w domu.:multi: I to nie jest pseudo autoreklama :mad:, choć mam dwa Buster Cube'y na sprzedaż :D Kupiłem ostatnie 3 sztuki z hurtowni Quote
NightQueen Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='moon_light']ale placi sie za powierzchnie handlowa...[/quote] cena w dużych sklepach raczej zależy od tego ile sklep chce zarobić na produkcje (przecież utarg przewyższa rachunki w tym ten za wynajem) ;) Quote
Cimi Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 A ja polecam piłeczki Ferplasta :) właśnie dostałam nowiutkie :) Quote
Ania&Psy Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Cimi']A ja polecam piłeczki Ferplasta :) właśnie dostałam nowiutkie :)[/quote] a ja piłki funny (hilton) o śr. 6,3cm - są miękkie, a to dla moich psów najważniejsze. ;) za to tych o śr 7cm już nie polecam, bo są twardsze. :eviltong: zamówiłam tę pierwszą, niestety się pomylili i przysłali mi tę drugą. (obrożę z zepsutym zapięciem też :cool1:) na szczęście reklamacja przyjęta. :) Quote
Cimi Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Ania&Psy']a ja piłki funny (hilton) o śr. 6,3cm - są miękkie, a to dla moich psów najważniejsze. ;) za to tych o śr 7cm już nie polecam, bo są twardsze. :eviltong: [/QUOTE] Ferplasty też są miękkie :), podobne do tych z trixie :) A gdzie można kupić te z hiltona :cool3:, bo ja też głównie miękkie kupuje :) Quote
Cimi Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='olekg89']W marketach są hiltonowe piłeczki ;)[/QUOTE] To takie co też są na sznurkach :) ? Quote
Recommended Posts