Selket Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='gops'] no prawie to zrobilam ..a najgorsze ze kella sie uczy od bastera wielu zachowac ...:roll:[/quote] To fakt, moje psiury również uczą się nawzajem durnot:mad: Za to nigdy się nie nauczą nawzajem niczego mądrego:angryy:
gops Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Selket']To fakt, moje psiury również uczą się nawzajem durnot:mad: Za to nigdy się nie nauczą nawzajem niczego mądrego:angryy:[/quote] dobra niewiem czy nie doczytalam czy co ale od kiedy masz 2 piesy? :roll:
Selket Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Od 2 lat :D Bo ja miałam suczkę mała, co to jednak wolałamoich rodziców, a potem dziadków, a 2 lata temu przywlekłam Niunia, który jest mój. Jak jestem w Pułąwach, w domu to mam 2 psy, a jak jestem na stancji to mam 1...i tak zawsze się wszyscy się w tym mylą :evil_lol: Więc tak napawdę to mam 1 psa, swojego własnego, kochaneo i w ogóle :loveu:
gops Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Selket']Od 2 lat :D Bo ja miałam suczkę mała, co to jednak wolałamoich rodziców, a potem dziadków, a 2 lata temu przywlekłam Niunia, który jest mój. Jak jestem w Pułąwach, w domu to mam 2 psy, a jak jestem na stancji to mam 1...i tak zawsze się wszyscy się w tym mylą :evil_lol: Więc tak napawdę to mam 1 psa, swojego własnego, kochaneo i w ogóle :loveu:[/quote] o kurcze troche zamotane :diabloti: no ale giziu ( moge tak mowic?:evil_lol:) jest piekniejszy pewnie :loveu:
Selket Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Pewnie, że jest piękniejsz, mądrzejszy, wspanialszy i w ogóle najlepsiejszy na świecie :loveu: Możesz, tylko czy ja będę pamietac, że to Gonzik :evil_lol: :evil_lol:
gops Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 ja ci przypomne :evil_lol: taaaaa no niewiem ja uwazam ze to moje sa najlepsiejsze :evil_lol: :diabloti:
gops Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 heheh ok wszystkie nasze 3 sa najlepsiejsze pojde na ugode :evil_lol:
gops Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 taaaa :evil_lol: a u nas brzydka pogoda .... piekny fotasek z komorki :loveu: [IMG]http://images33.fotosik.pl/221/0c75b91fe2c193a7med.jpg[/IMG]
Selket Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 I jaka jestem słodziachna :loveu: :loveu: A słonko pojawia się i znika ;)
jonQuilla Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]o jeju co za rozkosz :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR]
gops Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Selket']I jaka jestem słodziachna :loveu: :loveu: A słonko pojawia się i znika ;)[/quote] no wlasnie to nie liczne zdjecie kiedy kelcia jest na lozku :diabloti: u nas tez co chwila kropi :roll: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]o jeju co za rozkosz :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] ta moj pies to musi byc piekny :eviltong: wlasnie wrocilam z rowerow...cala brudna ,w blocie i zaraz mi rece odpadna ..z zimna teraz mnie szczypia w domu :roll: moj nastepny wydatek to blotniki :evil_lol: no i po urodzinach po dwie obrozki dla psow :diabloti:
Selket Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 A my własnie wcyhodzimy na spacerek..może uda się jakąś foteczkę zachodzącego słonka zrobić ;) Ale po co Ci tyle obróżek????? :evil_lol: To kiedy urodziniki i które???? Oj, wycieczka rowerowa to samo zdrówko :evil_lol:
gops Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Selket']A my własnie wcyhodzimy na spacerek..może uda się jakąś foteczkę zachodzącego słonka zrobić ;) Ale po co Ci tyle obróżek????? :evil_lol: To kiedy urodziniki i które???? Oj, wycieczka rowerowa to samo zdrówko :evil_lol:[/quote] obrozki sa potrzebne zeby..hmmm no ten...niewiem :evil_lol: tak o zeby miec :eviltong: urodzinki 26 :multi: oj tam ktore...niewazne ktore :diabloti: tak jutro jade znowu wyjazd na rowerkach o 10 rano ,bedzie ognicho i kielbaski ..na sczzescie chlopak ma ogrodek :evil_lol:
Selket Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='gops']obrozki sa potrzebne zeby..hmmm no ten...niewiem :evil_lol: tak o zeby miec :eviltong: urodzinki 26 :multi: oj tam ktore...niewazne ktore :diabloti: tak jutro jade znowu wyjazd na rowerkach o 10 rano ,bedzie ognicho i kielbaski ..na sczzescie chlopak ma ogrodek :evil_lol:[/quote] Aha....Niuniek się dorobił dopiero 1 obróżki:diabloti: To Ty taka stara torba jesteś???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Oooo...jak też kcem ognicho i kiełbaski, ja też!!! Weźcie mnie ze sobą, no weźcie:placz::placz::placz::placz: Tata chciał jutro grilla zrobić, ale wg wszelkich prognoz ma lać, więc........:placz::placz::placz:
