Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cheritka']Witam sie wesoło,
bo pogoda piękna :evil_lol:[/quote]

witam :) u nas tez piekna

[quote name='Izabela124.']Hejka
Ja tez trzymam kciuki[/quote]

hej :razz:

[quote name='Selket']Cześć! :multi:
jak poszło?? :kciuki:[/quote]

a slabo ale sie nie przejmuje...;)

piesy wyjechaly na dzialke i wracaja jutro

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selket']Kleszcze wrócą zmęczone??????? :evil_lol:[/quote]

heheh no rzeczywiscie tak smiesznie napisalam jakos...nie kleszcze 8) tylko piesy

[quote name='smallpati']no i jak? jakieś nowości w związku z Kellusią?

Ona ma fajną mordule, chciałabym bullowatego ale przyznam szczerze że się ich boje :roll:[/quote]

narazie stanelo na tym ze jesli kella czyms jesczze im podpadnie to odrazu oddaja bez gadania..teraz jej pilnuje bardziej zeby nie robila glupot..

ja tez zawsze chcialam bulla no ale juz mi sie odechcialo..tzn za duzo problemow...mysle ze pudel by sie nie rzucil na czlowieka..:roll:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dzień dobry :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

doberek :multi:

[quote name='agaciaaa']Witanko :multi:[/quote]

witanko :multi:

kurcze stala sie rzecz straszna w mojej szkole ktos ukral dziennik mojej klasy...teraz niema dziennika niema ocen n9iema nic...jesli sie nie znajdzie przez 2 tyg cala klasa bedzie pisac komisy z kazdego przedmiotu :roll: policja juz szuka sprawdza wszystkich pyta...nikt sie nie przyznaje...ja nie chce komisow...mam dobre oceny..a ja zle napisze to ehhh :shake: mam nadzieje ze sie znajdzie...:-(

Posted

Cześć :loveu: :multi:
Hmm.....w podstawówce w 8 klasie koleżanka z mojej klasy i z kolegami z klasy "B" ukradli dzienniki..a potem je spalili nad Wisłą....Udało się część ocen odzykać, więc nie musielismy nic zaliczać...Widzę, że młodzież nadal ma dziwne poloty :evil_lol:

Posted

tylko ze ja wiem ze jak bede miala 8 komisow to niezdam np z fizy...normalnie mam dwoje no ale komis to cos innego..ehhh mam nadzieje ze go nie spalili i oddzadza :roll:

piesy wrocily i odpoczywaja :) na kafelkach na balkonie :evil_lol: na dworze 18 stopni :multi:

Posted

Uuuu ciężka sprawa :shake: mam nadzieje że znajdą dziennik :)
U nas jedna osoba zawsze brała dziennik żeby pani nie znalazła i nie pytała na lekcji :diabloti:

głosujemy już na psią miss dogo ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Hej
No nielze u was z tym dziennikiem. Umnie to kiedys chlopacy zabrali zeszyt uwag i juz go wychowawczyni nie odzyskala hehe, ale zeby dziennik, no niezle[/quote]

no u nas nigdy nie zabierali...a teraz bez zartow policja jest w szkole i bedzie sprawa nirmalnie :roll:

[quote name='smallpati']Uuuu ciężka sprawa :shake: mam nadzieje że znajdą dziennik :)
U nas jedna osoba zawsze brała dziennik żeby pani nie znalazła i nie pytała na lekcji :diabloti:

głosujemy już na psią miss dogo ;)[/quote]

ja tez mam nadzieje ze go znajda..

zaraz spojze na psia miss ;)

Posted

niema za co :eviltong:
moje tez dziekuje :evil_lol:

foty beda jak bede miala dostep do aparatu ..teraz niemam bo mam niby kare..niby bo na kompie i tak siedze :diabloti: wiec obstawiam ze w weekend jak rodzice pojda sobie gdzies to se wwezme aparat i zrobie foty :razz:

Posted

wiem tez zauwazylam :eviltong: no ale kurcze ta szkola glupia tak duzo czasu zabiera ale sie postaram im wykrasc aparat (dodam ze to moj aparat za moje pieniadze no ale coz zabrali mi) :roll:

ja juz lece ogladac tv 8) Dogobranoc ;)

Posted

[quote name='smallpati']Dobranoc

I życzę aniołka z gołą klata we śnie :evil_lol:[/quote]

och dziekuje prawie ze ssie snil :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']No nieźle z tym dziennikiem :shake: mam nadzieje, że sie znajdzie ;) Dobranoc![/quote]

ehh no niezle...a dzisiaj policja bedzie :multi: ale beda beki :diabloti:

Posted

witanko :multi:

ehh no ja tak wszystko mowie a tu wycieku zadnego mialo nie byc :diabloti:
no ale mam radoche z tej policji przynajmniej bedzie smiesznie :razz:
moze bede w telewizji :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...