Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='smallpati']idź idź, trzeba sie uczyć :diabloti: a ja mam tydzień z sprzątaniem :placz: dziś lecę w kuchnie i całe meble trzeba wewnątrz i zewnątrz czyścic, wszystkie talerze, kubki i sztućce :shake: lodówkę, piecyk, wszystko układać

[B][SIZE=1][COLOR=red]R[/COLOR][/SIZE] [/B][SIZE=3][B]A [/B][SIZE=4][COLOR=red][B][SIZE=3]T[/SIZE] [/B][/COLOR][SIZE=5][SIZE=4]U[/SIZE] [SIZE=6][SIZE=5][COLOR=red]N [/COLOR][/SIZE][SIZE=7][SIZE=6]K[/SIZE] [COLOR=red]U[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][COLOR=red] :cry::cry:[/COLOR][/quote]

padam z nog...9 lekcji masakra umieram :roll: jeszcze obiadu niema musze pizze zamowic i czekac az 50 min zanim dojedzie to ja umre z glodu :roll:
powodzenia w porzadkach :diabloti: Ty masz jednak gorzej niz ja :evil_lol:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]a Wy co tak narzekacie??[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]:razz::razz::razz:[/COLOR][/B]
[/quote]

a no ja mam powody :diabloti: a small jeszcze wieksze powody :razz:

[quote name='smallpati']od 11 jestem w kuchni a dopiero połowa zrobiona :grab:
kto wymyślił wiosenne porządki :bad-word::helo:[/quote]

uuu to zejdzie Ci tak do wieczorka :evil_lol:
my juz dawno po wiosennych porzadkach :eviltong:

Posted

Sprzątanie... 9 lekcji... ja też bym tak chciała ... ja muszę pracę mgr dokończyć :placz::placz::placz: to jest dopiero masakra. Ważą się moje przyszłe losy :cool3:

Posted

[quote name='joanika']Sprzątanie... 9 lekcji... ja też bym tak chciała ... ja muszę pracę mgr dokończyć :placz::placz::placz: to jest dopiero masakra. Ważą się moje przyszłe losy :cool3:[/quote]

o kurcze...Ty masz jeszcze gorzej..stwierdzilam ze jednak niemam tak zle :razz:

baster poszedl z moimi rodzicami na spacer kella zostala w domu bo jej niechca brac :roll: trudno ja z nia wyjde :roll: wkurzaja mnie juz no ale coz..

Posted

[quote name='joanika']czemu z nią nie wyszli? ze względu na cieczkę? To teraz biedaczka jest dyskryminowana. A nosi majtasy w domu? :evil_lol:[/quote]
nieeeeeeee kurde nie dostala jeszcze :evil_lol: nie wyszli bo mowia ze to moj pies :roll: troche sie znimi poklocilam bo juz mnie denerwuja..

[quote name='smallpati']Kella cieczkę dostała :crazyeye::crazyeye::crazyeye: czemu nic nie wiem?:mad:[/quote]

oj nie dostala ;) jak dostanie to Ty dowiesz sie pierwsza :razz:

mam w domu wojne..brat chce psa..tzn powiedzial ze chce kelle a jak nie dostanie jej to kupi staffika sobie oczywiscie z rodowodem :roll: ale ja nie chce oddac kelli :shake: a rodzice chca ja oddac :roll:
a najlepsze moj brat do mnie ja Ci kupie staffika z rodowodem a ty mi oddasz kelle :roll: pedal ja na to nie ide :angryy: a rodzice tak juz lepiej staffika bo z rodowodem sa madrzejsze i staffik bedzie miejszy niz kella :shake:
glupoty gadaja..:roll: a o basterze nikt nie mysli przeciez on nie przezyl by kolejnego szczeniaka :shake: bede walczyc o kelle ale boje sie ze ja oddadza jak ja bede w szkole czy cos :roll: dobra koniec bo sie rozpisalam :roll:

Posted

[quote name='smallpati']o jej :-( to poważny problem, oddanie Kelli nie wchodzi w grę przecież, mam nadzieje że uda ci się ich przegadać i Kella zostanie. Trzymam mocna kciuki :calus:[/quote]

ja niemam nic do gadania o to chodzi.... :roll: mam andzieje ze wszystko bedzie ok :roll:

Posted

[quote name='gops']ja niemam nic do gadania o to chodzi.... :roll: mam andzieje ze wszystko bedzie ok :roll:[/quote]

najwyższy czas żeby cię usłyszeli :diabloti: Mnie też nie słuchali ale w końcu zaczęłam być stanowcza, dziś mnie rodzice nazywają terrorystka :diabloti::evil_lol: i to nie bez powodów, bo jak się na coś uprę to już koniec! Tak było ze sterylką Moli, wszyscy przeciwni a i tak ustaliłam termin ;) Myślę że jak się spróbujesz postawić to będzie dobrze, tak między nami to szantaż często działa :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='smallpati']najwyższy czas żeby cię usłyszeli :diabloti: Mnie też nie słuchali ale w końcu zaczęłam być stanowcza, dziś mnie rodzice nazywają terrorystka :diabloti::evil_lol: i to nie bez powodów, bo jak się na coś uprę to już koniec! Tak było ze sterylką Moli, wszyscy przeciwni a i tak ustaliłam termin ;) Myślę że jak się spróbujesz postawić to będzie dobrze, tak między nami to szantaż często działa :diabloti::eviltong:[/quote]

noale to tez brata wina bo gdyby on nie zaczal tak gadac to kella pewnie by zostala dopoki by nic nie zbroila bylby spokoj :roll:

dobranoc ;)

Posted

[quote name='smallpati']to pogadaj najpierw z bratem

Dobranoc (wcześnie dziś uciekasz) ;)[/quote]

z bratem sie gadac nieda on mnie wkurza caly czas mowi ze ku-pi mi innego psa a ja nie chce innego ja chce kelle :roll:

[quote name='agaciaaa']uuuu nieciekawie u was :roll: mam nadzieje, że Kella zostanie u was... trzymam kciuki![/quote]

no nieciekawie..dzieki za te kciuki napewno sie przydadza ;)

Posted

[quote name='gops']z bratem sie gadac nieda on mnie wkurza caly czas mowi ze ku-pi mi innego psa a ja nie chce innego ja chce kelle :roll:
[/quote]

Ile on ma lat? starszy jest od ciebie?
Zabiłabym takiego :mad: niech sobie pluszowego kupi :angryy: a od Kelli niech się odstosunkowuje, co on chce psem szpanować, do tego mu mieszanka asta potrzebna bosze

Posted

[quote name='smallpati']Ile on ma lat? starszy jest od ciebie?
Zabiłabym takiego :mad: niech sobie pluszowego kupi :angryy: a od Kelli niech się odstosunkowuje, co on chce psem szpanować, do tego mu mieszanka asta potrzebna bosze[/quote]

straszy jest duuuuzo...ja jeszcze mloda jestem on ma 26 lat i mowi ze woli kelle bo jest juz starsza a tak jakby kupil staffika to od szczeniaka :roll: ja jej nie oodam zobaczymy jak to bedzie ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Hejka:loveu:
Wsio nadrobiłam i żadnego zdjęcia nie zobaczyłam:shake::shake:[/quote]

hej :multi: niestety jakos ostatnio niemam weny do robienia zdjec :roll: satrych juz niemam zadnych ale moze jutro albo w weekend zrobie jakies na spacerku to wkleje ;)
bo dzisiaj zle sie czuje i do szkoly nie poszlam :diabloti:
poszukam jakis starszych moze jednak znajde :eviltong:

Posted

ostatnie fotki kelli niewiem kiedy bede nastepne :roll: i czy wogole beda :roll:

[IMG]http://images23.fotosik.pl/212/754c81f24452c1f2med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images28.fotosik.pl/213/c1844d43bd9a64a4med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images31.fotosik.pl/253/e770d1407df3ff00med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images33.fotosik.pl/253/514ecb88975c8d72med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images34.fotosik.pl/253/9598440e5497beb7med.jpg[/IMG]

wiecej niemam:roll:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]szkoda że więcej nie masz :placz:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]tylko smaka narobiłaś :)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]cześć :multi::multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

hej :multi: no postaram ie porobic im fotki jutro albo w wekkend jak pogoda bedzie ladna :razz:

Posted

[quote name='agaciaaa']śliczniasta:loveu::loveu::loveu:[/quote]

wiem :diabloti: :eviltong: teraz ma 1 kg wiecej :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...