gops Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Selket napisał(a):Będą za nami tesknili :evil_lol: Selket napisał(a):I pomyślą, że spiskujemy ;) no napewno beda tesknic :roll: i tak juz wiedza ze spiskujemy :diabloti: wydalo sie :oops:
Selket Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Kurde...z tego wniosek, ze jesteśmy na podsłuchu... :evil_lol:
gops Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Selket napisał(a):Kurde...z tego wniosek, ze jesteśmy na podsłuchu... :evil_lol: to Ty nie wiedzialas? :diabloti: kurcze musimy troche ciszej bo sie dowiedza ze juz wiemy ;)
Selket Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='gops']to Ty nie wiedzialas? :diabloti: kurcze musimy troche ciszej bo sie dowiedza ze juz wiemy ;) Ja nie wiedziałam:oops: Ja naiwna jestem:oops: to ja będę szeptać:diabloti:
gops Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='Selket']Ja nie wiedziałam:oops: Ja naiwna jestem:oops: to ja będę szeptać:diabloti: no dobra to bedziemy szeptac...tylko ciii zeby nikt nie uslyszal przypadkiem
gops Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Selket napisał(a):Dobranoc :loveu: :loveu: dziendobry ;) musze isc p karme do zoologa a dzisiaj zamkniety zapomnialam...:roll:beda jesc chapii..:roll:
gops Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Selket napisał(a):Dietka :evil_lol: wlasnie po chapi mi tyja..no ale dla kelli to dobrze :) kolezanka wziela labradora od jakis ludzi za darmo psiak 2 lata a glupiutki jak szczeniak kellcia ma z kim biegac ;)
Selket Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Super..Mój nie ma kolegi a ni koleżanki, nestety. Miłego dnia ;)
gops Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Selket napisał(a):Super..Mój nie ma kolegi a ni koleżanki, nestety. Miłego dnia ;) no moze jakby byl dla nich milszy to by mial :diabloti: nawzajem ;)
Selket Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ale on się stara :oops: Tylko nie zawsze mu wychodzi :( A poza tym to jakoś nie ma psów o podobnych gabarytach na spacerkach :( Zostaje samotny pacerek albo zakup kolegi ;)
gops Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='Selket']Ale on się stara :oops: Tylko nie zawsze mu wychodzi :( A poza tym to jakoś nie ma psów o podobnych gabarytach na spacerkach :( Zostaje samotny pacerek albo zakup kolegi ;) oj chyba musisz mu sprawic kolege :diabloti: napewno sie nie obrazi ;) [quote name='jonQuilla']dzień dobry :multi::multi::loveu: dzien dobry :multi:
Selket Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 ten kolega dla Gonzusia musiałby być pompowany chyba ;) Co by w domu w trobie się mieścił ;) Śliczna Kellusia moja....Ona ma odpowiednie gabaryty :evil_lol:
gops Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Selket napisał(a):ten kolega dla Gonzusia musiałby być pompowany chyba ;) Co by w domu w trobie się mieścił ;) Śliczna Kellusia moja....Ona ma odpowiednie gabaryty :evil_lol: ej no ona jest moja :eviltong: heh no to przyjedz do nas z Gonzikiem :diabloti:
NightQueen Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 http://images33.fotosik.pl/237/2a417758f688faa9.jpg to ty? to ty? :diabloti: nice :evil_lol:
gops Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Selket napisał(a):Już jadę :multi: oooo to ja czekam :) wstawiam wode na herbate :diabloti:
agaciaaa Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 http://images31.fotosik.pl/237/7efa0d366b42703b.jpg Kelcia :loveu: śliczna jest :loveu: to Ty na fotce? :razz:
gops Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 nie e :diabloti: to moja przyjaciolka :eviltong: mnie niema widac moje nogawki tylko :evil_lol:
Recommended Posts