Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak juz dojdzie to pierwsze to jak mozesz zdaj relacje czy wytrzymale :diabloti: .. chialam kupic ale zrezygnowalam bo jak na to patrze to wyglada jak plastik :roll:

Posted

[quote name='gops']chialam kupic ale zrezygnowalam bo jak na to patrze to wyglada jak plastik :roll:[/QUOTE]
To guma (dość wytrzymała). Moje psy mają coś takiego

[IMG]http://www.petstages.pl/resources/img_d/208_130.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Sarah'][URL="http://animalia.pl/produkt,2984,66,Trixie_Pi%C5%82ka_gumowa_mi%C4%99kka_na_lince.html"]Trixie Piłka gumowa miękka na lince linka 1m; śr. 6 cm - zabawki - zabawa i nauka - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl[/URL]
Skusić się na takie coś? :cool1:

[URL="http://animalia.pl/produkt,13316,66,Trixie_Pi%C5%82ka_na_lince_gumowa_%28czerwona%29.html"]http://animalia.pl/produkt,13316,66,Trixie_Pi%C5%82ka_na_lince_gumowa_(czerwona).html[/URL]
A może lepiej na taką? Hm...[/quote]
Zależy jakie piłki Twój pies lubi. Ja mam tę pierwszą, jest świetna i miękka, na pewno powtórzę zakup. Używam jej jako nagrody w agility i nic się z nią nie stało. Ale jasne, jakbym psu zostawiła na dłuższy czas to już by jej nie było. ;)

Posted

[quote name='sleepingbyday']czy zabawki [B]petstages [/B]mozna kupić [B]tylko przez internet?[/B]
strasznie dużo sobie licza za przesylkę, prawie 10 zł :crazyeye:...[/QUOTE]

Warszawa - Arkadia - Kakadu ;)

Posted

[quote name='sleepingbyday']czy zabawki [B]petstages [/B]mozna kupić [B]tylko przez internet?[/B]
strasznie dużo sobie licza za przesylkę, prawie 10 zł :crazyeye:...[/quote]

Normalnie w sklepie zapłacisz za te zabawki więcej, niż kupując je przez internet, więc mimo że koszt przesyłki wynosi 10 zł, to taniej wyjdzie z netu. ;)

Posted

Mnie też było szkoda kasy na przesyłkę, bo jej koszt wynosił jakieś 10 zł i każda z trzech zabawek, które zamówiłam mojemu psu także kosztowała mniej więcej około 10 zł, więc mógłby mieć jeszcze jedną zabawkę za tą kasę... :roll:

Posted

[quote name='Ania&Psy']gdzie zamawiacie te petstagesy?[/quote]

ja [URL="http://www.kacikpupila.pl/sklep/akcesoria-obroze-kolczatki-c-28_55_72.html?page=2&sort=1a&filter_id=14"]tutaj [/URL]
są też na allegro ;)

Posted

[quote name='MickeyM']Normalnie w sklepie zapłacisz za te zabawki więcej, niż kupując je przez internet, więc mimo że koszt przesyłki wynosi 10 zł, to taniej wyjdzie z netu. ;)[/QUOTE]

Hmmm.. ja kupowałam w sklepie normalnie i wcale nie wyszło więcej :diabloti:

Posted

strasznie dużo sobie licza za przesylkę, prawie 10 zł :crazyeye:...[/quote]

a ile ty chciałaś za przesyłkę? zabawki do lekkich nie należą, koszt koperty to ok. 3 zł, a reszta to opłata pocztowa, więc się nie dziw że tyle, z pretensjami to się możesz na pocztę zgłosić że takie ceny dają :evil_lol: Sklepy przecież nie będą obniżać kosztów wysyłki bo będą na tym tracić, po za tym w zwykłych sklepach to dopiero jest przebicie cenowe, a przecież za wysyłkę się nie płaci

Posted

[quote name='smallpati']a ile ty chciałaś za przesyłkę? zabawki do lekkich nie należą, koszt koperty to ok. 3 zł, a reszta to opłata pocztowa, więc się nie dziw że tyle, z pretensjami to się możesz na pocztę zgłosić że takie ceny dają :evil_lol: Sklepy przecież nie będą obniżać kosztów wysyłki bo będą na tym tracić, po za tym w zwykłych sklepach to dopiero jest przebicie cenowe, a przecież za wysyłkę się nie płaci[/quote]
ale placi sie za powierzchnie handlowa...

Posted

[B]MickeyM[/B] pisał wcześniej, że pies się nie interesuje zbytnio kongiem.

Mogę podpowiedzieć, żebyś spróbował wypchać Konga pasztetem. Mój psiak ma świra na jego punkcie.
Dopóki pies się nie nauczy jak pracować z kongiem warto wypchać go luźno, by łatwo mógł wybrać jego zawartość jęzorem. Potem można podnosić poprzeczkę ;)

Nie kupowałme jescze zabawek petstages. Wyglądają super i są tanie, ale czy są trwałe??
Choć mój Labek nie jest zawziętym niszczycielem to jednak większośc gumowych zabawek zgryzał szybko. Wolałbym żeby czegoś nie zjadł ;)
Dlatego zainwetowałem w tradycyjnego Konga, a niedawno kupiłem też Konga Dental Stick. Trochę koszutują ale są trwałe!

Z tego też powodu kupiłem Buster Cuba. Nie dość, że zabawka bardzo wytrzymała to jeszcze rozwija psią kreatywność i zajmuje na długi czas gdy zostaje sam w domu.:multi:
I to nie jest pseudo autoreklama :mad:, choć mam dwa Buster Cube'y na sprzedaż :D
Kupiłem ostatnie 3 sztuki z hurtowni

Posted

[quote name='moon_light']ale placi sie za powierzchnie handlowa...[/quote]
cena w dużych sklepach raczej zależy od tego ile sklep chce zarobić na produkcje (przecież utarg przewyższa rachunki w tym ten za wynajem) ;)

Posted

[quote name='Cimi']A ja polecam piłeczki Ferplasta :) właśnie dostałam nowiutkie :)[/quote]
a ja piłki funny (hilton) o śr. 6,3cm - są miękkie, a to dla moich psów najważniejsze. ;)
za to tych o śr 7cm już nie polecam, bo są twardsze. :eviltong:

zamówiłam tę pierwszą, niestety się pomylili i przysłali mi tę drugą. (obrożę z zepsutym zapięciem też :cool1:) na szczęście reklamacja przyjęta. :)

Posted

[quote name='Ania&Psy']a ja piłki funny (hilton) o śr. 6,3cm - są miękkie, a to dla moich psów najważniejsze. ;)
za to tych o śr 7cm już nie polecam, bo są twardsze. :eviltong: [/QUOTE]

Ferplasty też są miękkie :), podobne do tych z trixie :)

A gdzie można kupić te z hiltona :cool3:, bo ja też głównie miękkie kupuje :)