gops Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 heheh nie ee ja wlasnie mloda jestem dlatego nie mowie :evil_lol: bo mnie wtedy ludzie traktuja mniej powaznie :razz: zapraszam moge cie wziasc ze soba kielbach starczy :evil_lol: u nas tez ma padac ale ja mam nadzieje ze oni klamia w tej pogodzie :diabloti: wrocilismy ze spacerku...zgubila nam sie pilka ...nie bylo by tak wielkiej tragedi gdyby nie fakt ze to pilka bastera jego ulubiona ..rzucalam mu a kelli druga ,ale kella postawila zabrac pilke bastrowi i uciekla w pola ehhh niestety wrocila bez pilki ...szukalam prawie godzine ale te pola maja z 2 kilometry mogla ja wyniesc wszedzie...baster szukal niechcial wrocic do domu na sile go ciagnelam..musialam go niesc na rekach do domu..teraz jest smutny i ma focha na wszystkich...jutro musze latac po zoologach i szukac identycznej..koszowala 20 zl wsumie nie tak duzo ehhh jak znajde identyczna t kupie 2 na wszelki wypadek ;)
Selket Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='gops']heheh nie ee ja wlasnie mloda jestem dlatego nie mowie :evil_lol: bo mnie wtedy ludzie traktuja mniej powaznie :razz: zapraszam moge cie wziasc ze soba kielbach starczy :evil_lol: u nas tez ma padac ale ja mam nadzieje ze oni klamia w tej pogodzie :diabloti: wrocilismy ze spacerku...zgubila nam sie pilka ...nie bylo by tak wielkiej tragedi gdyby nie fakt ze to pilka bastera jego ulubiona ..rzucalam mu a kelli druga ,ale kella postawila zabrac pilke bastrowi i uciekla w pola ehhh niestety wrocila bez pilki ...szukalam prawie godzine ale te pola maja z 2 kilometry mogla ja wyniesc wszedzie...baster szukal niechcial wrocic do domu na sile go ciagnelam..musialam go niesc na rekach do domu..teraz jest smutny i ma focha na wszystkich...jutro musze latac po zoologach i szukac identycznej..koszowala 20 zl wsumie nie tak duzo ehhh jak znajde identyczna t kupie 2 na wszelki wypadek ;)[/quote] hmm.....bo już mnie przeraziłaś, że ja powinnam do Ciebie "pani" mówić:diabloti: Ja też mam taką nadzieję, bo kcem na pacerek...Chociaż jakby padało, to może bym się do nauki zmobiliowała:razz: A to niedobra Kella...zgubić Basterowi piłkę:shake: teraz szukaj pańcia nowej, coby piesek się odbraził:evil_lol::evil_lol: A ja znalazłam na spacerku kołowrotek od wędki:crazyeye:
gops Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 heheh nie no wlasnie bardziej obawiam sie czasem ze to ja powinnam do niektorych "pani" mowic :evil_lol: ehh ja tez sie musze uczyc... a co do tej pilki...to naprawde on jest strasznie smutny..ja niewiem ..on sie bardzo przejol..az mi go szkoda..probuje sie z nim bawic innymi zabawkami a on nawet nie spojzy...:roll:
Selket Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='gops']heheh nie no wlasnie bardziej obawiam sie czasem ze to ja powinnam do niektorych "pani" mowic :evil_lol: ehh ja tez sie musze uczyc... a co do tej pilki...to naprawde on jest strasznie smutny..ja niewiem ..on sie bardzo przejol..az mi go szkoda..probuje sie z nim bawic innymi zabawkami a on nawet nie spojzy...:roll:[/quote] Przejdzie mu :calus: A jutro dostanie nową piłeczkę, a może i ta stara się znajdzie?
gops Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 mam nadzieje ze mu przejdzie..szkoda mi go teraz :roll: watpie zeby tamta sie znalazla...zanim jutro tam pojde to przejdzie tamtedy okolo 30 psow i napewno jakis znajdzie..trudno ..kupi sie druga :roll: a kella co chwila do niego podchodzi i zaczepia..nosem go szturcha :evil_lol:
gops Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 no tak...pewnie tak ale fajnie sie zachowuje nosi mu zabawki i probuje sie kolo niego polozyc ale on nigdy na to niepozwala ucieka przed nia..wsumie to zadko sie zdaza ze one leza kolo siebie najblizej to na dwoch koncach wersalki :evil_lol: Dobranoc :) ide poogladac tv ;)
Cheritka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Troszkę mi go szkoda, ale ja kupuje piłki w bardz rażących kolorach,:razz: wtedy łatwiej znaleść, bo ja tez czasem szukam :cool3:
agaciaaa Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Tyle nagadane i tylko jedna fotka była! No coż, dobre i to ;) [url]http://images33.fotosik.pl/221/0c75b91fe2c193a7med.jpg[/url] :loveu:
Recommended Posts